https://www.youtube.com/watch?v=dQjtp_YzHbM" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

a to nemluvím o hromadě dalších věcí, kdy tvůj sociální skill je na takové úrovni, že kdybych ti nezařizoval věci, tak na to autě máš piču, viz třeba teď naposledy brzdové hadice, kdy ani nejsi schopný vzít telefon, zavolat do Bekasu a říct jednu větu a raději s tím "otravuješ" mě
 a to nemluvím o hromadě dalších věcí, kdy tvůj sociální skill je na takové úrovni, že kdybych ti nezařizoval věci, tak na to autě máš piču, viz třeba teď naposledy brzdové hadice, kdy ani nejsi schopný vzít telefon, zavolat do Bekasu a říct jednu větu a raději s tím "otravuješ" mě  Třeba o nastavení podvozku, které tak opěvuješ a dělal jsme ho já, podle sebe, se tady ani zmiňovat nebudu, bo to je taky o utažení pár šroubů, že ?
 Třeba o nastavení podvozku, které tak opěvuješ a dělal jsme ho já, podle sebe, se tady ani zmiňovat nebudu, bo to je taky o utažení pár šroubů, že ? 
 dělej raději něco užitečného
 dělej raději něco užitečného  už máš nový ten brzdový válec ? Nebo je tvoje auto tak strašně TOP, že nepotřebuje pořádně brzdit ?
 už máš nový ten brzdový válec ? Nebo je tvoje auto tak strašně TOP, že nepotřebuje pořádně brzdit ?Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)
NeIvan píše:Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)

) Si myslis ze kdyz tu lidem reknes ze mi blbne brzdovej valec ze tim jakkoliv znehodnotis moje prispevky nebo co? ja to tu lidem klidne reknu sam, protoze ja si rozhodne nebudu hrat na nakyho boha a ani se nejak nestydim za to ze to auto stale jeste ma nejaky mouchy
) Si myslis ze kdyz tu lidem reknes ze mi blbne brzdovej valec ze tim jakkoliv znehodnotis moje prispevky nebo co? ja to tu lidem klidne reknu sam, protoze ja si rozhodne nebudu hrat na nakyho boha a ani se nejak nestydim za to ze to auto stale jeste ma nejaky mouchy  takze s temahle vecma si dej pohov, je docela smutny ze se vlastne uz ani nezmuzes na vic nez na osobni utok
 takze s temahle vecma si dej pohov, je docela smutny ze se vlastne uz ani nezmuzes na vic nez na osobni utok  ) ale samozrejme sem to cekal, delas to tu bezne, misto vecny argumentace pouzivas osobni utoky, coz je fakt ta nejnizsi forma komunikace...
) ale samozrejme sem to cekal, delas to tu bezne, misto vecny argumentace pouzivas osobni utoky, coz je fakt ta nejnizsi forma komunikace... Jinak i kdyby ne, tak co je na tom ze chci po nekom neco zaridit
 Jinak i kdyby ne, tak co je na tom ze chci po nekom neco zaridit  ty to delas porad ze davas nekomu neco zaridit tak se uklidnime ju?
 ty to delas porad ze davas nekomu neco zaridit tak se uklidnime ju?Tohle mě hodně pobavilo. Můžeš sdělit důvod?LiberaleMiguel2 píše:NeIvan píše:Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)
LiberaleMiguel2 píše:... kdy tvůj sociální skill je na takové úrovni, ...

