TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: TDI a 0-96kmh za 5.98s ? ANO :)
woe
ty mas taky oboje, tak nerej...

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
když v garáži nastartuju studenou mazdu 323 v benzinu, tak se to taky nedá dýchat, podle mě je ten smrad ještě horší a agresivnější, než když nastartuju toledo TDi co stojí vedle něj 

- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně řečenoFCS píše:Když si tak čtu příspěvky některých jedinců(waci,Robik),tak mě napadá,co vy jste dokázali??
Proč vám vadí nafta?
Máte vztek,že nějakej strejda je rychlejší se svým TDi,než váš benzín a ještě ma 1/2 spotrebu,nez vy???:D
Raději zalezte do garáže a polaďte své benzíny,ať nedostanete od každé nafty naprdel na jaře

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
Moje řečŠigy píše:Pěkně řečenoFCS píše:Když si tak čtu příspěvky některých jedinců(waci,Robik),tak mě napadá,co vy jste dokázali??
Proč vám vadí nafta?
Máte vztek,že nějakej strejda je rychlejší se svým TDi,než váš benzín a ještě ma 1/2 spotrebu,nez vy???:D
Raději zalezte do garáže a polaďte své benzíny,ať nedostanete od každé nafty naprdel na jaře![]()

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jakej smrad? jako takovej ten podobnej chloru?GTRunner píše:Mno nevim, ja kdyz jedu po nemecky dalnici za nejakou nejnovejsi A6 3.0TDi nebo 530d (coz v nemecku znamena asi kazdy druhy auto) tak ten smrad se neda vydrzet a furt se radsi stahnu do pravyho pruhu.
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Tak ten smrad z z turbonafty pres katalyzator mi taky vadi.Ale furt lepsi nez studenej Ikarus 

Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hmm ja prave z ni zadnej smrad necejtim.. pokud je zahřatá.. ono když na dálnici přede mnou jede benziňák co to drtí tak to taky žádnej letní vánek není 

nevim proč, ale nic takový nikdy necejtim...GTRunner píše:Mno nevim, ja kdyz jedu po nemecky dalnici za nejakou nejnovejsi A6 3.0TDi nebo 530d (coz v nemecku znamena asi kazdy druhy auto) tak ten smrad se neda vydrzet a furt se radsi stahnu do pravyho pruhu.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
No na dalnici asi ne,ale treba ve meste.Ono asi kazdy auto smrdi,kdyz se v nem neco spaluje...(krom elektromobilu).S tim tezko neco nadelame...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
tak zkus nekdy jet za nejakym dizlem po dalnici kdyz na to slape a drzet se ho nekolik minut...Rudi píše:nevim proč, ale nic takový nikdy necejtim...GTRunner píše:Mno nevim, ja kdyz jedu po nemecky dalnici za nejakou nejnovejsi A6 3.0TDi nebo 530d (coz v nemecku znamena asi kazdy druhy auto) tak ten smrad se neda vydrzet a furt se radsi stahnu do pravyho pruhu.
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
Děláš si prdel?? Jel jsi nekdy v necem takovym? Meles totalni sracky, specialne 530Déčku z vejfuku nejde prakticky vůbec nic... meleš sračkyGTRunner píše:tak zkus nekdy jet za nejakym dizlem po dalnici kdyz na to slape a drzet se ho nekolik minut...Rudi píše:nevim proč, ale nic takový nikdy necejtim...GTRunner píše:Mno nevim, ja kdyz jedu po nemecky dalnici za nejakou nejnovejsi A6 3.0TDi nebo 530d (coz v nemecku znamena asi kazdy druhy auto) tak ten smrad se neda vydrzet a furt se radsi stahnu do pravyho pruhu.
štyrykrátštyry tédéí
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
no z toho vašeho už neFOG píše:Děláš si prdel?? Jel jsi nekdy v necem takovym? Meles totalni sracky, specialne 530Déčku z vejfuku nejde prakticky vůbec nic... meleš sračkyGTRunner píše:tak zkus nekdy jet za nejakym dizlem po dalnici kdyz na to slape a drzet se ho nekolik minut...Rudi píše:nevim proč, ale nic takový nikdy necejtim...

Pokud by jsis nevsim, tak ja jsem rek ze jsem jel za nim a ne v nem..kdyz v nem sedis tak asi nic necitis, ze??FOG píše:Děláš si prdel?? Jel jsi nekdy v necem takovym? Meles totalni sracky, specialne 530Déčku z vejfuku nejde prakticky vůbec nic... meleš sračkyGTRunner píše:tak zkus nekdy jet za nejakym dizlem po dalnici kdyz na to slape a drzet se ho nekolik minut...Rudi píše:nevim proč, ale nic takový nikdy necejtim...

