Břéťa píše:Bych mu ji vzdycky nejradsi plesknul kdyz vykoukne z toho avataru..

Jinak zivo tady dost.
Moderátor: Jardafox
Břéťa píše:Bych mu ji vzdycky nejradsi plesknul kdyz vykoukne z toho avataru..
tak zrovna ten V6 je potřeba vytáčet protože je dole uplně mrtvej... ten čas zajedu z 0-100 s A3 90k seriePanda píše:nj, ale ten rozsah je někde od-do, takže zase tolik vytáčet to nemá cenu, zvlášť naftuRudi píše:tak lepšího času dosáhneš, když je auto vytočený a má tam max. výkon než když jede podtočený a má tam menší výkon ne?Panda píše: to nepojede no, ale tady šlo o to, jestli trojku dávám před, nebo až po kile
někde kolem 1,5-2t, a potom někde za 4k řadím...Fazeey píše:tak zrovna ten V6 je potřeba vytáčet protože je dole uplně mrtvej... ten čas zajedu z 0-100 s A3 90k seriePanda píše:nj, ale ten rozsah je někde od-do, takže zase tolik vytáčet to nemá cenu, zvlášť naftuRudi píše: tak lepšího času dosáhneš, když je auto vytočený a má tam max. výkon než když jede podtočený a má tam menší výkon ne?z kolika otacek startujes??
Startovat z 3000 + radit ve 4500 a bude to lepsi...Panda píše:někde kolem 1,5-2t, a potom někde za 4k řadím...Fazeey píše:tak zrovna ten V6 je potřeba vytáčet protože je dole uplně mrtvej... ten čas zajedu z 0-100 s A3 90k seriePanda píše: nj, ale ten rozsah je někde od-do, takže zase tolik vytáčet to nemá cenu, zvlášť naftuz kolika otacek startujes??
zkusímZemi píše:Startovat z 3000 + radit ve 4500 a bude to lepsi...Panda píše:někde kolem 1,5-2t, a potom někde za 4k řadím...Fazeey píše: tak zrovna ten V6 je potřeba vytáčet protože je dole uplně mrtvej... ten čas zajedu z 0-100 s A3 90k seriez kolika otacek startujes??
Tak s Quattrem samozrejme z omezovace...Fazeey píše:1.5 to je málo to nevyužiješ pořádně toho qčka
ale ty si naky chytrý najednouZemi píše:Tak s Quattrem samozrejme z omezovace...Fazeey píše:1.5 to je málo to nevyužiješ pořádně toho qčka
Jojo, takže bych měl být k lidské blbosti schovívavý a milý? To ne, ukázky lidské blbosti u mě startují arogantní a sarkastický mód. Je to můj marný boj s tímto nekonečným úkazem...GReddy píše:dyt ja rikam ze nema pravdu ... neco malo z fyziky si taky jeste pamatuju...ale ja si to myslel ze ondras je Ing..je to ucebnicovej priklad v chovani....proto tady je vsude sama teorie...
ja sem ted taky na inzenyrovy ale urcite se nesnizim k takovymu pristupu k druhym..(arogantnimu)
Ondras píše:Jojo, takže bych měl být k lidské blbosti schovívavý a milý? To ne, ukázky lidské blbosti u mě startují arogantní a sarkastický mód. Je to můj marný boj s tímto nekonečným úkazem...GReddy píše:dyt ja rikam ze nema pravdu ... neco malo z fyziky si taky jeste pamatuju...ale ja si to myslel ze ondras je Ing..je to ucebnicovej priklad v chovani....proto tady je vsude sama teorie...
ja sem ted taky na inzenyrovy ale urcite se nesnizim k takovymu pristupu k druhym..(arogantnimu)
i inzenyri umej bejt mili k lidsky blbostiOndras píše:Jojo, takže bych měl být k lidské blbosti schovívavý a milý? To ne, ukázky lidské blbosti u mě startují arogantní a sarkastický mód. Je to můj marný boj s tímto nekonečným úkazem...GReddy píše:dyt ja rikam ze nema pravdu ... neco malo z fyziky si taky jeste pamatuju...ale ja si to myslel ze ondras je Ing..je to ucebnicovej priklad v chovani....proto tady je vsude sama teorie...
no to spíš já neDejv píše:Tak dnes sem zkoušel ze srandy scorpio..je to teda měřený stopkama +- a dostal sem se na hodnotu 11,8. váha vozu 1363kg +75kg já + měřič 98kg na pneu 195/60 obnova brno. kdyby někdo nevěděl motor 2,0L DOHC 88kW, má nahrkáno +-300tkm, těsně před smrtí a je bez jediné úpravy jak sání tak výfuk...ve origo.....a moje hodnocení....radši bych se měl jít zahrabat
první kdo ho začal osočovat jste byli vyGReddy píše:i inzenyri umej bejt mili k lidsky blbostiOndras píše:Jojo, takže bych měl být k lidské blbosti schovívavý a milý? To ne, ukázky lidské blbosti u mě startují arogantní a sarkastický mód. Je to můj marný boj s tímto nekonečným úkazem...GReddy píše:dyt ja rikam ze nema pravdu ... neco malo z fyziky si taky jeste pamatuju...ale ja si to myslel ze ondras je Ing..je to ucebnicovej priklad v chovani....proto tady je vsude sama teorie...
