nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
jj, přesně tak, bohužel taky patřím mezi 99% uživatelů tohoto fora, kdo si nekupuje nové autaRudi píše:nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
ale koupej, az budou mit na lambo, ferrari nebo jiny dobry auta, dokud ale nmaj na poradny novy auto, tak aspon nejsou tak stupidni, aby si kupovali novou mrdku od skodofky nebo folksvagnu, kdyz muzou mit za stejny prachy poradnou karuRudi píše:nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
o tom to není, je to o prirotách, než abych si koupil nový auto,Rudi píše:nějak musej zdůvodnit, proč maj starý auto, na nový nemaj a v životě si ho asi nekoupějRitchma píše:Proč se vždy musí tohle téma zvrhnout v debatu nové vs staré? Btw kdyby tu byla cena pro téma s nejvíce stupidními příspěvky, měl bych vítěze...
Proč zas? Zatim to tady ještě nikdo nenapsal, to je pouze utkvělá představa odpůrců aby měli důvod se hádatpaca píše:zas o víkendu nahažte plno názorů jak je nová oktávka nejlepší
no tak to je dobra picovina...rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoruTo mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek
U fordu je to úplně stejný...rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoruTo mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek
Bratranec by si v tom měl udělat hlavně jasno, než vypustí blud z huby. Motory nemají kryty...ani za příplatek.rejchy píše:Zrovna dneska přijel bratranec mé přítelkyně ukázat novou fábii kterou si koupil.Koukáme na motor a já se ho ptám kde má kryt motoru,a on že ten byl za příplatek stejně jako spodní kryt motoruTo mě prostě na tý škodovce se.e,oni by nejradši měli příplatek za průhledný skla a kličky na stahování oken by snad taky dali nejradši za příplatek
tak největší odbornost tu máš tyKane13 píše:Bobře, ono hodně záleží na motoru. Třeba TDI kryty mají (kvůli větší hlučnosti), ale ne za příplatek, nýbrž od základu. TSI je nemají, protože je opravdu na nic zásadního nepotřebují. A nelze tam žádný kryty doobjednat. Chtěl jsem tím jen vyvrátit bullshit, že si připlácíš za kryt motoru. Prostě tam buď je, nebo ne. U Rejchyho jsem taky vycházel z toho, že 90% Fabií je benzinových, tudíž bez deklu..
Je to prostě jako u jiných automobilek a začínají mě pomalu, ale jistě srát "odborníci", kteří jen hledají chyby, ale jejich znalost spočívá v reprodukování toho, co kdo říkal v hospodě a co psali na Novinkách.
Tak jsi měl napsat, že benzínové motory u Fábií nemají kryty. Takhle to prostě působí dojmem, že žádnej motor nikdy neměl kryt. Každopádně jsem nereprodukoval nic z novinek ani z hospody, reagoval jsem na to, cos napsal tyKane13 píše:...Motory nemají kryty...ani za příplatek.
Tebe šikanovali nebo co se ti stalo?LiberaleMiguel píše:Tak abych to teda nejak shrnul:
Stara Octa je na hovno, preveze sice vic vzduchu nez ta starsi, ale s mnohem mensi jizdnim pozitkem. Nevyplati si ji koupit i kdyz je to dmomovska znacka, protoze predpoklad lenvych n.d. je nesmysl, bo na bawopyco stoji ty dily stejne. A kdyz uz by nekdo nahodou mel na to, aby si ji koupil, dokonce by si ji chtel koupit, tak at radsi zajde do bazaru, sveze se v nejakem starem strepu v plne palbe a koupi ten, bo je to vole lepsi neasi, idealne kdyz to bude BMW a shnile a muze ho rovnou hodit do projektu a zacit vyvarovat![]()
a pome do me