Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
pici... ja mam plnou za 2800 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- twingo.driver
D´ice píše:mě šlo hlavně o spolehlivost, rozumnou spotřebu a trochu výkon. Mít peněz na rozdávání tak bych si klíďo koupil 2,5 v6, ale vzhledem k dobrým referencím na alfácký diesely a mým nárokům na spotřebu, je 2.4jtd ideální volba
Aha.D´ice píše:to je lepší palubák nemít a jezdit bez ohledu na spotřebu, ale na požitek z jízdy
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
markus: jsem TDI a realnou spotrebu mam neustale 5,5 
co se ti nezdá? evidentně nemáš ani potuchy co si vezme 2.4jtd při mém stylu jízdu a co by si vzala 2.5 v6. Jestli ses ze mě snažil udělat blba, který si protiřečí, tak se ti to moc nepovedlotwingo.driver píše:D´ice píše:mě šlo hlavně o spolehlivost, rozumnou spotřebu a trochu výkon. Mít peněz na rozdávání tak bych si klíďo koupil 2,5 v6, ale vzhledem k dobrým referencím na alfácký diesely a mým nárokům na spotřebu, je 2.4jtd ideální volbaAha.D´ice píše:to je lepší palubák nemít a jezdit bez ohledu na spotřebu, ale na požitek z jízdy
Life is too short to drive boring cars
mimo mesto alebo kombinovane chapemjajiN píše:markus: jsem TDI a realnou spotrebu mam neustale 5,5
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A to mi nemáme palubák, tak to nemůžeme změřitmaRkus píše:paneboze, proc kazdej s tema spotrebama takhle strasne lze ????? to vam to neni trapny ani trosicku ????![]()
jedinej real je to htpcko za 6.5, jinac vsechno ostatni blud.... teda bobrovi to verim
Jinak dlouhodobej průměr a4 5,8
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- twingo.driver
Věc názoru, nesnažil jsem z tebe dělat blba, ale když v jednom příspěvku napíšeš, že ropa je ideální vůči tvým nárokům na spotřebu a o pár dní pozdějš tu házíš otřepané fráze typu "srát na spotřebu, de vo požitek", tak máš spíš o docela nekonzistentní názory, blbost tomu říkáš ty. A větou "evidentně nemáš ani potuchy co si vezme 2.4jtd při mém stylu jízdu a co by si vzala 2.5 v6." opět vvracíš svoje předchozí tvrzení, že "jezdit bez ohledu na spotřebu". Toť vše. Mier.
fajn tak naprosto polopaticky, když pojedu jak budu chtít prostě ostrým tempem tak vím že nepřesánhu spotřebu 10/100 (o městě se nebavím), zatímco kdybych měl 2.5 v6 a jel tím stylem, ketrým by mě to bavilo tak bude spotřeba nějakých 15 - 17 litrů, pořád tam nevidíš tu výhodu diesela v mým případě? (jinak neřekl jsem srát na spotřebu, jen, že požitek z jízdy jsem upřednostnil před spotřebou, přijde mi fajn mít spotřebu těch cca 8 litrů a přitom si jízdu i užít)
Ano, je jí třináct a třeba k veterináři ji už jinak nedostanu.... kůže se dá utřítRitchma píše:V tom opravdu vozíš psa nebo to byl jenom příklad?
Normálně v tom vozím i famílii z oslav a tak...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Květoslávek
kadett 5 je štýl,sleeper:))
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
věřim, že si to užíváš, když spíš víc stojíš, než jezdíšD´ice píše:to je lepší palubák nemít a jezdit bez ohledu na spotřebu, ale na požitek z jízdy
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- twingo.driver
Ano, vidim výhodu diesela v tvým v případě právě už od začátku a taky na ní od začátku upozorňuju. Jde ti o to, abys měl nižší spotřebu, než s benzínem, takže to tvoje ježdění "bez ohledu na spotřebu" se promítnulo už do výběru auta, ale to je fuk, ty budeš stejně dál dělat, že to nechápeš a vehementně tvrdit, jak jsem mimo.D´ice píše:fajn tak naprosto polopaticky, když pojedu jak budu chtít prostě ostrým tempem tak vím že nepřesánhu spotřebu 10/100 (o městě se nebavím), zatímco kdybych měl 2.5 v6 a jel tím stylem, ketrým by mě to bavilo tak bude spotřeba nějakých 15 - 17 litrů, pořád tam nevidíš tu výhodu diesela v mým případě? (jinak neřekl jsem srát na spotřebu, jen, že požitek z jízdy jsem upřednostnil před spotřebou, přijde mi fajn mít spotřebu těch cca 8 litrů a přitom si jízdu i užít)
- LiberaleMiguel
ano, proste si vybral auto, se kterym muze jezdit jak chce a neomezuje ho mozna vysoka spotreba....twingo.driver píše:Ano, vidim výhodu diesela v tvým v případě právě už od začátku a taky na ní od začátku upozorňuju. Jde ti o to, abys měl nižší spotřebu, než s benzínem, takže to tvoje ježdění "bez ohledu na spotřebu" se promítnulo už do výběru auta, ale to je fuk, ty budeš stejně dál dělat, že to nechápeš a vehementně tvrdit, jak jsem mimo.D´ice píše:fajn tak naprosto polopaticky, když pojedu jak budu chtít prostě ostrým tempem tak vím že nepřesánhu spotřebu 10/100 (o městě se nebavím), zatímco kdybych měl 2.5 v6 a jel tím stylem, ketrým by mě to bavilo tak bude spotřeba nějakých 15 - 17 litrů, pořád tam nevidíš tu výhodu diesela v mým případě? (jinak neřekl jsem srát na spotřebu, jen, že požitek z jízdy jsem upřednostnil před spotřebou, přijde mi fajn mít spotřebu těch cca 8 litrů a přitom si jízdu i užít)Dál už ty hovna nemusíme omílat dokola, ale pokud chceš, pošli zprávičku.
- twingo.driver
Ano, jinými slovy opakuješ, co jsem napsal.LiberaleMiguel píše:ano, proste si vybral auto, se kterym muze jezdit jak chce a neomezuje ho mozna vysoka spotreba....
Jinak asi by bylo nejlepší, kdyby to někdo z moderátorů celý smazal, tohle nikam nevede a akorát jsme zajebali jeden z normálnějších threadů OTčkem. Tímto se teda omlouvám.
né, to ne...já tu spotřebu něják neřešim, normálně jezdim kombinovanou těch 6,5-7 litrů podle palubáku a žíly mi to netrhá..teď jezdim prakticky jenom město tak těch 8-9 s tim jak jezdim já...spíš jakože je to paradox, že s dvoulitrovým benzínem jsem se dostal níž než s naftouKane13 píše:A to je moc na dvoulitr?
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára 
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
rudi: ty jsi přesně ten typickej případ koncernisty o kterým jsem se zmiňoval o pár příspěvků dříve, jdi si vyhonit nad sníženým vw na kanáldeklech
alfa mě nikdy nikde nenechala za celou dobu co jí mám, takže radši mlč.
twingo.driver: jde mi prostě jen o spotřebu, i s dieselem se dá jezdit, tak aby to bylo zábavný
a k tomu tvýmu argumentu typu: jezdit s vysloužilým chrochtlem, bych řekl jen jediný. CCa 6 let zpátky byl celej motor vyndanej z auta, rozebranej, vyčištěnej, vyměnilo se tam kde co, takže šlape jak má. Tohle dělal ještě majitel přede mnou, kterého ale dobře znám, takže není důvod tomu nevěřit, někde mám dokonce i fotky a faktury za díly
Hned po koupi na autě byly nějaký mouchy, ale to díky elektrice a ne díky vylítanýmu motoru.
twingo.driver: jde mi prostě jen o spotřebu, i s dieselem se dá jezdit, tak aby to bylo zábavný
existují pouze dvě sportovní naftový auta, ve kterých najdete solidní sportovní podvozek, 6ti kvalt a 4pístkový brzdy, a to Mégane RS DCi, a ibiza Cupra TDi, a víceméně obě směle strčí do kapsy svoje benzinový brášky.
