Maňásku koukal jsem na to znova a ta trojka tam byla... Ctyrku dal jak stal na kile... 1:0 pro hajzla...Břéťa píše:Jj natoc to znova a jestli dvojku nevytocis do kila tak jsi loser ridic...Panda píše:no ty voe, já to snad půjdu natočit znova, fakt že sem tu čtyřku jsem řadil až těsně za kilemBřéťa píše: Fakt jo...Ctyrku radis pri 98km/h a nebudem se hadat, to to vidim jenom ja?
A6 zrychlení
Moderátor: Jardafox
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: A6 zrychlení
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Na spojku slape pred kilem a vubec uz se vo tom nebudem bavit, to ze ma to auto setrvacnost a nez ji tam narve je tam 102 je vec jina...Zemi píše: Maňásku koukal jsem na to znova a ta trojka tam byla... Ctyrku dal jak stal na kile... 1:0 pro hajzla...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj setrvacnost.Břéťa píše:Na spojku slape pred kilem a vubec uz se vo tom nebudem bavit, to ze ma to auto setrvacnost a nez ji tam narve je tam 102 je vec jina...Zemi píše: Maňásku koukal jsem na to znova a ta trojka tam byla... Ctyrku dal jak stal na kile... 1:0 pro hajzla...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak sem na to koukal znova a tu čtyřku tam řadil vážně těsně po kilu, ale ještě je tu odchylka tacho, takže před kilemPanda píše: no ty voe, já to snad půjdu natočit znova, fakt že sem tu čtyřku jsem řadil až těsně za kilem
dejve, právě od mimoně se to dalo jakž takž dokupy, auto se trošku projelo s jinou váhou vzduchu, a mělo by na tom betj o trochu líp...nebo mně chceš říct, že sdt ímhle zrychlením, bym ně ujel rudi v kliu?

nic proti, ale teď když sem na to koukal znova, tak těch 11s je fakt trágoš, ale možná to bude i řidičem bo mě přijde, že to málo vytáčíš

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Kua,to aby jsi vozil holení,protože než tam dostaneš kilo,tak ti narostou vousy....
no jede to o něco líp....ale na obsah vs výkonPanda píše:no ty voe, já to snad půjdu natočit znova, fakt že sem tu čtyřku jsem řadil až těsně za kilemBřéťa píše:Fakt jo...Panda píše: nevím, jestli si neděláš prdel, ale fakt ne
dejve, právě od mimoně se to dalo jakž takž dokupy, auto se trošku projelo s jinou váhou vzduchu, a mělo by na tom betj o trochu líp...nebo mně chceš říct, že sdt ímhle zrychlením, bym ně ujel rudi v kliu?

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Batistuta píše:Kua,to aby jsi vozil holení,protože než tam dostaneš kilo,tak ti narostou vousy....

Jinak je teda fakt že nic moc, to BX 1.8TD 66kw, má stejný zrychlení a to to je předokolka a 3ku to točí do 110, ale je fakt že je asi o dost lehčí no
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty chceš skutečně říct, že po vyšlápnutí spojky auto setrvačností zrychluje? Tak to je, pane, průlom v Newtonovské fyzice. Zkus to zpeněžit.Břéťa píše:Na spojku slape pred kilem a vubec uz se vo tom nebudem bavit, to ze ma to auto setrvacnost a nez ji tam narve je tam 102 je vec jina...

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Jasne voe vyslapnes pri kilu spojku a za chvilku tam mas dveste, nejsi nahodou ing?Ondras píše:Ty chceš skutečně říct, že po vyšlápnutí spojky auto setrvačností zrychluje? Tak to je, pane, průlom v Newtonovské fyzice. Zkus to zpeněžit.Břéťa píše:Na spojku slape pred kilem a vubec uz se vo tom nebudem bavit, to ze ma to auto setrvacnost a nez ji tam narve je tam 102 je vec jina...![]()

Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Břéťa píše:Jasne voe vyslapnes pri kilu spojku a za chvilku tam mas dveste, nejsi nahodou ing?Ondras píše:Ty chceš skutečně říct, že po vyšlápnutí spojky auto setrvačností zrychluje? Tak to je, pane, průlom v Newtonovské fyzice. Zkus to zpeněžit.Břéťa píše:Na spojku slape pred kilem a vubec uz se vo tom nebudem bavit, to ze ma to auto setrvacnost a nez ji tam narve je tam 102 je vec jina...![]()

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Ok, nestojim si za tim ze ma auto setrvacnost a malinko pri razeni jeste nezrychli, ale kdyz si tak chytrej tak mi vysvetli proc se ta rucicka tachometru pri razeni nezastavi, protoze slo hlavne o tu rucicku... Kdyz ti sem dam video 0-200 bez otackomeru a bez zvuku tak ani nepoznas kdy jsem radil...Ondras píše:Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Břéťa píše:Jasne voe vyslapnes pri kilu spojku a za chvilku tam mas dveste, nejsi nahodou ing?Ondras píše: Ty chceš skutečně říct, že po vyšlápnutí spojky auto setrvačností zrychluje? Tak to je, pane, průlom v Newtonovské fyzice. Zkus to zpeněžit.![]()

sem si vsimnul ze inzenyri maj znacnou tendenci poucovat ostatni jestli komplex nebo co ja vim...hodne takovych tech "pysnych" lidi kdyz je nekdo oslovi jen prijmenim dodaji "nene pan inženýr" takovy bych nakop...:Djinak nerikam ze nemas pravdu je to blbost jelikoz na auto nepusobi v tu chvili zadna nova sila....Ondras píše:Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Břéťa píše:Jasne voe vyslapnes pri kilu spojku a za chvilku tam mas dveste, nejsi nahodou ing?Ondras píše: Ty chceš skutečně říct, že po vyšlápnutí spojky auto setrvačností zrychluje? Tak to je, pane, průlom v Newtonovské fyzice. Zkus to zpeněžit.![]()
No Břéťa nemá pravdu.GReddy píše:sem si vsimnul ze inzenyri maj znacnou tendenci poucovat ostatni jestli komplex nebo co ja vim...hodne takovych tech "pysnych" lidi kdyz je nekdo oslovi jen prijmenim dodaji "nene pan inženýr" takovy bych nakop...:Djinak nerikam ze nemas pravdu je to blbost jelikoz na auto nepusobi v tu chvili zadna nova sila....Ondras píše:Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Břéťa píše: Jasne voe vyslapnes pri kilu spojku a za chvilku tam mas dveste, nejsi nahodou ing?

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
dyt ja rikam ze nema pravdu ... neco malo z fyziky si taky jeste pamatuju...ale ja si to myslel ze ondras je Ing..je to ucebnicovej priklad v chovani....proto tady je vsude sama teorie...Anděl píše:No Břéťa nemá pravdu.GReddy píše:sem si vsimnul ze inzenyri maj znacnou tendenci poucovat ostatni jestli komplex nebo co ja vim...hodne takovych tech "pysnych" lidi kdyz je nekdo oslovi jen prijmenim dodaji "nene pan inženýr" takovy bych nakop...:Djinak nerikam ze nemas pravdu je to blbost jelikoz na auto nepusobi v tu chvili zadna nova sila....Ondras píše: Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Jinak ing. jsem mohl být také, ale když jsem poznal ty "hovada" co se mnou chodili, tak jsem raději začal podnikat.

ja sem ted taky na inzenyrovy ale urcite se nesnizim k takovymu pristupu k druhym..(arogantnimu)

Jj nejsem zabednenec a vim ze nemam pravdu, ale Ondras nedokaze nikoho poucit o jeho nepravde normalne, vzdy je to nejakej posmech a snaha udelat z toho druhyho uplnyho kokota a ze sebe hrdinu... Bych mu ji vzdycky nejradsi plesknul kdyz vykoukne z toho avataru..Anděl píše:No Břéťa nemá pravdu.GReddy píše:sem si vsimnul ze inzenyri maj znacnou tendenci poucovat ostatni jestli komplex nebo co ja vim...hodne takovych tech "pysnych" lidi kdyz je nekdo oslovi jen prijmenim dodaji "nene pan inženýr" takovy bych nakop...:Djinak nerikam ze nemas pravdu je to blbost jelikoz na auto nepusobi v tu chvili zadna nova sila....Ondras píše: Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Jinak ing. jsem mohl být také, ale když jsem poznal ty "hovada" co se mnou chodili, tak jsem raději začal podnikat.

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Auto setrvačností s vyšlápnutou spojkou opravdu zrychlí, jenže za podmínky že jedeš na 5ku z kopce 30km/h 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
to víš, ty chytřejší občas musej opravit ty slabšíGReddy píše:sem si vsimnul ze inzenyri maj znacnou tendenci poucovat ostatni jestli komplex nebo co ja vim...hodne takovych tech "pysnych" lidi kdyz je nekdo oslovi jen prijmenim dodaji "nene pan inženýr" takovy bych nakop...Ondras píše:Ano jsem, zato ty budeš mít steží dochozenou základku, když tvrdíš něco takového. Protože si patrně nepamatuješ, co jsi napsal, dovolil jsem si to zvýraznit. Snad ti to pomůže, i když...Břéťa píše: Jasne voe vyslapnes pri kilu spojku a za chvilku tam mas dveste, nejsi nahodou ing?jinak nerikam ze nemas pravdu je to blbost jelikoz na auto nepusobi v tu chvili zadna nova sila....

VW - Very Wonderful
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mno ono když někdo tvrdí tak nehorázný kokotiny tak jinak než posměchem snad ani reagovat nelze 

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
A bude veliká hádka.kujon píše:Auto setrvačností s vyšlápnutou spojkou opravdu zrychlí, jenže za podmínky že jedeš na 5ku z kopce 30km/h

Tak a do mě.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Hehe cekal jsem kdy dorazis...MarauderZ28 píše:mno ono když někdo tvrdí tak nehorázný kokotiny tak jinak než posměchem snad ani reagovat nelze

to nepojede no, ale tady šlo o to, jestli trojku dávám před, nebo až po kileBřéťa píše:Hele ono je uplne jedno kdy ji radis, jestli je to 95 nebo 105, to auto stejne rychleji nepojede...Panda píše:jo však já to beru....
jinak břéťo, neska jsem to zkoušel, a fakt 4 dávám někde při 105 nebo 110

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
No vidis a nakonec je to prej presne v kile...Panda píše:to nepojede no, ale tady šlo o to, jestli trojku dávám před, nebo až po kileBřéťa píše:Hele ono je uplne jedno kdy ji radis, jestli je to 95 nebo 105, to auto stejne rychleji nepojede...Panda píše:jo však já to beru....

tak lepšího času dosáhneš, když je auto vytočený a má tam max. výkon než když jede podtočený a má tam menší výkon ne?Panda píše:to nepojede no, ale tady šlo o to, jestli trojku dávám před, nebo až po kileBřéťa píše:Hele ono je uplne jedno kdy ji radis, jestli je to 95 nebo 105, to auto stejne rychleji nepojede...Panda píše:jo však já to beru....

VW - Very Wonderful
nj, ale ten rozsah je někde od-do, takže zase tolik vytáčet to nemá cenu, zvlášť naftuRudi píše:tak lepšího času dosáhneš, když je auto vytočený a má tam max. výkon než když jede podtočený a má tam menší výkon ne?Panda píše:to nepojede no, ale tady šlo o to, jestli trojku dávám před, nebo až po kileBřéťa píše: Hele ono je uplne jedno kdy ji radis, jestli je to 95 nebo 105, to auto stejne rychleji nepojede...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
právě proto píšuPanda píše:nj, ale ten rozsah je někde od-do, takže zase tolik vytáčet to nemá cenu, zvlášť naftuRudi píše:tak lepšího času dosáhneš, když je auto vytočený a má tam max. výkon než když jede podtočený a má tam menší výkon ne?Panda píše: to nepojede no, ale tady šlo o to, jestli trojku dávám před, nebo až po kile
VW - Very Wonderful
Břéťa píše:Hehe cekal jsem kdy dorazis...MarauderZ28 píše:mno ono když někdo tvrdí tak nehorázný kokotiny tak jinak než posměchem snad ani reagovat nelzeJj odveta musi bejt..

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !