Do takoveho kola bych ani ja nesel

No tak jen směle do toho a pul je hotovo

Moderátor: fonz
čím to budeš leštit v místech kam se nedostaneš kotoučem?ArnieGT píše:Kravina to nebyl,...za ten výsledek to stojí,...ale každá sranda něco stojí,.....takový malý TEST trpělivosti,...no spíše velký testPipotuning píše:No aspon že už jsi na to přišel ,jakou kravinu jsi udělal ,že ses do toho pustil!![]()
Malá ochutnávka,...mojí práce
Jo je v takovém řidkem stavu a fest smrdí!No asi mám přes pul kila te pasty.Ilegaltuner píše:kolik gramů te pasty ti k tomu dali? není to nějaká diamatová pasta? Je to asi tekuté,že.
Já si taky tet obědnal hromadu pasy na leštění a takové ilcové trny na místa mezi paprskama
tak to mi vysvětli jak?ArnieGT píše:No já to komplet leštím ručně,..takže ani kotouče nepoužívám,.....vpodstatě se není možné dostat kotoučem skoro nikam,...takže komplet ruční práce,....![]()
Ty Vole,.....souhlas,...ale kurňa když chceš parádičky, tak se k tomu musíš postavit čelem,...a konečně už to začíná dostávat jakousi podobu,...Pipotuning píše:No kuwa leštit a ještě ručne a ještě taková kola-SEBEVRAŽDA!![]()
no a čím se dostaneš mezi paprsky? já si obědnal nějaké filcové konusy,tak jsem na to zvědavýArnieGT píše:Samozřejmně že používám vrtačku,....to jinak snad ani nejde,...Ilegaltuner píše:vypadá to pěkně,vysvětli mi prosím jak to chceš leštit bez vrtačky do vysokého lesku ručněNo koukal jsem na Ty Tvoje kola,...taky jim dáváš co proto
![]()
Jinak jde o kola Artec AV,..