jake delate sporty?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: jake delate sporty?
mám k tomu sve důvody, ale jak říkám, kdyby to měla byt moje profesni draha tak klidně ale jinak ne
Nikoho od toho neodrazuju jen toho nejsem moc zastance
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

Tam se činky nezvedají, ale pokládajímilosh píše:Ste zapomeli ze Ritchma je ted v Australii a tam jsou ty cinky lehci kdyz je v podstate zveda obracene

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
A mohu je znát?MartyCZe píše:mám k tomu sve důvody, ale jak říkám, kdyby to měla byt moje profesni draha tak klidně ale jinak ne
Podle toho,co jsi o tom napsal, absolutně nevíš, o čem mluvíš (třeba ten úbytek váhy 5-7 kg),
zkus si něco nastudovat a pak hodnoť...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
je mi líto ale něco takoveho nebudu uvádět. Já o tom nevím nic a momentálně mě to nějak netíží, jelikož jsem nikdy nic takoveho nebral. Říkám jen co vím ze zkušenosti od kamoše, ktery na chvilku přestal brát a spadla mu váha o 5 kilo dolů za měsíc, přitom žral normálně a chodil pravidelně cvičit, je taky možny že to bylo něčím jinym ale to fakt nevím. Nechci se tě nějak dotykat nebo tim vyvolávat rozporyStarlet píše:A mohu je znát?MartyCZe píše:mám k tomu sve důvody, ale jak říkám, kdyby to měla byt moje profesni draha tak klidně ale jinak ne
Podle toho,co jsi o tom napsal, absolutně nevíš, o čem mluvíš (třeba ten úbytek váhy 5-7 kg),

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

V pohodě, jen jsi to napsal tak obecně, může to tím být, ale taky stovkou dalších věcí.MartyCZe píše:je mi líto ale něco takoveho nebudu uvádět. Já o tom nevím nic a momentálně mě to nějak netíží, jelikož jsem nikdy nic takoveho nebral. Říkám jen co vím ze zkušenosti od kamoše, ktery na chvilku přestal brát a spadla mu váha o 5 kilo dolů za měsíc, přitom žral normálně a chodil pravidelně cvičit, je taky možny že to bylo něčím jinym ale to fakt nevím. Nechci se tě nějak dotykat nebo tim vyvolávat rozporyStarlet píše:A mohu je znát?MartyCZe píše:mám k tomu sve důvody, ale jak říkám, kdyby to měla byt moje profesni draha tak klidně ale jinak ne
Mě jen zaráží, že děláš sport, který tohle vyžaduje a stavíš se tomu zády, navíc jde o látky,
který v podstatě normálně přijímáš v potravě, jen je máš v ideálních poměrech, dávkách, vstřebatelnosti apod.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Možná mě to časem chytne 

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem slusne naslapnuto na hokejovou karieru ale kuli blbosti jsem se na to vysral. minulej rok jsem zas zacal aktivne hrat ale neni to co to bejvalo, tezko se do toho dostava po par letech.
a k hokeji jeste SNB, florbal, behani, obcas posilka a chtel bych se zas dokopat k biku driv jsem mel sjezdaka.
jedna akcni fotka z novin
a k hokeji jeste SNB, florbal, behani, obcas posilka a chtel bych se zas dokopat k biku driv jsem mel sjezdaka.
jedna akcni fotka z novin

To by mělo, protože mrháš časem a talentemMartyCZe píše:Možná mě to časem chytne

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Vidím, že dost lidí tady dělá SNB, proto se zeptám, jako tímto sportem zatím netknutý člověk, jak moc těžké je se na tom naučit? Na lyžích jsem stál naposled v 7mé třídě, od té doby nějak nic ze zimních sportů....
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
- masterblaster
Tazke to nie je, len sa netreba nechat znechutit padanim zo zaciatku. Co sa tyka lyzi zo snowbitchom nemaju moc spolocneho, cize vobec nevadi ze si na nich stal naposledy v 7. triede.
ford mustang G.T.350 20th Anniversary 1984 5,0L 4V V8, T-top, M5
--------------------------------------------------------
subaru IMPREZA 2007, 2,0R, (118 kW), benz. Boxer 4-valec, M5, kombi
Jezdil jsem na sk8 ale to mi bylo tak 10-12 let
to je bližší k snb než lyže ne? 

