Trošku tramwaj, jiný kola a bude to pecka, tyhle to fakt zabíjíChosse píše:Markusi to je jak škodovka užovka... Chtělo by to ty kola ven
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
toho gola měl někdo z vw sceny co jezdil na adžipku jsem ho tam viděl,tomy to auto asi bude znát,nebo nevim ale je mi povědomí..
Ano 7 a 8x14 a at to leze ven a mirne natahly gumy.Starlet píše:Trošku tramwaj, jiný kola a bude to pecka, tyhle to fakt zabíjíChosse píše:Markusi to je jak škodovka užovka... Chtělo by to ty kola ven
500 0,9T
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Trhyy píše:+1Butcher píše:![]()
![]()
Tyhle kola muzu!
tydle chci na třícu

Z jedne fotky co sem daval Tommy si ho pamatuju, ale nebyl nahodou vinovej?Takeshi píše:toho gola měl někdo z vw sceny co jezdil na adžipku jsem ho tam viděl,tomy to auto asi bude znát,nebo nevim ale je mi povědomí..
KEHO rennsport
Po zime budou nova kola, uz me to taky stve, uvidime co penezenka vymysli, napadu je dost.Chosse píše:Markusi to je jak škodovka užovka... Chtělo by to ty kola ven
Nalepka musi zustat, je to firemni logo a odkaz na WWW, to potrebujemmathias22 píše:kola ven a zmenit barvu nalepky!na ruzovou sem uz alergicky!

Neboj, je zpatky to puvodni, tohle bylo jen na zkousku, pro prdel...m.artty píše:Markus: To je dobře, že to vydrželo jen 300 metrů... protože tomu vůbec nesluší.

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pekná zahradkaKroci píše:fanousek

"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
kakáši, jj je to ze sceny 
boči, nakonec mam origo nojmana od markuse

boči, nakonec mam origo nojmana od markuse

tak to je jina!Trhyy píše:Mě se růžová líbí a hlavně firemní růžová barva funguje na lidi a o to jdemathias22 píše:kola ven a zmenit barvu nalepky!na ruzovou sem uz alergicky!

chocolatE36 in progress
videl si ješte malo VWpavelini píše:SVOBY jen dotazek , v jake cennove relaci se da takove auto poridit? At to nemusim hledat.
Za me je takovato trojka nej VW, ktere kdy pred R8,vyjelo z tovarny.....![]()
![]()
![]()

BBS Motorsport
jinak tuhle GIII znam z VWSceny je to pekny základzvooky píše:videl si ješte malo VWpavelini píše:SVOBY jen dotazek , v jake cennove relaci se da takove auto poridit? At to nemusim hledat.
![]()
![]()
počkej na jaře až vyjedu

BBS Motorsport
Pořídil jsem nová světla ... cena byla velice dobrá, takže jsem si nemohl vybírat chrom/černé ... tudíž se ptám ... mám je teď asi určitě přestříkat do černé? ANO/NE? Za mě asi ANO
.. přijde mě to takhle moc tuzer
co myslíte?

Audi S4 - 344HP - for fun
Fiat Coupe - 130HP - daily
Fiat Barchetta - 130HP - daily
Foukl bych je 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebál bych se je stříknout
a ještě by to chtělo dodělat pořádně tu šachovnici.... vidím u znaku nějakou chybu 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Nebál bych se je stříknouta ještě by to chtělo dodělat pořádně tu šachovnici.... vidím u znaku nějakou chybu

Audi S4 - 344HP - for fun
JJ Golf byl původně Máry.
Najít Golfa 3 v dnešní době v pěkným a nezbastleným stavu za pěkný peníze už je skoro nemožný, hledal jsem každej den na inzercích ráno, odpoledne a večer 3 měsíce.
Ale i tak je na něm spousta práce...
cena byla 45...
Najít Golfa 3 v dnešní době v pěkným a nezbastleným stavu za pěkný peníze už je skoro nemožný, hledal jsem každej den na inzercích ráno, odpoledne a večer 3 měsíce.
Ale i tak je na něm spousta práce...
cena byla 45...

- H.o.m.i.e.
Bmw luxusní. Světla určitě do černé
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
určitě do černa 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
to je vod střípku vole, ne vod markuseKroci píše: boči, nakonec mam origo nojmana od markuse

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Jako nahradni auto pro klienty servisu by to bylo dobry ne? Tak jsem to Rado myslel.......zvooky píše:jinak tuhle GIII znam z VWSceny je to pekny základzvooky píše:videl si ješte malo VWpavelini píše:SVOBY jen dotazek , v jake cennove relaci se da takove auto poridit? At to nemusim hledat.
![]()
![]()
počkej na jaře až vyjedu

Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- F.l.a.n.e.l.
šachovnice parádní 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

pavelini: ja myslim ze na pohodu
ale jako nahradní vůz by se mi libil tvuj černej myšááák

BBS Motorsport
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt jsi ho uz osobne zazil ne? Kde je problem? Vse ma svoji cenu prece Rado.........

No prááávě proto že jsem ho zažil tak by se mi mooooc libilpavelini píše:Vzdyt jsi ho uz osobne zazil ne? Kde je problem? Vse ma svoji cenu prece Rado.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BBS Motorsport
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Je na dilne, kdyz si ho dotankujes, klidne ti ho pujcim, nemam s tim problem, na to me znas.
Klidne se pro nej, zitra zastav............. jen je vycistenej, tak ho vycistenej vrat, Sasa o tom, bude vedet, co znicis, to si zaplatis, nic vic, nic min.
Vzdyt je to jen auto ne?

Klidne se pro nej, zitra zastav............. jen je vycistenej, tak ho vycistenej vrat, Sasa o tom, bude vedet, co znicis, to si zaplatis, nic vic, nic min.

Vzdyt je to jen auto ne?

kamo nepujčim si auto ani od vlastního taty natoz takovy jako je černej myšákpavelini píše:Je na dilne, kdyz si ho dotankujes, klidne ti ho pujcim, nemam s tim problem, na to me znas.
Klidne se pro nej, zitra zastav............. jen je vycistenej, tak ho vycistenej vrat, Sasa o tom, bude vedet, co znicis, to si zaplatis, nic vic, nic min.![]()
Vzdyt je to jen auto ne?![]()

BBS Motorsport
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Ja s tim vazne nemam problem, ma nabidka plati. Jak rikam, je to jen par plechu, nic vic, nic min, kde je zaparkovane vis.

- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
A jsi buzerant, pac vis, ze neni problem Sprinter s pecka platakem. Pekne me tim vole seres, jeste jsem ti to rikal, ze ta moznost u me je.zvooky píše:kamo nepujčim si auto ani od vlastního taty natoz takovy jako je černej myšákpavelini píše:Je na dilne, kdyz si ho dotankujes, klidne ti ho pujcim, nemam s tim problem, na to me znas.
Klidne se pro nej, zitra zastav............. jen je vycistenej, tak ho vycistenej vrat, Sasa o tom, bude vedet, co znicis, to si zaplatis, nic vic, nic min.![]()
Vzdyt je to jen auto ne?![]()
jsem na to moc opatrnej ted mi utekly dve super auta v D protoze jsem nemel čim tahnout a nepučil si auto...uz se tešim az bude Multivan OK a budu moc vyrazit...
Nejsem buzerant
Ja vim ale pri moji smůle se neco stane, radsi pojedu svym novym

Ja vim ale pri moji smůle se neco stane, radsi pojedu svym novym

BBS Motorsport