Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

m.artty píše:Nebál bych se je stříknouta ještě by to chtělo dodělat pořádně tu šachovnici.... vidím u znaku nějakou chybu
to je vod střípku vole, ne vod markuseKroci píše: boči, nakonec mam origo nojmana od markuse
Jako nahradni auto pro klienty servisu by to bylo dobry ne? Tak jsem to Rado myslel.......zvooky píše:jinak tuhle GIII znam z VWSceny je to pekny základzvooky píše:videl si ješte malo VWpavelini píše:SVOBY jen dotazek , v jake cennove relaci se da takove auto poridit? At to nemusim hledat.
Za me je takovato trojka nej VW, ktere kdy pred R8,vyjelo z tovarny.....![]()
![]()
![]()
počkej na jaře až vyjedu
No prááávě proto že jsem ho zažil tak by se mi mooooc libilpavelini píše:Vzdyt jsi ho uz osobne zazil ne? Kde je problem? Vse ma svoji cenu prece Rado.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamo nepujčim si auto ani od vlastního taty natoz takovy jako je černej myšákpavelini píše:Je na dilne, kdyz si ho dotankujes, klidne ti ho pujcim, nemam s tim problem, na to me znas.
Klidne se pro nej, zitra zastav............. jen je vycistenej, tak ho vycistenej vrat, Sasa o tom, bude vedet, co znicis, to si zaplatis, nic vic, nic min.![]()
Vzdyt je to jen auto ne?![]()
A jsi buzerant, pac vis, ze neni problem Sprinter s pecka platakem. Pekne me tim vole seres, jeste jsem ti to rikal, ze ta moznost u me je.zvooky píše:kamo nepujčim si auto ani od vlastního taty natoz takovy jako je černej myšákpavelini píše:Je na dilne, kdyz si ho dotankujes, klidne ti ho pujcim, nemam s tim problem, na to me znas.
Klidne se pro nej, zitra zastav............. jen je vycistenej, tak ho vycistenej vrat, Sasa o tom, bude vedet, co znicis, to si zaplatis, nic vic, nic min.![]()
jsem na to moc opatrnej ted mi utekly dve super auta v D protoze jsem nemel čim tahnout a nepučil si auto...uz se tešim az bude Multivan OK a budu moc vyrazit...
to jsi jeden z mála lidí co s tím nemá problém a vidí to jako pár plechů.pavelini píše:Ja s tim vazne nemam problem, ma nabidka plati. Jak rikam, je to jen par plechu, nic vic, nic min, kde je zaparkovane vis.![]()
Uz jedupavelini píše:Je na dilne, kdyz si ho dotankujes, klidne ti ho pujcim, nemam s tim problem, na to me znas.
No kdyz je potreba, tak si rikam treba Papezpavelini píše:Jsem nevedel, ze si rikas zvooky. Hihi. Ty se koukej ukazat v sobotu v Moste, alespon budu mit motivaci priject.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak u vas, mame vybrane nove auti, by jsi ho nam mohl okouknout, co ty na to?