nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
Nová octavie ...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nová octavie ...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jj, přesně tak, bohužel taky patřím mezi 99% uživatelů tohoto fora, kdo si nekupuje nové autaRudi píše:nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
ale koupej, az budou mit na lambo, ferrari nebo jiny dobry auta, dokud ale nmaj na poradny novy auto, tak aspon nejsou tak stupidni, aby si kupovali novou mrdku od skodofky nebo folksvagnu, kdyz muzou mit za stejny prachy poradnou karuRudi píše:nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
samozrejme tohle se netyka tech, co maj auta v prdeli ty at si ty novy mrdky kupujou, dkyz je to pro ne lepsi
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
o tom to není, je to o prirotách, než abych si koupil nový auto,Rudi píše:nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
1)raději jsem byl 10x na dovolené i s děckama v zahraničí a plno zážitků a nádherných vzpomínek, je lepší jak tento vrak
2)místo druhé nové octy jsem si raději pořídil aparát na hraní, pořádnou kytaru, kombo, efekt, sehnal partu lidí a raději seru prachy do hraní, než do vraku který shnije
3)a než abych si pořídil třetí nový vrak, tak seru kačky do chajdy u lesa, kde je božský klid, a mám pokoj od pitomců
4)a než abych koupil tuto nepotřebnou hračku, raději si stavím vozítko na okruh ve stejné hodnotě, protože mi dá více zábavy než ta octa
5)a i tak bych ještě na ni asi dal mony dohromady, ale raději budu občas sedět a odpočívat než ABYCH kvůli nenažranému systému musel makat až přijde ta pořádná krize, kterou máme přede dveřmi a raději si budu číst o srbech jak z nich celý svět udělal vrahy, protože amíci potřebovali kousek jejich země na největší základnu ve střední evropě, za použití jaderných zbraní dosáhli kluci ušatí svého
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska je to tady o ničem, nikdo se nechce moc hádat, ale i tak mi ten den v práci pěkně utekl
tak sem zas o víkendu nahažte plno názorů jak je nová oktávka nejlepší ať mám po víkendu další zábavu
Pěkný víkend a za ušetřené peníze (protože nekupuji nové auta
) mizím na hory 
Pěkný víkend a za ušetřené peníze (protože nekupuji nové auta
Proč zas? Zatim to tady ještě nikdo nenapsal, to je pouze utkvělá představa odpůrců aby měli důvod se hádatpaca píše:zas o víkendu nahažte plno názorů jak je nová oktávka nejlepší
- Mr.Stilisimo
top stav, nikdy nebourané

ani bych se nedivil, kdyby to prodali jako novy auto az to spravej tunou kitu
byl jsem kdysy svedkem, jak sla takhle do prodeje jako novy auto 407sw s svouma centakama kitu na strese, pac se poskodila na vlaku pri preprave. A pak jeste vetsi hardcore, 307CC, kterou typek rozstrelil na prekladovym parkovisti (firma Gefco u TPCA, centralni mezisklad PSA a ted snad myslim uz i toyot pro vychodni evropu, asi pred 8 lety jsem tam delal par mesicu). Nejdriv ji spravili a chteli pustit do salonu, ale nejaka uklizecka, co sla kolem, si vsimla, ze to ma levy predni kolo skoro opreny o podbeh, asi o 5 cm kratsi rozvor to na jedny strane proste melo
Tak sla jeste kasle na stolici a pak teprv to mohli prodat jako novy auto
Ale jooooo, novy je novy a clovek ma prece jistotu

byl jsem kdysy svedkem, jak sla takhle do prodeje jako novy auto 407sw s svouma centakama kitu na strese, pac se poskodila na vlaku pri preprave. A pak jeste vetsi hardcore, 307CC, kterou typek rozstrelil na prekladovym parkovisti (firma Gefco u TPCA, centralni mezisklad PSA a ted snad myslim uz i toyot pro vychodni evropu, asi pred 8 lety jsem tam delal par mesicu). Nejdriv ji spravili a chteli pustit do salonu, ale nejaka uklizecka, co sla kolem, si vsimla, ze to ma levy predni kolo skoro opreny o podbeh, asi o 5 cm kratsi rozvor to na jedny strane proste melo
Ale jooooo, novy je novy a clovek ma prece jistotu
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Pro lidi co vi kulovy o autech je to jedinna moznost, obzvlast dneska, kdyz sem bazaristi vozi sice levny ale srackovy dovozy shitovejch stocenejch/bouranejch/kradenejch aut, a kdo ma novy auto tak si ho radsi podrzi do nejdyl nez ho prodat za hovno do bazaru..a ne kazdej si muze dojet do zahranici pro poradny auto..
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jsem rad ze jsem si koupil novyho chevroleta 
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
U nás předevčírem taky zaparkovala OIII , akorát že popeláři neměli moc dobrej odhad a jaksi jí vzali zadek a trochu bok ..
Mám takovej pocit že už tu parkovat nebude 
Turbo dízl injekšn !
Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoru
To mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek 
tak vcera mi v asi 62tis najetejch km odeslo stahovani okna u ridice. Cesta ze Zvole do Prahy v tom pocasi s otevrenym oknem super. Od funglovky do ted je to uz asi 8. zavada jinak jsou ale novy auta super 
no tak to je dobra picovina...rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoruTo mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
dobi den, tu mate slevu
aneb škoda-auto zlevňuje musí se to dohnat jinde
http://www.auto.cz/volkswagen-tichosti- ... 0-kc-73108" onclick="window.open(this.href);return false;
aneb škoda-auto zlevňuje musí se to dohnat jinde
http://www.auto.cz/volkswagen-tichosti- ... 0-kc-73108" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
U fordu je to úplně stejný...rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoruTo mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek
Bratranec by si v tom měl udělat hlavně jasno, než vypustí blud z huby. Motory nemají kryty...ani za příplatek.rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoruTo mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
To je fakt, tohle je asi teda jen tuning doplnek

