Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
parkuju většinou přes dvě místa, ale nevím kde je hranice, že někdo parkuje "blízko"...
Takže až nějakýmu idiotovi bude připadat, že parkuju blízko, tak mi zapálí auto? No to teda děkuju pěkně...
Takže až nějakýmu idiotovi bude připadat, že parkuju blízko, tak mi zapálí auto? No to teda děkuju pěkně...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Johnik píše:blázen? Není to ten retard, co kopal do dveří aut, co zaparkovali vedle něho? To ti přijde ten vejfuk rozšlapanej.
Koukám že lidé si tu pamatují všechnoStarlet píše:Retard je někdo kdo ti zaparkuje tak že nevystoupíš. Je to sice radikální řešení, úplně s nim nesouhlasim, ale svym způsobem to chápu...
Podle mě je retard někdo kdo zapálí auto kvůli focení, ale to je věc názoru
Všechno ne. Ale u některých expertů mi zůstal rozum stát.
.
ANOChosse píše:Ta Puma hořela kvůli focení...
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí
co jinýho s fordem než zapálit? 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
To je sice pravda pane, ale představ si, že pujčíš přítuli Fábii, ona někde přijede a zaparkuje trochu blíž třeba vedle nějakého ovara, co potřebuje metr a půl aby se nasoukal do auta (jen pro příkladBerry píše:Presne tak ten kdo zaparkuje tak ze nevylezes a nebo ze prijdes k autu a tam dolicek nebo ryhy a vidis jasne ze to je od nej tak ukopat zrcatka a vymlatit okynka, clovek nechodi do prace aby porad vydelaval na lakyru a klempiru, od jiste doby parkuju pres dve mista, tam kde to jde nebo si vyhledam takove misto, chapu ze nekdo muze oponovat ze kdyby to tak delal kadzdy a bla bla, tak dokud se lidi nenauci k sobe a majetku druhych trosku chovat tak to tady bude vypadat jak to tady v te republice vypada
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bude slepy pokud se lidi nebudou respektovat a tolerovat a nebude nejaka ucta, ta proste neni, no a taky z toho plyne ze ja auto radsi nepujcuju

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak kazdy ti taky neudel dulek do dveri a navic nevim kdo tady tvrdi ze kdyz zaparkuje mco blizko tak mu hned auto rozkopes, jen kdyz dojde k nejakemu defektu,takze zas tady se to vhani do stupidnich extremu ktery si lidi pretvari k obrazu svymu
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
a v případě,že přijdu k autu,budu mít promáčklý dveře a vedle mě už nikdo nebude stát,tak podle vaší úvahy bych asi měl obejít celý parkoviště a rozkopat pro jistotu auta všem.Co kdyby mezi nima byl ten co to promáčknul mě
vidět někoho viz příklad blázna jak okopáva auta aby se ukájel,tak mu narvu teleskop do zadku
vidět někoho viz příklad blázna jak okopáva auta aby se ukájel,tak mu narvu teleskop do zadku
-
Kubajz
s tím souhlasím.není to můj majetek tak na to nešahám.navíc to auto samop ty dveře neobouchalo a za nic nemůžebiohazard píše:a v případě,že přijdu k autu,budu mít promáčklý dveře a vedle mě už nikdo nebude stát,tak podle vaší úvahy bych asi měl obejít celý parkoviště a rozkopat pro jistotu auta všem.Co kdyby mezi nima byl ten co to promáčknul mě![]()
Berry: S tím půjčením pravdu díš. Taky raděj řeknu, že je to nějaký rozbitý ať jede busem
Ale stejně, todle je tady na denním pořádku s tím parkováním a když už mě teda někdo nasere, vytáhnu papírek, tužku, napíšu hezky sarkastický vzkaz a strčím za stěrač, to taky dovede pěkně nasrat počítám
Sáhnout na cizí majetek bych si nedovolil
Peace
Ale stejně, todle je tady na denním pořádku s tím parkováním a když už mě teda někdo nasere, vytáhnu papírek, tužku, napíšu hezky sarkastický vzkaz a strčím za stěrač, to taky dovede pěkně nasrat počítám
Peace
Nosce te ipsum - know thyself
ty vole tak takovýhle mám nejradši,... když nemůžu najít místo a nákej kkt stojí přez dvě jenom aby mu někdo neobouchal dveře... mám už druhý auto s perleťovym lakem a vobě sem si připravoval sám, myslim, že málokdo je háklivej na lak tak jako já, ale tohle by mně fakt nenapadlo ! a že se kolikrát klepu když vod toho vodcházim, že mi ty vedle mně otevřou dveře do mejch... parkovat přez dvě místa je uplně stejně bezohledný jako to píchnout někomu 10 čísel vod dveří a ty bys eště ukopával zrcátka kolemBerry píše:Presne tak ten kdo zaparkuje tak ze nevylezes a nebo ze prijdes k autu a tam dolicek nebo ryhy a vidis jasne ze to je od nej tak ukopat zrcatka a vymlatit okynka, clovek nechodi do prace aby porad vydelaval na lakyru a klempiru, od jiste doby parkuju pres dve mista, tam kde to jde nebo si vyhledam takove misto, chapu ze nekdo muze oponovat ze kdyby to tak delal kadzdy a bla bla, tak dokud se lidi nenauci k sobe a majetku druhych trosku chovat tak to tady bude vypadat jak to tady v te republice vypada
by mě zajímalo,jak hodně bezohlednej jsem já,když parkuju přes 3 místa 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
to bych chtěl vidět jak cabrio zabere 3 místa
v pohodě i 4... napříč přes ty namalovaný čáry 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak to je bukvičárna takhle parkovat
co bys čekal od kabriobukvice? 
až se lidi /hlavně důchodci/ naučej otvírat dveře u auta,tak já se naučim parkovat 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
a nebojíš se,že ti takhle někdo odře nárazník místo dveří? 
nebo spíš urazí celej předek

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nebojim,jedině že by někdo zaparkoval přes víc míst jako já 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
bohužel takhle to opravdu je, ale zabírat kvuli tomu místo jinejm kolikrát slušnejm řidičům stejně nenaučí ty ignorantský zmrdy dát si pozor když lezou z autaBALI píše:až se lidi /hlavně důchodci/ naučej otvírat dveře u auta,tak já se naučim parkovat
parkuju přes 3 invalidy a zatim pohoda
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
a neni nejjednodušší a nejlepší zaparkovat někde dál od vchodu ( třeba u obchodáku ) kde většinou nikdo neparkuje ? Než to dávat přes 2 místa, je mi jasný že by mi to někdo nasranosti prokop, jako parkování přes 2místa pokud je všude hodně místa je OK, ale parkovat přes 2místa pokavad je všude narváno je napěst a schválně bych to tomu dotyčnýmu prokop 
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Trhyy
na konci parkoviste je mista vetsinou dost
na konci parkoviste je mista vetsinou dost
tak ono nikde u vchodu dvě místa vedle sebe nejsou... já přes ty tři parkuju taky vždycky až někde na konci... ale nejhorší je,že když to dá člověk u obchoďáku uplně nejdál od vchodu do jednoho místa mezi čáry,tak se najde nějakej kokot,kterej si stoupne pár cm vedle
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já taky většinou přes 2 místa uprostředBALI píše:by mě zajímalo,jak hodně bezohlednej jsem já,když parkuju přes 3 místa
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
U Kaufu taky parkuju podelne, pres 3 mista, pac vedle je budnik pro kosiky, ktere je taky zabira. Jinak to parkovani na konci ma magickou pritlazlivost, pred nakupem tam stojim sam, po nakupu je nas tam 5 
Parkuju jedině přes dvě (alá autodráha=ta má taky čárku mezi nápravama) a to co nejdál ke vchodu do krámu (těch keců co slyším od mladý je nepočítaně)
" www.autowerks.cz "