Vyříznutí katu
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Vyříznutí katu
Chtěl jsem se zeptat , zda vyříznutí katu ( myšleno vykuchání vnitřku vyříznutí té platiny bo co tam je a nahrazení kusem provrtanym plechu aby se zachoval urcitej odpor ) může to dopomoct k rychlejšímu roztáčení turba v nižších otáčkám ... co je na tom pravdy ? pokud je to blbost tak to smázněte .. dík 

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
...a pak mi ho pošli
Já mám na bavoru kat předepsanej a není tam a dost chybí. To auto jede bez něj nějak jinak... Má tam být přední díl-kat-zadní díl. Mám přední díl,střední díl a laďák a je to úplně pro kočku.
Osobně bych kat pryč nedával,jsou (u nás) pak velké potíže na STK kvůli jejich domněnce že jezdíš na jiné papíry páč jak je jednou kat psanej tak tam prostě musí být a když není,máš papíry zfalšovaný a tudíž průser.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyříznutí katu
dyž není,máš papíry zfalšovaný a tudíž průser
sorry, ale tohle je total píčovina každej debil pozná podle svárů žes ten kat vyřízl a nahradil trubkou ....
jinak jak píše rozumik u turba je kat naprosto zbytečná věc - tj nahradit trubkou, já mám kat trubkou nahrazenej u všech svejch NA aut a naprosto pohoda, znatelnej nárůst HP ...
sorry, ale tohle je total píčovina každej debil pozná podle svárů žes ten kat vyřízl a nahradil trubkou ....
jinak jak píše rozumik u turba je kat naprosto zbytečná věc - tj nahradit trubkou, já mám kat trubkou nahrazenej u všech svejch NA aut a naprosto pohoda, znatelnej nárůst HP ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
to neni rozdíl jestli to je benzín nebo nafta???
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
u turba je to dle mě naprosto u prdele co je za turbem je prostě brzda
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
Mam obyč atmosferu, origo svody, misto katu trubku, střed origo+ pruchozi koncak a OK, je to živější. Každopádně u STK je to jedno, potíž může být u emisí, záleží na motoru, dají se legálně udělat i bez katu, naopak i s katem nemusíš projít, záleží na dokonalosti spalování, jestli se pletu tak mně opravte. Myšleno samozřejmě obecně
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Já vím,ale řekni to těm dementům tady na STK... Nějak neberou v potaz fakt že i kat může shnít což se stalo na tom bavu. I na evidenčce lezou pod auto esli má kat. Mno a co to udělá s emisema....? Tak tohle nevím. Radši jsem si sehnal kat z bouračky a až bude před STK tak ho tam dám. Hele a když mě vyrazili s E21 z STK páč jsem tam neměl přední nárazník kvůli hnutému čelu po nehodě s tím ať si to nechám opravit a s nárazníkem přijedu... Dodnes na tom technickou nemám,jsou to dva roky. Nezapomeň že co projde třeba v Praze nebo Jičíně nemusí projít v Brně nebo třeba Hradci. A tady se každej klepe o práci takže jsou pilnější než by situace vyžadovala.MarauderZ28 píše:dyž není,máš papíry zfalšovaný a tudíž průser

Máro a ještě něco - je možné že díky výměně katu za středový díl výfuku nejde auto vytočit nad 4000 otáček? Za jízdy se nedostanu přes 3000,na volnoběh přes 4000. Jaký vliv má na toto laďák?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
čeče dle mejch zkušeností nikdy u žádnýho auta nevadilo dát do hajzlu kat - pokud zbytek zůstal origo, ale třeba Miáta byla děsná děvka pokud sem jí dal svody - trubka až po prdel a na konci průchozí laďák jak u motorky to vůbec nechtělo jet pak ...
Ještě obecný dotaz: Jaký máte názor na univerzální katy? Když jsem viděl cenu Bosala na BMW E30 318i u elitu tak se mi docela zježily chlupy. Jsou uni katy řešením nebo to je tak akorát vyhazování peněz? Sehnal jsem si kat z 318iS (M42) tak snad to na M10 motorek půjde když je tam rozdíl ve výkonu motoru jak sviňa. 

Hmmmm... To bavo má z výroby mít svody-kat-trubka-koncový díl. Mám tam svody-trubka-střední díl-trubka-průchozí laďák. A ani na štěrku si nezahrabu.MarauderZ28 píše:čeče dle mejch zkušeností nikdy u žádnýho auta nevadilo dát do hajzlu kat - pokud zbytek zůstal origo, ale třeba Miáta byla děsná děvka pokud sem jí dal svody - trubka až po prdel a na konci průchozí laďák jak u motorky to vůbec nechtělo jet pak ...