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
[quote="Beaver"]To je fakt, tohle je asi teda jen tuning doplnek
třeba se to u škodovky jmenuje ochrana motoru alias dekl

třeba se to u škodovky jmenuje ochrana motoru alias dekl
Trabant, VW Golf, MX 5
Bobře, ono hodně záleží na motoru. Třeba TDI kryty mají (kvůli větší hlučnosti), ale ne za příplatek, nýbrž od základu. TSI je nemají, protože je opravdu na nic zásadního nepotřebují. A nelze tam žádný kryty doobjednat. Chtěl jsem tím jen vyvrátit bullshit, že si připlácíš za kryt motoru. Prostě tam buď je, nebo ne. U Rejchyho jsem taky vycházel z toho, že 90% Fabií je benzinových, tudíž bez deklu..
Je to prostě jako u jiných automobilek a začínají mě pomalu, ale jistě srát "odborníci", kteří jen hledají chyby, ale jejich znalost spočívá v reprodukování toho, co kdo říkal v hospodě a co psali na Novinkách.
Je to prostě jako u jiných automobilek a začínají mě pomalu, ale jistě srát "odborníci", kteří jen hledají chyby, ale jejich znalost spočívá v reprodukování toho, co kdo říkal v hospodě a co psali na Novinkách.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Rodiče mají Fabii TSi a od kun jsme už párkrát měli rozežrané kabely a řešili, co s tím a opravdu se dá dokoupit kryt(respektive kryt na kabely) 
tak největší odbornost tu máš tyKane13 píše:Bobře, ono hodně záleží na motoru. Třeba TDI kryty mají (kvůli větší hlučnosti), ale ne za příplatek, nýbrž od základu. TSI je nemají, protože je opravdu na nic zásadního nepotřebují. A nelze tam žádný kryty doobjednat. Chtěl jsem tím jen vyvrátit bullshit, že si připlácíš za kryt motoru. Prostě tam buď je, nebo ne. U Rejchyho jsem taky vycházel z toho, že 90% Fabií je benzinových, tudíž bez deklu..
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
On má 1,4 benzín.A jestly se ten kryt dá objednat nebo ne snad musí vědět on když si to auto kupoval nový,pokud je to kec tak ne z mojí hlavy.Nehledě na to že to má od listopadu a ten motor je zasranej a zoxidovanej jak u deset let starý šunky. 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je divný. Já jezdím celou zimu a mám motor nějak takhle, beze smítka. 

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi měl napsat, že benzínové motory u Fábií nemají kryty. Takhle to prostě působí dojmem, že žádnej motor nikdy neměl kryt. Každopádně jsem nereprodukoval nic z novinek ani z hospody, reagoval jsem na to, cos napsal tyKane13 píše:...Motory nemají kryty...ani za příplatek.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
máme doma fabinu tdi a má to kryt na motoru, i zespoda,takže mate nějakou socku asi,protože škoda je nejlepší auto !
- Jirka.Kolouch
Tebe šikanovali nebo co se ti stalo?LiberaleMiguel píše:Tak abych to teda nejak shrnul:
Stara Octa je na hovno, preveze sice vic vzduchu nez ta starsi, ale s mnohem mensi jizdnim pozitkem. Nevyplati si ji koupit i kdyz je to dmomovska znacka, protoze predpoklad lenvych n.d. je nesmysl, bo na bawopyco stoji ty dily stejne. A kdyz uz by nekdo nahodou mel na to, aby si ji koupil, dokonce by si ji chtel koupit, tak at radsi zajde do bazaru, sveze se v nejakem starem strepu v plne palbe a koupi ten, bo je to vole lepsi neasi, idealne kdyz to bude BMW a shnile a muze ho rovnou hodit do projektu a zacit vyvarovat![]()
a pome do me
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů