Video 350Z
Moderátor: Jardafox
Video 350Z
Minulý víkend jsme na letišti Kámen natočili trochu videa se Zetkama.
Je to první, resp. druhý pokus.
Takže budeme vděčni za poznámky, hodnocení, rady......
Je to v novém designu, na www.z-club.cz sekce video
Je to první, resp. druhý pokus.
Takže budeme vděčni za poznámky, hodnocení, rady......
Je to v novém designu, na www.z-club.cz sekce video
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nebylo by dobry mu zaridit nejakou sekci at tam muze hazet temata z jejich klubu ?
jenom navrh

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Jojoj,to bylo vidět hned,že je to profesionální práce.A nevíš na co byla ta reklama?Na Nisana,dobře průjezdnou Prahu nebo na naše schopný policajty?Drag-Z píše:Myslíš ten "závod" přes Prahu s cílem na Hradě???mikiVTS píše:to prve video na youtube je luxusne urobene , klobuk dolevyborne, naozaj vyborne
To je fakt špička, kam se na to hrabem, zatím, ale oni to točili jako reklamu, a měli policejní uzávěru.......

Na Zetko, běhalo to v anglii, holandsku..... Tuším, že v 2004 začátkem roku. Prej zaplatili policajtům 700 tis. za tu uzávěru......Mexican píše:Jojoj,to bylo vidět hned,že je to profesionální práce.A nevíš na co byla ta reklama?Na Nisana,dobře průjezdnou Prahu nebo na naše schopný policajty?Drag-Z píše:Myslíš ten "závod" přes Prahu s cílem na Hradě???mikiVTS píše:to prve video na youtube je luxusne urobene , klobuk dolevyborne, naozaj vyborne
To je fakt špička, kam se na to hrabem, zatím, ale oni to točili jako reklamu, a měli policejní uzávěru.......
Ale já už byl ve všech úsecích rychlejší, teda kromě Nerudovky, tam udělali ty hnusný prahy

Tak nechápu, proč tu roli řidiče nedali mě...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video 350Z
Zaujalo me 0-200 a nemuzu si nerypnout.
100-200 za temer 20s to je hrozny...
Nic mene auta hezky - libi se mi design a zvuk.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pointa?GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já nechci PeVu omlouvat, ale ten sprit samozřejmě nebyl good, on má to auto tři neděle, a je to druhé blbnutí se Zetkem, prostě pokus...GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...
A jestli řadil šestku, tak to chápu. Zetko jede 215km/h na pětku při cca 6200ot/min. Tedy aspoň to moje. Takže ten poslední kvalt na tohle nemá smysl. Ale já v tom neseděl.
Tohle natočíme jindy a jinak, výsledek bude lepší.....

Navíc jak píšeš, Zetko obecně není na sprint, je těžký, je výborný v zatáčkách, ale na rovině mu ujede lecjaká "plečka"

no ze kdokoliv sem da neco ze svy kuchyne jako ted drag nebo treba violatorova supra tak se hned zacnes detinsky posmivat ze maj hrozny zrychleni...protoze ty mas lepsi..jenze ty mas skoro special na sprinty...Zemi píše:Pointa?GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...

Drag-Z píše:Já nechci PeVu omlouvat, ale ten sprit samozřejmě nebyl good, on má to auto tři neděle, a je to druhé blbnutí se Zetkem, prostě pokus...GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...
A jestli řadil šestku, tak to chápu. Zetko jede 215km/h na pětku při cca 6200ot/min. Tedy aspoň to moje. Takže ten poslední kvalt na tohle nemá smysl. Ale já v tom neseděl.
Tohle natočíme jindy a jinak, výsledek bude lepší.....![]()
![]()
![]()
Navíc jak píšeš, Zetko obecně není na sprint, je těžký, je výborný v zatáčkách, ale na rovině mu ujede lecjaká "plečka"
koukal jsem na ty LSD a je fakt ze to tomu autu slusi...a zvuk zetka je nadhernej...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Delas ze sebe akorat troubu.GReddy píše:no ze kdokoliv sem da neco ze svy kuchyne jako ted drag nebo treba violatorova supra tak se hned zacnes detinsky posmivat ze maj hrozny zrychleni...protoze ty mas lepsi..jenze ty mas skoro special na sprinty...Zemi píše:Pointa?GReddy píše:a proc myslis ze to ma staveny na sprintovaci "discipliny"?s autem se daj delat i jiny veci nez ho odlehcovat do posledniho sroubku aby ho postavil na 1/4m...nekomu nejde o zrychleni nebo maximalku ale o jiny priority..

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
top je člen fora, naš kamrád dostDrag-Z píše:Kdo to je, ten Thomas Williams???Panda píše:hele dragu, ty vypadáš jak thomaswilliams, jsem chvilku myslel, že je to fakt on
To má teda blbý, že vypadá tak ošklivě jak já
http://img243.imageshack.us/img243/4662 ... 146pn8.jpg
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd