Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
Možná kdyby si chápal význam toho smajlíku, pochopil by si, že jsem si s chutí rýpnul kvůli tvému přání nekomentovat nic v tvém tématu...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
smazano - vsechny vas tu miluju
a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...

Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:01, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Já mám Ritchmu rád. Furt lepší než arogantní člověk co nesnese jiný názor 

" www.autowerks.cz "
smazano - vsechny vas tu miluju
a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...

Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 18:01, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
Ales: Tak nebejt tady tolik vocasů,tak tu není taková sranda

" www.autowerks.cz "
tholis:

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
o me to kazdej vi, ze jsem hroznej vocas

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- LiberaleMiguel
sebepřiznání je nejlepší cesta k nápravěcrocjirka píše:o me to kazdej vi, ze jsem hroznej vocas![]()

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
To spíše ford nesnesl pomyšlení na to, startovat šikmooko..Beaver píše:To mě nepomohl... když mi Supra kvůli baterce v myčce nenastartovala a s vypětím všech sil jsem jin nakonec dostal ven, potřeboval jsem samozřejmě nakopnout auto přes kabely a tak jsem si na benzínce odchytnul nějakýho pána s Fordem. Relativně ochotně nakonec auto propojil kabelama s mým, leč Supra nestartovala. Nechali jsme to chvilku nabíjet, zvyšoval otáčky, všechno marný, maximálně to jen zakuckalo. Pán celou dobu tvrdil, že to bude něco jinýho, že to baterkou nebude a po marné snaze odjel. Vzal jsem telefon, zavolal kamarádovi s Xedosem a vyčkal jeho příjezdu. Následně propojil kabelama (stejnýma jako před tím) a Supra nastartovala. Asi jí hrdost nedovolila nechat se nahodit jiným autem, než Japonskýmtholis píše:Zhroutil se mi svět: pomohl mi Ford

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Já myslim že ten ford byl rozbitej, to oni většinou jsou 

Function > Form
Function > Form
LiberaleMiguel píše:sebepřiznání je nejlepší cesta k nápravěcrocjirka píše:o me to kazdej vi, ze jsem hroznej vocas![]()
Ja to vim, uz davno.. a napravovat? proc.. kazdej jsme nejakej

Všechno je možný... každopádně to byl nějaký ten Fordí ropák, tak jestli měl nějakej slabší alternátor nebo v tom bylo něco jinýho, to dodnes netuším.Ritchma píše:Já myslim že ten ford byl rozbitej, to oni většinou jsou
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
A me se zase libi jak vsichni rikaj ze se Ford sere silenym zpusobem.... 

kdyz sem pracoval jako prijmak ve fordim servisu, tak se srala jen TDCi a ostatni jezdilo jen na udrzbu..
Ano a proc se sere TDCI? Ja myslim ze vsichni vime....vsechny CR se po case serou kdyz na to sere majitel.....

Tdci měl brácha ve fokusu, měl ho dlouho, péči to dostávalo nejlepší a prasknul blok. Já jezdil transitem, neměl nalítáno ani dvě kila, prasknul blok, táta měl transita....
Function > Form
Function > Form
crazyape: dovolim si oponovat.. srali se i pravidelne servisovane.. muze za to srackoidni nafta, kterou do tech aut lijem... a do RV2003 ty vstriky byly celkove spatne.. pak se zacali davat jine a zlepsilo se to..
Tak na naftu jsem narazel...znam TDCI co maji nalitano pres 3kila na puvodnich vstrikach Delphi a chrochtaj si porad pekne, neuchcavaj a spotreba je taky normalni...a vetsinou to jsou lidi co maji auto z dovozu a i u nas do nej lejou kvalitni naftu...
Do 03 byl spis problem s cerpadlama ktery se radi pri nekvalitni(nemastny) nafte nemazali...cerpadlo se potom zaclo pridirat a posralo vstriky. Ford mel na to svolavaci akci...
Do 03 byl spis problem s cerpadlama ktery se radi pri nekvalitni(nemastny) nafte nemazali...cerpadlo se potom zaclo pridirat a posralo vstriky. Ford mel na to svolavaci akci...
-
- Kontaktovat uživatele:
tak mi řekni , jak poznám že je u benzínky kvalitní nafta ? že je nejdražší ? nebo jak ?crazyape píše:u nas do nej lejou kvalitni naftu...
QUATTRO 309 kW
malinová nafta z DE je kvalitní 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
to bych rozhodne nerikal, treba co mam zkusenosti, tak kdyz jsem driv mel tigru.. a jel jsem parkrat ke globusu pro benal, tak to auto pak bylo line a zralo.. cepnul jsem treba u lukoilu.. nebo u blbeho tesca a v pohode..
Nafta nahovno bude všude dokud pumpaři nebudou respektovat správné doplňování tanků...
Přijede cisterna, začne plnit tanky a vy si suvereně během nebo po plnění natankujete naftu s rozvýřeným kalem... tomu se nevyhne nikdo...
Přijede cisterna, začne plnit tanky a vy si suvereně během nebo po plnění natankujete naftu s rozvýřeným kalem... tomu se nevyhne nikdo...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- LiberaleMiguel
třeba u nás na benzíně tě nenechají tankovat ještě 15 minut po doplnění tankůJuraj píše:Nafta nahovno bude všude dokud pumpaři nebudou respektovat správné doplňování tanků...

To jsem řekl prosím tě kdy, o tom Metalexu? Prosím o připomenutí (ideálně nějakou citaci, nevytrženou z kontextu, díky)Tuner#2 píše:Starlet, Starlet co mě to jen říká? Není to ten pán, podle kterého uměli v Metalexu cestovat časem a jeho znalosti o autech končí u elementární věcí? To nemá cenu kometovatRitchma píše:Starlet - nějakej problém s mým názorem?![]()
Jinak pěkně zkrášluješ EVO
A je pravda že o autech toho tolik nevím, věnuju svůj čas i jiným věcem než encyklopedickému vzdělávání se v této oblasti a následnému "natírání to" zabedněncůmi na TF

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
já bych řekl že myslel mě vonehdá 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Já myslim že naráží na to, že si napsal o jedný škodovce ve fotkách měsíce, že je to kopie Bčkovýho audi, přitom škodovka byla starší jak to audi. Ale to mě jen tak napadlo, možná si to nebyl ty...
Function > Form
Function > Form

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
nejake fotky z bigu od Lukáše Kazdy , ktere mi udelali velkou radost ( hlavne ta prvni ) :c)

100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
mooooc pecka fotky 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;