Ver mi, ze jezdim hodne casto po nemeckych dalnicich na sluzebnich cestach a vim o cem mluvim...tudis z toho vychazi, ze kdo mele tady sracky jsi jedine ty. Mas doma 530d, tak se certis..ale kdyz jedes za takovym autem ve vysoke rychlosti pod plynem, tak smrdi. Nerikam ze cmudi..to ne, ale smrdi...
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
Za nim ano, ja jsem za nim taky parkrat a jel a musim se priznat ze jsem nic necitil... diky filtrum z toho vychazi nanejvejs malinko bordela, ale aby to bylo cejtit to si teda fakt nemyslim
štyrykrátštyry tédéí
Když za tebou někdo půjde a půjdete oba rychle tak taky budeš smrdět. To není autem, to je tím že jsi BlockHead.... prostě máš zablokovaný mindrák to je vše.GTRunner píše:Pokud by jsis nevsim, tak ja jsem rek ze jsem jel za nim a ne v nem..kdyz v nem sedis tak asi nic necitis, ze??FOG píše:Děláš si prdel?? Jel jsi nekdy v necem takovym? Meles totalni sracky, specialne 530Déčku z vejfuku nejde prakticky vůbec nic... meleš sračkyGTRunner píše: tak zkus nekdy jet za nejakym dizlem po dalnici kdyz na to slape a drzet se ho nekolik minut...![]()
Ver mi, ze jezdim hodne casto po nemeckych dalnicich na sluzebnich cestach a vim o cem mluvim...tudis z toho vychazi, ze kdo mele tady sracky jsi jedine ty. Mas doma 530d, tak se certis..ale kdyz jedes za takovym autem ve vysoke rychlosti pod plynem, tak smrdi. Nerikam ze cmudi..to ne, ale smrdi...
Nevím jak vůbec poznáš co je to za uato když jedeš za BMW ? Neznám moc lidí co maj báwo a nechaj si označit auto celdulkou o modelu.

Netluč hlavou o zeď a otevři oči.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Když za tebou někdo půjde a půjdete oba rychle tak taky budeš smrdět. To není autem, to je tím že jsi BlockHead.... prostě máš zablokovaný mindrák to je vše.GTRunner píše:Pokud by jsis nevsim, tak ja jsem rek ze jsem jel za nim a ne v nem..kdyz v nem sedis tak asi nic necitis, ze??FOG píše:Děláš si prdel?? Jel jsi nekdy v necem takovym? Meles totalni sracky, specialne 530Déčku z vejfuku nejde prakticky vůbec nic... meleš sračkyGTRunner píše: tak zkus nekdy jet za nejakym dizlem po dalnici kdyz na to slape a drzet se ho nekolik minut...![]()
Nevím jak vůbec poznáš co je to za uato když jedeš za BMW ? Neznám moc lidí co maj báwo a nechaj si označit auto celdulkou o modelu.

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Hele, ja nemam zadnej mindrak z dizlu, ve firme mame taky TDIcka s kteryma jsem jezdil..takze o tom to neni.leon4x4 píše:Když za tebou někdo půjde a půjdete oba rychle tak taky budeš smrdět. To není autem, to je tím že jsi BlockHead.... prostě máš zablokovaný mindrák to je vše.GTRunner píše:Pokud by jsis nevsim, tak ja jsem rek ze jsem jel za nim a ne v nem..kdyz v nem sedis tak asi nic necitis, ze??FOG píše: Děláš si prdel?? Jel jsi nekdy v necem takovym? Meles totalni sracky, specialne 530Déčku z vejfuku nejde prakticky vůbec nic... meleš sračky![]()
Nevím jak vůbec poznáš co je to za uato když jedeš za BMW ? Neznám moc lidí co maj báwo a nechaj si označit auto celdulkou o modelu.![]()
To ze to poznam zezadu dizla je prave kvuli tomu, ze citim ten charakteristicky zapach, ktery u benzinu necitim..a vubec nemusi mit na zadi napsano co je to za model. Krom toho 95% prodanych 5-er BMW v nemecku jsou dizle.
A taky nemam nic proti baworakum (jakoze se FOG certil kvuli tomu, ze mu napadam 530d), sam jsem kdysi mel bawo i kdyz pravda v benzinu.
Proste jenom rikam ze kdyz jedu za nejakym dizlem (Medved, Audi, Bawo nebo VW..proste to je jedno) citim ten zapach.
Mozna mam nejakej extra citlivej cich

Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
já jsem asi divnej, ale mně teda ta spálená nafta, po který není kupa dýmu moc voní....
to když projede kolem turbochrochta a šlápne tomu, mhmhm to je vůně

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
zkuste olejmvolesko píše:hehe mam stejnej "problem" jen jsem to nechtel psat prvni abych nebyl za uchylakaPanda píše:já jsem asi divnej, ale mně teda ta spálená nafta, po který není kupa dýmu moc voní....

VW - Very Wonderful
Tak me to teda zrovna trikrat nevoni....a neverim tomu,ze byt ma 530d X bezpochyby technologicky vyspelejch filtru,nejde u vyfuku nic cejtit....musi preci byt neco citit,kdyz motor spaluje....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jak pouzil 40kilo kitu...Fazeey píše:třeba když xemi vytvářel na crx boční prolisyZemi píše:Jasne kdyztak vytahni prispevky pred revoluci.LUKAS-LL píše:Fakt moc dobrej golfik a ještě v naftě,ouu paráda.Nafta je in

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
heh a dodnes ani prasklina...Bordel píše:jak pouzil 40kilo kitu...Fazeey píše:třeba když xemi vytvářel na crx boční prolisyZemi píše: Jasne kdyztak vytahni prispevky pred revoluci.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848