hustá kára
Volvo S80 V8 AWD
Moderátor: Jardafox
Volvo S80 V8 AWD
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
jako má to větší výkon i krouták než impeza a ta když se sešlápne tak žere teda víc než 18 litrůAmuse píše:no pokud by ti nevadil ten trhavej automat a katastrofická spotřeba tak ber
jinak kupovat asi nebudu
Opel Astra f 1.4 - prodano
Třeba já neměl zkušenost s volvem a ani jsem neměl nějakej vyhraněnej názor na to jaký by to mohlo být, ale co mě kamarád párkrát svezl tak musim říct, že s tim neni špatný svezení i když to byla 40 a né 80ka, architektura kokpitu je skvělá - čisté, jasné, přehledné, designově atraktivní ale bez zbytečných výstřelků. Volvař ze mě nebude, ale rozhodně bych to nepomlouval.
spotreba...kdo ma na to, by si koupil V8, tak spotrebu asi moc neresiAmuse píše:no pokud by ti nevadil ten trhavej automat a katastrofická spotřeba tak ber
jinak ja s tim bohuzel jel jen kratce, ale ten automat mi zas az tak desnej neprisel...ale to je mozna tim, ze jsem zatizenej na manual a tak mi vsechny automaty prijdou stejny
Nicmene, jakkoli nemam moc rad novy volva s pohanenym predkem, tak v tomhle to bylo docela fajn svezeni
ja vim, ze to je awd, ale jinak jsou vsechna "nova" volva od modelu 850 vys prevazne predokolky...a me moc neberou - ja proste radsi ty krabicoidni tvary s RWDAmuse píše:tohle je awd,a chlastá to jak prokoplý , 20 průměr ,sice to hýčká ale je zbytečný v tom jezdit sám,líbí se mi ale nikdy bych si to nekoupil
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volvo S80 V8 AWD
Krasny auto, ale vadil by mi ten automat..... to je tak pro zenskou 
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....