Nová octavie ...

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová octavie ...

Příspěvek od Rudi »

Ritchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupěj :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

jajiN

Příspěvek od jajiN »

+1

:rock:

paca

Příspěvek od paca »

Rudi píše:
Ritchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupěj :lol:
jj, přesně tak, bohužel taky patřím mezi 99% uživatelů tohoto fora, kdo si nekupuje nové auta :D

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Rudi píše:
ale koupej, az budou mit na lambo, ferrari nebo jiny dobry auta, dokud ale nmaj na poradny novy auto, tak aspon nejsou tak stupidni, aby si kupovali novou mrdku od skodofky nebo folksvagnu, kdyz muzou mit za stejny prachy poradnou karu 8)
samozrejme tohle se netyka tech, co maj auta v prdeli ty at si ty novy mrdky kupujou, dkyz je to pro ne lepsi
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Rudi píše:
o tom to není, je to o prirotách, než abych si koupil nový auto,
1)raději jsem byl 10x na dovolené i s děckama v zahraničí a plno zážitků a nádherných vzpomínek, je lepší jak tento vrak
2)místo druhé nové octy jsem si raději pořídil aparát na hraní, pořádnou kytaru, kombo, efekt, sehnal partu lidí a raději seru prachy do hraní, než do vraku který shnije
3)a než abych si pořídil třetí nový vrak, tak seru kačky do chajdy u lesa, kde je božský klid, a mám pokoj od pitomců
4)a než abych koupil tuto nepotřebnou hračku, raději si stavím vozítko na okruh ve stejné hodnotě, protože mi dá více zábavy než ta octa
5)a i tak bych ještě na ni asi dal mony dohromady, ale raději budu občas sedět a odpočívat než ABYCH kvůli nenažranému systému musel makat až přijde ta pořádná krize, kterou máme přede dveřmi a raději si budu číst o srbech jak z nich celý svět udělal vrahy, protože amíci potřebovali kousek jejich země na největší základnu ve střední evropě, za použití jaderných zbraní dosáhli kluci ušatí svého
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Obrázek
✠Luftwaffle✠

paca

Příspěvek od paca »

Dneska je to tady o ničem, nikdo se nechce moc hádat, ale i tak mi ten den v práci pěkně utekl :D tak sem zas o víkendu nahažte plno názorů jak je nová oktávka nejlepší ať mám po víkendu další zábavu :wink:
Pěkný víkend a za ušetřené peníze (protože nekupuji nové auta :cry: ) mizím na hory :D

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

paca píše:zas o víkendu nahažte plno názorů jak je nová oktávka nejlepší
Proč zas? Zatim to tady ještě nikdo nenapsal, to je pouze utkvělá představa odpůrců aby měli důvod se hádat :lol:

Mr.Stilisimo

Příspěvek od Mr.Stilisimo »

top stav, nikdy nebourané :lol:

Obrázek

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

ani bych se nedivil, kdyby to prodali jako novy auto az to spravej tunou kitu 8)
byl jsem kdysy svedkem, jak sla takhle do prodeje jako novy auto 407sw s svouma centakama kitu na strese, pac se poskodila na vlaku pri preprave. A pak jeste vetsi hardcore, 307CC, kterou typek rozstrelil na prekladovym parkovisti (firma Gefco u TPCA, centralni mezisklad PSA a ted snad myslim uz i toyot pro vychodni evropu, asi pred 8 lety jsem tam delal par mesicu). Nejdriv ji spravili a chteli pustit do salonu, ale nejaka uklizecka, co sla kolem, si vsimla, ze to ma levy predni kolo skoro opreny o podbeh, asi o 5 cm kratsi rozvor to na jedny strane proste melo :lol: Tak sla jeste kasle na stolici a pak teprv to mohli prodat jako novy auto 8)
Ale jooooo, novy je novy a clovek ma prece jistotu :lol: :lol:
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

JasteR

Příspěvek od JasteR »

Pro lidi co vi kulovy o autech je to jedinna moznost, obzvlast dneska, kdyz sem bazaristi vozi sice levny ale srackovy dovozy shitovejch stocenejch/bouranejch/kradenejch aut, a kdo ma novy auto tak si ho radsi podrzi do nejdyl nez ho prodat za hovno do bazaru..a ne kazdej si muze dojet do zahranici pro poradny auto..
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

jsem rad ze jsem si koupil novyho chevroleta :lol:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

DaWe

Příspěvek od DaWe »

U nás předevčírem taky zaparkovala OIII , akorát že popeláři neměli moc dobrej odhad a jaksi jí vzali zadek a trochu bok .. :D Mám takovej pocit že už tu parkovat nebude :lol:
Turbo dízl injekšn !