S prominutim, neco, co mi nejde do hlavyAlesiBoss píše:Michale ty porad rikas ze si delal brzdy, pritom si proste koupéil trmeny, nechal je zrenovovat, nechal vyrobit drzaky podle toho jaky se pouzival kotouc (coz meril a pocital nekdo jinej)
 ... Ja rozumim, ze nekteri lide z toho vaseho Tiburonu klubu mohou byt nezkuseni, ale to v zadnem pripade neznamena, ze jsou hloupi a neschopni si sami neco zjistit anebo se naucit. Jak to tady procitam, tak se musim ptat, jak je mozne, ze se naprosto nikdo nepozastavil nad skutecnosti, ze vam Miguel placal na ty same auta naprosto rozdilne kombinace trmenu a kotoucu jen na zaklade toho, jak to vypada a co se kam vleze podle velikosti kol - a nikdo nezpochybnoval funkcnost tech naprosto rozdilnych a nevyvazenych kombinaci a nenapadlo ho, ze Miguel toho o brzdach nejsips moc vedet nebude... Na jeho prditku s ctyrvalcem 355mm kotouce s 6-pistkovymi brzdici pouze vpredu, na tvem voze s V6 (a jinym rozpolozenim vahy) 305mm kotouce s 4-pistkovymi brzdici, na jinem zase neco jineho vpredu i vzadu - a nikdo se neptal proc, nezadal naprosto zadne vysvetleni anebo se sam o brzdach nesnazil neco dozvedet a naucit
 ... Ja rozumim, ze nekteri lide z toho vaseho Tiburonu klubu mohou byt nezkuseni, ale to v zadnem pripade neznamena, ze jsou hloupi a neschopni si sami neco zjistit anebo se naucit. Jak to tady procitam, tak se musim ptat, jak je mozne, ze se naprosto nikdo nepozastavil nad skutecnosti, ze vam Miguel placal na ty same auta naprosto rozdilne kombinace trmenu a kotoucu jen na zaklade toho, jak to vypada a co se kam vleze podle velikosti kol - a nikdo nezpochybnoval funkcnost tech naprosto rozdilnych a nevyvazenych kombinaci a nenapadlo ho, ze Miguel toho o brzdach nejsips moc vedet nebude... Na jeho prditku s ctyrvalcem 355mm kotouce s 6-pistkovymi brzdici pouze vpredu, na tvem voze s V6 (a jinym rozpolozenim vahy) 305mm kotouce s 4-pistkovymi brzdici, na jinem zase neco jineho vpredu i vzadu - a nikdo se neptal proc, nezadal naprosto zadne vysvetleni anebo se sam o brzdach nesnazil neco dozvedet a naucit  ?
 ?
 Akorád narozdíl od něj já si tam dávám OEM specifikaci, takže nemusím mít takové znalosti jako on.. I když.. já je mám jako on (žádné)
 Akorád narozdíl od něj já si tam dávám OEM specifikaci, takže nemusím mít takové znalosti jako on.. I když.. já je mám jako on (žádné) Dneska bych ty brzdy nejspis vyresil uplne stejne.
 Dneska bych ty brzdy nejspis vyresil uplne stejne.To je škoda, chtěl jsem vědět, kde má Mitsubishi a Brembo mezery ve vývoji. Možná dobře, že jsi tuto zakázku nevzal, stejně bych si Tvé poradenství nemohl finančně dovolit.LiberaleMiguel2 píše:NeIvan píše:Mohl bych Tě požádat o nabídku na kompletní sadu na Evo X? Díky.LiberaleMiguel2 píše:Další brzdové kity, co jsem dělal svým kamarádům vypadaly takhle.... Co mi řekneš na tohle ? (repase brzdičů dělal Tom406)

