Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Hanz felda
Re: Aktuální fota vašich aut
tak jestli se tu taky řeší to jestli má někde někdo gramatickou chybu tak to je marné....
neřešý 
to vozíš u sebe papíry od doktora?Hanz felda píše:na všechno ostatní mám atesty a homologační listybiohazard píše:jj to by bylo to první čeho by se na tý Feldě všimlise světlama nevím jak bych to udělal...
Bio - změna, fabka pryč, místo toho Octa SocialEdition?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi má to klimu a skla v elektrice takže brzdi s těma výrazama
a hlavně 1.6TDI luxusně táhne za turbem 
milosh píše:Cim je clovek starsi tim vic musi rikat veci ktere ten druhy chce slyset, to je jako v manzelstvi
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
já vždycky, když sem dojdu, tak mám zaručeně jasnej roztáhlej úsměv od ucha k uchu 
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
dobrej matroš asi 
Fota Vašich aut jsou k pobaveni, a Trhyy ty se nesmej taky jednou pochopis 
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevíš co to bylo dneska ráno za bordel na Strahově? Plný parkoviště žlutých taxikářských Fluencůbiohazard píše:ať nejsem OT,tak jeden trapnej koncerT![]()
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
takže skoro plnábiohazard píše:Rudi má to klimu a skla v elektrice takže brzdi s těma výrazamaa hlavně 1.6TDI luxusně táhne za turbem
VW - Very Wonderful
já stál na Agipu na Smíchově takže to jde mimo mě a ani o ničem nevim.To asi zase konkurence stávkovala za sazbováním.artty píše:Nevíš co to bylo dneska ráno za bordel na Strahově? Plný parkoviště žlutých taxikářských Fluencůbiohazard píše:ať nejsem OT,tak jeden trapnej koncerT![]()
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe Jiriku nerikej, ze uz jsi spadnul do slengu ceskych "plnopalbařů"biohazard píše:Rudi má to klimu a skla v elektrice takže brzdi s těma výrazamaa hlavně 1.6TDI luxusně táhne za turbem
Jinak 1.6TDI na spotrebu parada
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
to mi řekni s tou spotřebou když to nemá ani BC
.Teoreticky by to mělo žrát 5-6l.Mě to ale přijde nějaký nenažraný.Furt si řikám,že to má najeto jenom 1400km,tak si to časem sedne 
Tu 1.6TDI 77kW mám v práci a rozhodně bych neřekl, že je super na spotřebu...běžná couračka 6,5, svižný tempo po štatlu přes 7, spíš k 8. Vzhledem k tomu, že 1.9 to umí i za míň, mi to nepříjde bůhví jaká sláva. Na té 1.6 je krásně vidět, že jak jí člověk nehoní v o něco vyšších otáčkách, tak je to úplně mrtvý, oproti třeba té 1.9, která se dá nechat brblat a je jí to jedno. V práci mám i Fabie 1.6TDI 55kW a to je úplnej průser... zlatej urachtanej 3 válcovej diesel 1.4.
Mám pocit, že poslední "moderní" diesely z koncernu, stojej za totální hovno.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
celej koncern stojí za hovno

SPEEDY:
zlatý rotačky, lepší motor už neudělaj 
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára 
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Já mám úplně opačný poznatky - jezdil jsem s tímhle motorem asi měsíc a motal jsem se okolo pěti. Kámoš s tím jezdí po Praze + dvakrát týdně Praha - Blava a dlouhodobou má 4.8, tak přemýšlím kde je chyba...SPEEDY píše:Tu 1.6TDI 77kW mám v práci a rozhodně bych neřekl, že je super na spotřebu...běžná couračka 6,5, svižný tempo po štatlu přes 7, spíš k 8. Vzhledem k tomu, že 1.9 to umí i za míň, mi to nepříjde bůhví jaká sláva. Na té 1.6 je krásně vidět, že jak jí člověk nehoní v o něco vyšších otáčkách, tak je to úplně mrtvý, oproti třeba té 1.9, která se dá nechat brblat a je jí to jedno. V práci mám i Fabie 1.6TDI 55kW a to je úplnej průser... zlatej urachtanej 3 válcovej diesel 1.4.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Tak ja se pridam
F TUNINKU DOST 
- Přílohy
-
- 1
- 2012-05-16 17.00.37.jpg (91.18 KiB) Zobrazeno 1949 x
kola v tuninku to jedobrz

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
co to je na te kapote ? 
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
štít na brouky
http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-Tigu ... es&vxp=mtr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-Tigu ... es&vxp=mtr" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
kde se to da koupit ? tohle uz dlouho schanim na lupo a ne a ne to nikde sehnat.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
u nás asi těžko to spíš e-bay 
Nevzdávej to, jestli se to líbí Tobě, tak si to užívej, jen asi nemůžeš čekat, že Ti to někdo pochválí...Hanz felda píše:tak jestli se tu taky řeší to jestli má někde někdo gramatickou chybu tak to je marné....
Přijde mi to, jako kdybys v tematu o holkách poslal fotku ovce
jestli to je na mě,tak individuálně podle toho jak mi padneš do okaJord píše:za kolik vozíš moderátory z TF?
milonovo píše:Nevzdávej to, jestli se to líbí Tobě, tak si to užívej, jen asi nemůžeš čekat, že Ti to někdo pochválí...Hanz felda píše:tak jestli se tu taky řeší to jestli má někde někdo gramatickou chybu tak to je marné....
Přijde mi to, jako kdybys v tematu o holkách poslal fotku ovcePřesto že se Ti to s ní líbí, ostatní to asi nepoberou
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Je možný, že jsem dneska u nás v Ústí nad Labem viděl pana Zemiho cca v 11.20, jak jede do zákazu na Mírové náměstí?
Nestačil jsem vyfotit, ale oranžový kola jsem nemohl přehlédnout
Nestačil jsem vyfotit, ale oranžový kola jsem nemohl přehlédnout
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
je z mostu tak je možný všechno