ja sem ted taky na inzenyrovy ale urcite se nesnizim k takovymu pristupu k druhym..(arogantnimu)![]()
zkus to obcas
sejdem se u rokle až tam budem ty kaše házetPanda píše:no to spíš já neDejv píše:Tak dnes sem zkoušel ze srandy scorpio..je to teda měřený stopkama +- a dostal sem se na hodnotu 11,8. váha vozu 1363kg +75kg já + měřič 98kg na pneu 195/60 obnova brno. kdyby někdo nevěděl motor 2,0L DOHC 88kW, má nahrkáno +-300tkm, těsně před smrtí a je bez jediné úpravy jak sání tak výfuk...ve origo.....a moje hodnocení....radši bych se měl jít zahrabat
můžu bejt předjezdecDejv píše:sejdem se u rokle až tam budem ty kaše házetPanda píše:no to spíš já neDejv píše:Tak dnes sem zkoušel ze srandy scorpio..je to teda měřený stopkama +- a dostal sem se na hodnotu 11,8. váha vozu 1363kg +75kg já + měřič 98kg na pneu 195/60 obnova brno. kdyby někdo nevěděl motor 2,0L DOHC 88kW, má nahrkáno +-300tkm, těsně před smrtí a je bez jediné úpravy jak sání tak výfuk...ve origo.....a moje hodnocení....radši bych se měl jít zahrabat
![]()
půjdem na poslední sprint.... schválně který auto dopadne dřívRudi píše:můžu bejt předjezdecDejv píše:sejdem se u rokle až tam budem ty kaše házetPanda píše: no to spíš já ne![]()
jasne udelej novy tema a hod to jsem, treba jak jsi tocil TDSo nebo M5Břéťa píše:Ok, nestojim si za tim ze ma auto setrvacnost a malinko pri razeni jeste nezrychli, ale kdyz si tak chytrej tak mi vysvetli proc se ta rucicka tachometru pri razeni nezastavi, protoze slo hlavne o tu rucicku... Kdyz ti sem dam video 0-200 bez otackomeru a bez zvuku tak ani nepoznas kdy jsem radil...
důkaz?jurnec píše:Já mám v papírech u 1,4 napsaný zrychlení za 8,5 a tak sem to zkoušel a fakt že jo.Za 11 - 12 sem to měl s ucpanym vzduchovim filtrem.,tak bych od 2,5td čekal něco lepšího.No a teď se do mě mužete pustit že to nejni možný
ale rekl bych ze je to blbost 1.4 1000kg 90ps a 8.5s (na netu je 8.4s)Rudi píše:důkaz?jurnec píše:Já mám v papírech u 1,4 napsaný zrychlení za 8,5 a tak sem to zkoušel a fakt že jo.Za 11 - 12 sem to měl s ucpanym vzduchovim filtrem.,tak bych od 2,5td čekal něco lepšího.No a teď se do mě mužete pustit že to nejni možný
právě proto bych rád viděl důkazDanecek píše:ale rekl bych ze je to blbost 1.4 1000kg 90ps a 8.5s (na netu je 8.4s)Rudi píše:důkaz?jurnec píše:Já mám v papírech u 1,4 napsaný zrychlení za 8,5 a tak sem to zkoušel a fakt že jo.Za 11 - 12 sem to měl s ucpanym vzduchovim filtrem.,tak bych od 2,5td čekal něco lepšího.No a teď se do mě mužete pustit že to nejni možný
napr mejch 1.6 1030kg s 92KW to ma papirove za 9.2s:D
Zrovna nedavno jsme koupili CRX ktera ma psano v serii 7,5s a ten samej cas nam ukazal Gtech. Ma 910kg a 96kW.Rudi píše:právě proto bych rád viděl důkazDanecek píše:ale rekl bych ze je to blbost 1.4 1000kg 90ps a 8.5s (na netu je 8.4s)Rudi píše:důkaz?
takže myslíš, že je ta Alfa reálnáZemi píše:Zrovna nedavno jsme koupili CRX ktera ma psano v serii 7,5s a ten samej cas nam ukazal Gtech. Ma 910kg a 96kW.Rudi píše:právě proto bych rád viděl důkazDanecek píše: ale rekl bych ze je to blbost 1.4 1000kg 90ps a 8.5s (na netu je 8.4s)