Už niesom anonymný? Aj tak by si o mne hovno vedel, takže je to úplne jedno. S takými ako Miguel sa stretávam denno denne, preto som si dovolil sa k tomu vyjadriť
  Už niesom anonymný? Aj tak by si o mne hovno vedel, takže je to úplne jedno. S takými ako Miguel sa stretávam denno denne, preto som si dovolil sa k tomu vyjadriť  Keď Ti to vadí, nečítaj to.
 Keď Ti to vadí, nečítaj to. za to ze sis tenhle vyzkum udelal pred nama a my timpadem meli min prace... Jak to z toho ale dela tvoje brzdy?
 za to ze sis tenhle vyzkum udelal pred nama a my timpadem meli min prace... Jak to z toho ale dela tvoje brzdy?  krome toho ze si poprve koupil neco co nesedelo a timpadem si pak vyzkousel neco jinyho aby to sedelo?
 krome toho ze si poprve koupil neco co nesedelo a timpadem si pak vyzkousel neco jinyho aby to sedelo?Hmmm... To, jaky trmen je urcen a bude pracovat s jakym prumerem a tloustkou kotouce je doslova kazdemu dostupne v kazdem Brembo katalogu kdekoliv online, stejne tak jako velice detailni rozmerove nakresy jak tech trmenu, tak i tech kotoucu a take sablony urcene ke zjisteni adequatniho offsetu (aby se ty trmeny vesly do pouzitych kol), takze kazdy muze snadno zjistit, co bude sedet a co ne bez toho, aby neco kupoval. Poskladat nejakou kombinaci jen rozmerove je naprosto elementarni, ale vedet proc pouzit urcity kotouc urcitych rozmeru a stejne tak urcity trmen s urcitym poctem pistu a jejich urcitymi prumery vyzaduje uz nejake znalosti. On je velky rozdil mezi treba 38/42 a 28/36 trmeny, ktere jsou jinak zvenci a rozmerove naprosto identicke...AlesiBoss píše: krome toho ze si poprve koupil neco co nesedelo a timpadem si pak vyzkousel neco jinyho aby to sedelo?

minimálně si při nastavování měl sedět za volantem,nebo tvoji váhu něčím nahradit.Správně je to takto a tímto - https://www.youtube.com/watch?v=eZhZS-GhPE8" onclick="window.open(this.href);return false; když jsem tu to Michalovo nastavení na výšku rozporoval,pustil jsi se tu do mne tenkrát i ty v jak skvělé formě máš podvozek.AlesiBoss píše: treba nastaveni podvozku taky zvladne kazdej, pruziny si utahnul co to slo a pak sis hral s tuhosti tlumice a vyskou aby to nedrelo...
 BYL JSEM KOKOT
 BYL JSEM KOKOTAno, je to dostupné každému, stejně jako všechny znalosti o čemkoliv jiném, které jsou na internetu. Jenže ne každý si dá tu práci v tom nějaký čas ležet, hledat a zjistit co tam bude sedět. Obzvlášt na konkrétní auto s konkrétní těhlicí, kdy je třeba aji počítat s místem pro adapter třmenu atdTaboo píše:Hmmm... To, jaky trmen je urcen a bude pracovat s jakym prumerem a tloustkou kotouce je doslova kazdemu dostupne v kazdem Brembo katalogu kdekoliv online, stejne tak jako velice detailni rozmerove nakresy jak tech trmenu, tak i tech kotoucu a take sablony urcene ke zjisteni adequatniho offsetu (aby se ty trmeny vesly do pouzitych kol), takze kazdy muze snadno zjistit, co bude sedet a co ne bez toho, aby neco kupoval. Poskladat nejakou kombinaci jen rozmerove je naprosto elementarni, ale vedet proc pouzit urcity kotouc urcitych rozmeru a stejne tak urcity trmen s urcitym poctem pistu a jejich urcitymi prumery vyzaduje uz nejake znalosti. On je velky rozdil mezi treba 38/42 a 28/36 trmeny, ktere jsou jinak zvenci a rozmerove naprosto identicke...AlesiBoss píše: krome toho ze si poprve koupil neco co nesedelo a timpadem si pak vyzkousel neco jinyho aby to sedelo?

Je to čistě jen práce Tom406
 Je to čistě jen práce Tom406   Na autě je mám nyní já.
  Na autě je mám nyní já. 
  takže Killabis je nějaký úplný kecálek, co ani neumí hodit fotku něčeho svojeho
 takže Killabis je nějaký úplný kecálek, co ani neumí hodit fotku něčeho svojeho  Nejsou to ještě přímo tvoje fotky ?
 Nejsou to ještě přímo tvoje fotky ?