A kdo tvrdí opak, tak neměl možnost je nezaujatě vyzkoušet při dennim a okrajově sportovním použití.
A je příjemný jezdit kolem 10litru svižně naftou, a ne stále za 15-20l i cestou do práce.
A kdo tvrdí opak, tak neměl možnost je nezaujatě vyzkoušet při dennim a okrajově sportovním použití.
A je příjemný jezdit kolem 10litru svižně naftou, a ne stále za 15-20l i cestou do práce.
já si hned říkal, že to bmw m5 v naftě je hroznej sráč 
to ale neni sporťák 
vůbec tomu nerozumíš a určitě máš taky koncern bo lepší sporťák než AR 156 v naftě nenajdešddddawe píše:existují pouze dvě sportovní naftový auta, ve kterých najdete solidní sportovní podvozek, 6ti kvalt a 4pístkový brzdy, a to Mégane RS DCi, a ibiza Cupra TDi, a víceméně obě směle strčí do kapsy svoje benzinový brášky.
VW - Very Wonderful
jaku rudi sory ale ty jsi fakt totální idiot, nikdy jsem neřekl, že AR156 v naftě je sporťák. Jestli máš nějakej problém se svým egem nebo tím, že ho máš malýho, tak si to jdi kompenzovat jinam. Dál už to neřeším, je vidět, že i admin může bejt zakomplexovanej trouba 
No zato Ibiza a Megane sou sportáci jako debilddddawe píše:to ale neni sporťák
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
pokud žádný hothatch není sporťák, tak máš pravdu.

Jenže Rudi je moderátorD´ice píše:jaku rudi sory ale ty jsi fakt totální idiot, nikdy jsem neřekl, že AR156 v naftě je sporťák. Jestli máš nějakej problém se svým egem nebo tím, že ho máš malýho, tak si to jdi kompenzovat jinam. Dál už to neřeším, je vidět, že i admin může bejt zakomplexovanej trouba
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
řešíte tu kosočtverce. 
TF je ve s...
TF je ve s...
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Já ti teda doporučim jedno a zároveň i naučim, začni to tady brát s nadhledem. Pár stránek zpátky sem si všiml, že tady někomu opět koncern leží v žaludku, což mi je teda úplně u prdele a rád si přiložim své polínko na haněníD´ice píše:jaku rudi sory ale ty jsi fakt totální idiot, nikdy jsem neřekl, že AR156 v naftě je sporťák. Jestli máš nějakej problém se svým egem nebo tím, že ho máš malýho, tak si to jdi kompenzovat jinam. Dál už to neřeším, je vidět, že i admin může bejt zakomplexovanej trouba
Takže pane ajstýčko, zkuste vychladnout a srovnat si své ego řádněmě je vcelku jedno co má kdo za auto, jen prostě 90% koncernistů nemůžu vystát, kvůli tomu jejich chování a rádoby ,,nadřazenosti,, naštěsí se najdou vyjímky
A protože sem ten typickej příklad koncernisty, tak jedna fotka koncernu od xenon04 z Mostu
VW - Very Wonderful
Beztak je v tom motor z golfa 
Je tam 1,9 TDI f povrboksu, táhnete to vocpoda, že lítaj brikety a táhne jak lokomotiva až do 4tis. a hlavně i na okruhu mi nešla spotřeba nad 6,5l a že sem to drtil
takovej rozumnej kompromis

VW - Very Wonderful
Mazec!! Za kolik to prodáš?