ja kdyz sem se ucil na snb.. tak to bylo drsny.. jako samouk sem se parkat vysekal, ale pak sem si uvedomil co a jak a po 2. dni to nak slo.. jen ty "pomy" mi furt delali problemy..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- masterblaster
jj ked si jazdil sk8 tak na SNB budes ako doma 

Myslíš že jezdit na sk8 je jako na kole, že se to nezapomíná? přece jen je to 20let co jsem na tom naposled stál 

master: to bych netvrdil... podle me je to upa neco jineho.. akorat drzeni tela je podobne 

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- masterblaster
No neviem, co mam kamosov co aj skejtovali tak SNB im bol ovela prirodzenejsi a lahsi na ucenie. Ja osobne na skejte nedam nic ale snb je v klidku.
130kg rovnej bench jsem dal, jestli bych ho dal i dneska je ve hvězdách, 120kou jsem si jistej, proto to rozmezí. Dřep jsem dal 160kg pár dní zpět, je to stejný jako bench, proto opět rozmezí. MT jsem dal jenom 190kg, bylo to těžký ale dal bych víc, jenže mě to trošku odrovnalo a byl jsem pár dní úplně bez síly, takže jsem 200kg nezkoušel a končim většinou kolem 160-170 když mam náladu rvát něco většího. Co si mě pamatuješ z áčka, měl jsem o 12kg míň jak teď a už tehdá jsem byl za stovkou, myslim kolem 110kg. Bohužel rvu daleko větší váhy než na jaký vypadám. Co si budeme povídat ty si na áčkách vypadal jako kdyby si čínku neviděl ani z dálky...DOEMIXXX píše:draku zadrz, myslis, ze das 130kg na bech nebo to vis urcite? Btw pokud to vis, tak natoc kratky video, jsem zvedav. Co si te pamatuju z Acka, tak bych te netipoval, ze zvednes na bench vic jak 80kg...(ale treba zdani klame)Ritchma píše:Mě to tak divný nepříjde si sem tam něco zobnout. Dokud to nemá nějaký vedlejší účinky a nejsou to steroidy, tak proč ne.
Mě zase příjdou šílený tyhle soutěže, já si cvičim jen tak pro zábavu, bojim se, že kdybych nějakou soutěž chtěl zkusit, akorát bych se přecenil a zranil. Myslim že bych měl bez problémů dát tak nějak 120-130kg bench, 190-200kg MT a 150-160kg dřep. Což by bylo na soutěži při mojí váze (91kg) krásný poslední místo
Co se týče doplňků nějak nevěřim tomu že po vysazení by si měl svaly zhubnout. Kreatin tě zavodní, takže jak ho přestaneš brát, padne váha trošku dolu, ale při zachování tréninku a stravy nepadne níž než si byl před užíváním, naopak by si měl zůstat výš. Pár nesmyslů jsem už bral a když mi šla váha dolu, vždycky to bylo kvůli stravě, moc námahy nebo tim že jsem přestal chodit cvičit. Jinak já beru jenom gainer po fitku, bcaa a l-glutamin před a po fitku, gainer během dne jako svačinu v práci, protože nemam čas na jídlo (jinak bych se radši najed) a občas něco předtréninkovýho víceméně pro dobrej pocit. Nemyslim si že to nějak moc funguje, pomáhá mi to psychicky, víc si věřim. Jinak 25mi je, ale na soutěže kašlu, jsem soutěživej a akorát bych se zranil, protože bych svoje síly přecenil a dělám to vysloveně pro zábavu. Natáčet mě nemá kdo, bohužel momentálně postrádám sparinga, takže ani nemůžu těžší bench zkoušet. 130 bez jištění zkoušet opravdu nebudu...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To me prave vzdy bavi na fitku i na lidech tam, hodne lidi si tam myslim, ze zvedas podle toho jak vypadas nebo jsi "nafouklej" i kdyz to jsem nemusel davat do uvozovek, nekdy je to jen zadrzena voda, nebo nahnany praskama a samotna sila, ktera je zakladem v malych svalech a nejsou tedy zajimave pro "typky" delani machyrek na piskotece
Jinak ja asi jak Risa zatim na bench "pouze" 120Kg, ale bench nepovazuju za rozhodujici parametr o nejake sile
Já jsem dríve hral jinak hokej a po te se venoval na vrcholne urovni atletice, ale kvuli zdravi jsem musel skoncit.

Jinak ja asi jak Risa zatim na bench "pouze" 120Kg, ale bench nepovazuju za rozhodujici parametr o nejake sile

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
To by si to musel vidět tady. Ve fitku kam chodim to vypadá poslední dobou jak na castingu focení do časopisu. Všichni perfektní velký svaly, téměř žádnej tuk, perfektně opalálený a ani chlup a pak tam řvou jak svině na pořážce když dělaj MT se 70kg. Nějak nechápu co dělám špatně nebo co oni žerou, ale kurva někde je chyba! Na rovinu málo kdy potkám ve fitku někoho kdo by zvednul alespoň tolik co já (nemyslim jenom max, i váhy na série)... A taky nemam rád jak každej řeší jenom bench.
Doe - co dáš na dřep a MT?
Function > Form
Function > Form
Ritchma píše:To by si to musel vidět tady. Ve fitku kam chodim to vypadá poslední dobou jak na castingu focení do časopisu. Všichni perfektní velký svaly, téměř žádnej tuk, perfektně opalálený a ani chlup a pak tam řvou jak svině na pořážce když dělaj MT se 70kg. Nějak nechápu co dělám špatně nebo co oni žerou, ale kurva někde je chyba! Na rovinu málo kdy potkám ve fitku někoho kdo by zvednul alespoň tolik co já (nemyslim jenom max, i váhy na série)... A taky nemam rád jak každej řeší jenom bench.
MT je co? Drep jen 110kg
http://www.facebook.com/djdoemixx
Ted si mi něco připomnělRitchma píše:To by si to musel vidět tady. Ve fitku kam chodim to vypadá poslední dobou jak na castingu focení do časopisu. Všichni perfektní velký svaly, téměř žádnej tuk, perfektně opalálený a ani chlup a pak tam řvou jak svině na pořážce když dělaj MT se 70kg. Nějak nechápu co dělám špatně nebo co oni žerou, ale kurva někde je chyba! Na rovinu málo kdy potkám ve fitku někoho kdo by zvednul alespoň tolik co já (nemyslim jenom max, i váhy na série)... A taky nemam rád jak každej řeší jenom bench.
Cca před rokem mě přitelkyně ukecala abych jednou vynechal svoji utulnou posilku a zašel s ní do fitka, už při pruchodu dveřma jsem měl divněj pocit ze zvuku co se ozyvaly v tělocvičně (nevim proč ale začal jsem si pokladat otazku jestli nejsem ve vězeni kde pravě někoho nakladaj

DOE: Mrtvý tah
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mrtvý tahDOEMIXXX píše:Ritchma píše:To by si to musel vidět tady. Ve fitku kam chodim to vypadá poslední dobou jak na castingu focení do časopisu. Všichni perfektní velký svaly, téměř žádnej tuk, perfektně opalálený a ani chlup a pak tam řvou jak svině na pořážce když dělaj MT se 70kg. Nějak nechápu co dělám špatně nebo co oni žerou, ale kurva někde je chyba! Na rovinu málo kdy potkám ve fitku někoho kdo by zvednul alespoň tolik co já (nemyslim jenom max, i váhy na série)... A taky nemam rád jak každej řeší jenom bench.
MT je co? Drep jen 110kg

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
mrtvy tah...
když jsem dělal u pohřebáků taky jsme měli silovej čtyřboj -
1: naložit mrtvolku na nosítka
2: odnést k autu
3: naložit do auta
4: vyložit a odnest do lednice
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
No já tady chodim do fitness first. Všechno vyčištěný, naklizený.... Na každym druhym sloupu dezinfekce a papírový ubrousky a spousta lidí, který vypadaj jak na módní přehlídce. Poslední modely bot, luxusní oblečení... V šatně máme několik žehlících prken a žehliček, solárko, fény, občas krémy na opalování, páru / saunu jak v kterym apod. Je to šílený. Já tam mam neustále silnej nedostatek železa, takže když jsem jel legpress s 420kg, stála za mnou fronta která čekala na kotouče, protože jsem je sebral prakticky všechny, krom těch který už někdo nepoužíval... Byl jsem zvyklej na tmavší menší fitka a najednou tohle. Jediná opravdu velká výhoda a to je důvod proč jsem ještě fitko nezměnil (v okolí tu žádný normální ani nemam), že jich je tu kolem hrozně moc a já jakožto člen můžu do všech. Takže když vylezu z baráku za 30minut chůze můžu dojít prakticky do minimálně šesti různejch (určitě jich je daleko víc). Jedno mam kousek od baráku, jedno mam vedle práce, na jedno koukám ze školy, když jdu navštívit ségru má u baráku dvě. Prostě kdykoliv se rozhodnu že jdu do fitka, stačí mít u sebe kartu a jdu...
Hrozně by mě zajímalo jak to tady ty lidi dělaj, že maj opticky luxusní těla a přitom nezvedaj prakticky nic - bench série max 80, mrtvej tah když už max tak 70, dřep tak 60 a všechno kolem taky nula nula nic. Nerozumim tomu.
Hrozně by mě zajímalo jak to tady ty lidi dělaj, že maj opticky luxusní těla a přitom nezvedaj prakticky nic - bench série max 80, mrtvej tah když už max tak 70, dřep tak 60 a všechno kolem taky nula nula nic. Nerozumim tomu.
Function > Form
Function > Form
BIGPAPA píše:když jsem dělal u pohřebáků taky jsme měli silovej čtyřboj -

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
BIGPAPA:
Ritchma: Mužou mít třeba ve volnym čase osobniho trenera, nebo maj nějakej spešl jidelniček. Každopadně to maj většinou vyhnany praškama.
Já mám naštěstí tu vyhodu že posilku mam 5 minut chuze od baraku a ročně mě to stojí to co většinu lidí za měsíc, jinak bych s tím asi sekl ty ceny do fitka jsou hrozny. Kolik stoji roční permice? cca 7 táců a víc? Přitelkyně platila měsícně pětikilo a to ji ještě naordinovali v jaky dny muže a od kolika do kolika.

Ritchma: Mužou mít třeba ve volnym čase osobniho trenera, nebo maj nějakej spešl jidelniček. Každopadně to maj většinou vyhnany praškama.
Já mám naštěstí tu vyhodu že posilku mam 5 minut chuze od baraku a ročně mě to stojí to co většinu lidí za měsíc, jinak bych s tím asi sekl ty ceny do fitka jsou hrozny. Kolik stoji roční permice? cca 7 táců a víc? Přitelkyně platila měsícně pětikilo a to ji ještě naordinovali v jaky dny muže a od kolika do kolika.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
crocjirka píše:Jardafox píše: muj exteam
http://www.youtube.com/watch?v=BHhvF4YR ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

jezdil jsem na skejtu, ale pak sem dostal řidičák a začal jsem dělat věci s tím spojený. (chlast, fet, coury) tudle jsem se na to postavil na 5 min a pak mě 3 dny bolel celej člověk, bych něvěřil jakej to je zátah na všechny svaly
http://www.youtube.com/watch?v=TWphGXs3bAg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=TWphGXs3bAg" onclick="window.open(this.href);return false;
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Starlet: a která značka stojí za to? Weider třeba...
"The spirit of revolution will never die"