Video 350Z

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Video 350Z

Příspěvek od Drag-Z »

Minulý víkend jsme na letišti Kámen natočili trochu videa se Zetkama.
Je to první, resp. druhý pokus.
Takže budeme vděčni za poznámky, hodnocení, rady......
Je to v novém designu, na www.z-club.cz sekce video

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

nebylo by dobry mu zaridit nejakou sekci at tam muze hazet temata z jejich klubu ? :?: jenom navrh
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

to prve video na youtube je luxusne urobene , klobuk dole 8) vyborne, naozaj vyborne :rock:

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: Video 350Z

Příspěvek od Fiesta »

luxus to první
VW PASSAT B5

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

mikiVTS píše:to prve video na youtube je luxusne urobene , klobuk dole 8) vyborne, naozaj vyborne :rock:
Myslíš ten "závod" přes Prahu s cílem na Hradě???
To je fakt špička, kam se na to hrabem, zatím :D , ale oni to točili jako reklamu, a měli policejní uzávěru.......

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

Drag-Z píše:
mikiVTS píše:to prve video na youtube je luxusne urobene , klobuk dole 8) vyborne, naozaj vyborne :rock:
To je fakt špička, kam se na to hrabem, zatím :D , ale oni to točili jako reklamu, a měli policejní uzávěru.......
Jojoj,to bylo vidět hned,že je to profesionální práce.A nevíš na co byla ta reklama?Na Nisana,dobře průjezdnou Prahu nebo na naše schopný policajty? :roll:
felicia 1.3MPI :ja_nic:
www.skodaklubstitov.cz

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Mexican píše:
Drag-Z píše:
Jojoj,to bylo vidět hned,že je to profesionální práce.A nevíš na co byla ta reklama?Na Nisana,dobře průjezdnou Prahu nebo na naše schopný policajty? :roll:
Na Zetko, běhalo to v anglii, holandsku..... Tuším, že v 2004 začátkem roku. Prej zaplatili policajtům 700 tis. za tu uzávěru......
Ale já už byl ve všech úsecích rychlejší, teda kromě Nerudovky, tam udělali ty hnusný prahy :lol:
Tak nechápu, proč tu roli řidiče nedali mě... :D :D :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Video 350Z

Příspěvek od Zemi »

Zaujalo me 0-200 a nemuzu si nerypnout. :lol: 100-200 za temer 20s to je hrozny... :D Nic mene auta hezky - libi se mi design a zvuk.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

GReddy

Příspěvek od GReddy »

a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...;)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...;)
Pointa?

tel. 608 372 848

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...;)
Já nechci PeVu omlouvat, ale ten sprit samozřejmě nebyl good, on má to auto tři neděle, a je to druhé blbnutí se Zetkem, prostě pokus...
A jestli řadil šestku, tak to chápu. Zetko jede 215km/h na pětku při cca 6200ot/min. Tedy aspoň to moje. Takže ten poslední kvalt na tohle nemá smysl. Ale já v tom neseděl.

Tohle natočíme jindy a jinak, výsledek bude lepší..... :D :D :D

Navíc jak píšeš, Zetko obecně není na sprint, je těžký, je výborný v zatáčkách, ale na rovině mu ujede lecjaká "plečka" :wink:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Zemi píše:
Pointa?
no ze kdokoliv sem da neco ze svy kuchyne jako ted drag nebo treba violatorova supra tak se hned zacnes detinsky posmivat ze maj hrozny zrychleni...protoze ty mas lepsi..jenze ty mas skoro special na sprinty... :) nekomu nejde o zrychleni nebo maximalku ale o jiny priority..

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Drag-Z píše:
Já nechci PeVu omlouvat, ale ten sprit samozřejmě nebyl good, on má to auto tři neděle, a je to druhé blbnutí se Zetkem, prostě pokus...
A jestli řadil šestku, tak to chápu. Zetko jede 215km/h na pětku při cca 6200ot/min. Tedy aspoň to moje. Takže ten poslední kvalt na tohle nemá smysl. Ale já v tom neseděl.

Tohle natočíme jindy a jinak, výsledek bude lepší..... :D :D :D

Navíc jak píšeš, Zetko obecně není na sprint, je těžký, je výborný v zatáčkách, ale na rovině mu ujede lecjaká "plečka" :wink:

koukal jsem na ty LSD a je fakt ze to tomu autu slusi...a zvuk zetka je nadhernej...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

GReddy píše:
Zemi píše:
Pointa?
no ze kdokoliv sem da neco ze svy kuchyne jako ted drag nebo treba violatorova supra tak se hned zacnes detinsky posmivat ze maj hrozny zrychleni...protoze ty mas lepsi..jenze ty mas skoro special na sprinty... :) nekomu nejde o zrychleni nebo maximalku ale o jiny priority..
Delas ze sebe akorat troubu. :lol: Nevim s kym si me pletes, ale ja zadnej special nemam. :wink: A lepsi zrychleni nevim jestli mam - nemeril jsem.

tel. 608 372 848

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

hele dragu, ty vypadáš jak thomaswilliams, jsem chvilku myslel, že je to fakt on :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Drag-Z
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drag-Z »

Panda píše:hele dragu, ty vypadáš jak thomaswilliams, jsem chvilku myslel, že je to fakt on :lol:
Kdo to je, ten Thomas Williams???
To má teda blbý, že vypadá tak ošklivě jak já :smich2:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Drag-Z píše:
Panda píše:hele dragu, ty vypadáš jak thomaswilliams, jsem chvilku myslel, že je to fakt on :lol:
Kdo to je, ten Thomas Williams???
To má teda blbý, že vypadá tak ošklivě jak já :smich2:
top je člen fora, naš kamrád dost
http://img243.imageshack.us/img243/4662 ... 146pn8.jpg
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Odpovědět

Zpět na „Video“