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoru :smich2: To mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek :lol:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tak vcera mi v asi 62tis najetejch km odeslo stahovani okna u ridice. Cesta ze Zvole do Prahy v tom pocasi s otevrenym oknem super. Od funglovky do ted je to uz asi 8. zavada jinak jsou ale novy auta super :lol:

Juraj

Příspěvek od Juraj »

rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoru :smich2: To mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek :lol:
no tak to je dobra picovina... :lol: :lol: :lol:
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

dobi den, tu mate slevu 8)
aneb škoda-auto zlevňuje musí se to dohnat jinde :lol:
http://www.auto.cz/volkswagen-tichosti- ... 0-kc-73108" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoru :smich2: To mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek :lol:
U fordu je to úplně stejný...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun + VW Golf III Variant

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Bratranec by si v tom měl udělat hlavně jasno, než vypustí blud z huby. Motory nemají kryty...ani za příplatek.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Beaver

Příspěvek od Beaver »

To je fakt, tohle je asi teda jen tuning doplnek :lol:

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

[quote="Beaver"]To je fakt, tohle je asi teda jen tuning doplnek :lol:

třeba se to u škodovky jmenuje ochrana motoru alias dekl :kladivo: :D
Trabant, VW Golf, MX 5

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Bobře, ono hodně záleží na motoru. Třeba TDI kryty mají (kvůli větší hlučnosti), ale ne za příplatek, nýbrž od základu. TSI je nemají, protože je opravdu na nic zásadního nepotřebují. A nelze tam žádný kryty doobjednat. Chtěl jsem tím jen vyvrátit bullshit, že si připlácíš za kryt motoru. Prostě tam buď je, nebo ne. U Rejchyho jsem taky vycházel z toho, že 90% Fabií je benzinových, tudíž bez deklu..
Je to prostě jako u jiných automobilek a začínají mě pomalu, ale jistě srát "odborníci", kteří jen hledají chyby, ale jejich znalost spočívá v reprodukování toho, co kdo říkal v hospodě a co psali na Novinkách.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Rodiče mají Fabii TSi a od kun jsme už párkrát měli rozežrané kabely a řešili, co s tím a opravdu se dá dokoupit kryt(respektive kryt na kabely) :wink:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Kane13 píše:Bobře, ono hodně záleží na motoru. Třeba TDI kryty mají (kvůli větší hlučnosti), ale ne za příplatek, nýbrž od základu. TSI je nemají, protože je opravdu na nic zásadního nepotřebují. A nelze tam žádný kryty doobjednat. Chtěl jsem tím jen vyvrátit bullshit, že si připlácíš za kryt motoru. Prostě tam buď je, nebo ne. U Rejchyho jsem taky vycházel z toho, že 90% Fabií je benzinových, tudíž bez deklu..
Je to prostě jako u jiných automobilek a začínají mě pomalu, ale jistě srát "odborníci", kteří jen hledají chyby, ale jejich znalost spočívá v reprodukování toho, co kdo říkal v hospodě a co psali na Novinkách.
tak největší odbornost tu máš ty 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

rejchy

Příspěvek od rejchy »

On má 1,4 benzín.A jestly se ten kryt dá objednat nebo ne snad musí vědět on když si to auto kupoval nový,pokud je to kec tak ne z mojí hlavy.Nehledě na to že to má od listopadu a ten motor je zasranej a zoxidovanej jak u deset let starý šunky. :savle:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

To je divný. Já jezdím celou zimu a mám motor nějak takhle, beze smítka. :lol:

Obrázek
✠Luftwaffle✠

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

✠Luftwaffle✠

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Kane13 píše:...Motory nemají kryty...ani za příplatek.
Tak jsi měl napsat, že benzínové motory u Fábií nemají kryty. Takhle to prostě působí dojmem, že žádnej motor nikdy neměl kryt. Každopádně jsem nereprodukoval nic z novinek ani z hospody, reagoval jsem na to, cos napsal ty :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

máme doma fabinu tdi a má to kryt na motoru, i zespoda,takže mate nějakou socku asi,protože škoda je nejlepší auto !

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

LiberaleMiguel píše:Tak abych to teda nejak shrnul:
Stara Octa je na hovno, preveze sice vic vzduchu nez ta starsi, ale s mnohem mensi jizdnim pozitkem. Nevyplati si ji koupit i kdyz je to dmomovska znacka, protoze predpoklad lenvych n.d. je nesmysl, bo na bawopyco stoji ty dily stejne. A kdyz uz by nekdo nahodou mel na to, aby si ji koupil, dokonce by si ji chtel koupit, tak at radsi zajde do bazaru, sveze se v nejakem starem strepu v plne palbe a koupi ten, bo je to vole lepsi neasi, idealne kdyz to bude BMW a shnile a muze ho rovnou hodit do projektu a zacit vyvarovat :lol:
a pome do me spek
Tebe šikanovali nebo co se ti stalo?
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

Odpovědět

Zpět na „Pokec“