https://www.youtube.com/watch?v=dQjtp_YzHbM" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)
NeIvan píše:Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)
Tohle mě hodně pobavilo. Můžeš sdělit důvod?LiberaleMiguel2 píše:NeIvan píše:Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)
LiberaleMiguel2 píše:... kdy tvůj sociální skill je na takové úrovni, ...
S prominutim, neco, co mi nejde do hlavyAlesiBoss píše:Michale ty porad rikas ze si delal brzdy, pritom si proste koupéil trmeny, nechal je zrenovovat, nechal vyrobit drzaky podle toho jaky se pouzival kotouc (coz meril a pocital nekdo jinej)
To je škoda, chtěl jsem vědět, kde má Mitsubishi a Brembo mezery ve vývoji. Možná dobře, že jsi tuto zakázku nevzal, stejně bych si Tvé poradenství nemohl finančně dovolit.LiberaleMiguel2 píše:NeIvan píše:Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)
Hmmm... To, jaky trmen je urcen a bude pracovat s jakym prumerem a tloustkou kotouce je doslova kazdemu dostupne v kazdem Brembo katalogu kdekoliv online, stejne tak jako velice detailni rozmerove nakresy jak tech trmenu, tak i tech kotoucu a take sablony urcene ke zjisteni adequatniho offsetu (aby se ty trmeny vesly do pouzitych kol), takze kazdy muze snadno zjistit, co bude sedet a co ne bez toho, aby neco kupoval. Poskladat nejakou kombinaci jen rozmerove je naprosto elementarni, ale vedet proc pouzit urcity kotouc urcitych rozmeru a stejne tak urcity trmen s urcitym poctem pistu a jejich urcitymi prumery vyzaduje uz nejake znalosti. On je velky rozdil mezi treba 38/42 a 28/36 trmeny, ktere jsou jinak zvenci a rozmerove naprosto identicke...AlesiBoss píše: krome toho ze si poprve koupil neco co nesedelo a timpadem si pak vyzkousel neco jinyho aby to sedelo?
minimálně si při nastavování měl sedět za volantem,nebo tvoji váhu něčím nahradit.Správně je to takto a tímto - https://www.youtube.com/watch?v=eZhZS-GhPE8" onclick="window.open(this.href);return false; když jsem tu to Michalovo nastavení na výšku rozporoval,pustil jsi se tu do mne tenkrát i ty v jak skvělé formě máš podvozek.AlesiBoss píše: treba nastaveni podvozku taky zvladne kazdej, pruziny si utahnul co to slo a pak sis hral s tuhosti tlumice a vyskou aby to nedrelo...
Ano, je to dostupné každému, stejně jako všechny znalosti o čemkoliv jiném, které jsou na internetu. Jenže ne každý si dá tu práci v tom nějaký čas ležet, hledat a zjistit co tam bude sedět. Obzvlášt na konkrétní auto s konkrétní těhlicí, kdy je třeba aji počítat s místem pro adapter třmenu atdTaboo píše:Hmmm... To, jaky trmen je urcen a bude pracovat s jakym prumerem a tloustkou kotouce je doslova kazdemu dostupne v kazdem Brembo katalogu kdekoliv online, stejne tak jako velice detailni rozmerove nakresy jak tech trmenu, tak i tech kotoucu a take sablony urcene ke zjisteni adequatniho offsetu (aby se ty trmeny vesly do pouzitych kol), takze kazdy muze snadno zjistit, co bude sedet a co ne bez toho, aby neco kupoval. Poskladat nejakou kombinaci jen rozmerove je naprosto elementarni, ale vedet proc pouzit urcity kotouc urcitych rozmeru a stejne tak urcity trmen s urcitym poctem pistu a jejich urcitymi prumery vyzaduje uz nejake znalosti. On je velky rozdil mezi treba 38/42 a 28/36 trmeny, ktere jsou jinak zvenci a rozmerove naprosto identicke...AlesiBoss píše: krome toho ze si poprve koupil neco co nesedelo a timpadem si pak vyzkousel neco jinyho aby to sedelo?