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mno a není chyba někde jinde ? váha, něco přicpanýho apod ...
třeba v mezikusuMarauderZ28 píše:mno a není chyba někde jinde ? váha, něco přicpanýho apod ...

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
bez nárazníku stk bezproblému, blinkry tam byli a řek sem že ho mám v lakovně, na policajty to taky platilo, a jednou jsem zkoušel i evidenčku bez nárazníku, po otevření kapoty a marným hledání čísla motoru na olejový kouli mi tu evidenčku dal a řek ať sem s tím autem rychle pryčConscious píše:Já vím,ale řekni to těm dementům tady na STK... Nějak neberou v potaz fakt že i kat může shnít což se stalo na tom bavu. I na evidenčce lezou pod auto esli má kat. Mno a co to udělá s emisema....? Tak tohle nevím. Radši jsem si sehnal kat z bouračky a až bude před STK tak ho tam dám. Hele a když mě vyrazili s E21 z STK páč jsem tam neměl přední nárazník kvůli hnutému čelu po nehodě s tím ať si to nechám opravit a s nárazníkem přijedu... Dodnes na tom technickou nemám,jsou to dva roky. Nezapomeň že co projde třeba v Praze nebo Jičíně nemusí projít v Brně nebo třeba Hradci. A tady se každej klepe o práci takže jsou pilnější než by situace vyžadovala.MarauderZ28 píše:dyž není,máš papíry zfalšovaný a tudíž průser
jinak jak píše rozumik u turba je kat naprosto zbytečná věc - tj nahradit trubkou, já mám kat trubkou nahrazenej u všech svejch NA aut a naprosto pohoda, znatelnej nárůst HP ...![]()
Potřeboval bych STK bez auta,ale kde...?
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
ATS CUP 195/50 R15
bez nárazníku stk bezproblému, blinkry tam byli a řek sem že ho mám v lakovně, na policajty to taky platilo, a jednou jsem zkoušel i evidenčku bez nárazníku, po otevření kapoty a marným hledání čísla motoru na olejový kouli mi tu evidenčku dal a řek ať sem s tím autem rychle pryčConscious píše:Já vím,ale řekni to těm dementům tady na STK... Nějak neberou v potaz fakt že i kat může shnít což se stalo na tom bavu. I na evidenčce lezou pod auto esli má kat. Mno a co to udělá s emisema....? Tak tohle nevím. Radši jsem si sehnal kat z bouračky a až bude před STK tak ho tam dám. Hele a když mě vyrazili s E21 z STK páč jsem tam neměl přední nárazník kvůli hnutému čelu po nehodě s tím ať si to nechám opravit a s nárazníkem přijedu... Dodnes na tom technickou nemám,jsou to dva roky. Nezapomeň že co projde třeba v Praze nebo Jičíně nemusí projít v Brně nebo třeba Hradci. A tady se každej klepe o práci takže jsou pilnější než by situace vyžadovala.MarauderZ28 píše:dyž není,máš papíry zfalšovaný a tudíž průser
jinak jak píše rozumik u turba je kat naprosto zbytečná věc - tj nahradit trubkou, já mám kat trubkou nahrazenej u všech svejch NA aut a naprosto pohoda, znatelnej nárůst HP ...![]()
Potřeboval bych STK bez auta,ale kde...?
vw golf II 1.6 carb.
ATS CUP 195/50 R15
ATS CUP 195/50 R15
BALI píše:třeba v mezikusuMarauderZ28 píše:mno a není chyba někde jinde ? váha, něco přicpanýho apod ...mezi volantem a sedačkou

O přicpané stříkačce nebo něčem dalším se zmiňoval i člověk co bava tahá a dělá motory. Váha by to čéče ale mohla být,na 405ce jsme ji jen tak vyměnili z bouranýho a jede najednou jak šílenej. Jako kdyby dostal novej motor.

Jinak jak vidno tak stk dělají různí lidé. Hmmmm zrovna tady musí být blbci.

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Romanino Probe točilo do 4500 docela OK, pak najednou díra jako prase do 5500 ot a pak zase OK ale celkově děsně mdlý, v ECU žádná chyba .. vyndal sem měřidla z váhy, byly obalený jakoby černou vatou, vyčistil sem to lihem na vatičce a neskutečná změna ...