Uchycení tahokovu

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Rowan
Kontaktovat uživatele:

Uchycení tahokovu

Příspěvek od Rowan »

Nevím si rady jak uchytit tahokov. Zvětšoval jsem výřez na nárazníku, podobně jak je na fotce, ale nějak si nevím rady jak pevně upevnit tahokov. Nemám k čemu to přišroubovat a nenapadá mě nic, čím bych to mohl přilepit. Nějaké zkušenosti? :?
Přílohy
16082003-mimonske_valky_iv-080.jpg
16082003-mimonske_valky_iv-080.jpg (124.1 KiB) Zobrazeno 2507 x
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

Lepidlo na okna.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Lepidlo na okna je to pevne jako svina a pruzi to,do toho bych sel urcite.Z ruky to nejde nicim dostat jedine osoupanim.Takze uuz vis cim :wink: 8)
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

bohhy píše:Lepidlo na okna.
Jsi me predbehl :cry: :cry:

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Re: Uchycení tahokovu

Příspěvek od Rowan »

jo super, díkes moc
tuningclubliberec.com

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

Mirek999 píše:
Jooo kdyz se tak rozepisujes :wink: :D

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

bohhy píše:
Mirek999 píše:
Jooo kdyz se tak rozepisujes :wink: :D
Ja mu to chtel popsat co nejlepe,ze to nejde diostat z ruky ze to drzi fest :lol: :cry: :D

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

Drzi to jako krava, az me to stve. Ted uz bych to resil jinak, treba prilepit tam nejakou plastovou desticku dokola a do ty to potom prisroubovat, protoze bych to potreboval znova prestrikat a s tou mrizkou je to na hovno.

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

bohhy píše:Drzi to jako krava, az me to stve. Ted uz bych to resil jinak, treba prilepit tam nejakou plastovou desticku dokola a do ty to potom prisroubovat, protoze bych to potreboval znova prestrikat a s tou mrizkou je to na hovno.

To jo no jakmile jednou nalepis tak uz to musis znicit aby jsi to od toho dal,pkavad by se to nepodarilo nejak odriznout.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

silikon, tavna pistole, ale nejlepsi je lepidlo na okna... jak pisou chlapi.. ale zatim sem videl vzdycky jenom cerny nevim jeslti se dela i v jinejch barvach
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

krulis píše:silikon, tavna pistole, ale nejlepsi je lepidlo na okna... jak pisou chlapi.. ale zatim sem videl vzdycky jenom cerny nevim jeslti se dela i v jinejch barvach
Pouze cerny jsem taky videl a dost sme jich vystridali,a bylo by asi nahouby treba cervene na okna nebo tak ale nejlešpsi je prave na to to lepidlo na okna drzi a nepusti.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

no mne slo spis o to, dkyby lepil stribrnej tahokov, tak aby to delal necim svetlym...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

krulis píše:no mne slo spis o to, dkyby lepil stribrnej tahokov, tak aby to delal necim svetlym...

Na tak to by se nejak muselo zamaskovat.Treba to lepit dale od hran.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

Panda píše:fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

bohhy píše:
Panda píše:fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.

To je divny ze me to nechtelo jit dolu ani acetonem,jednou jsem nejak maz trosku na blatnik a neslo to nicim,jde to dokavad neni lepidlo zaschle,ale pak se mi nejak nedarilo,mozny ze jsem to mel delat intenzivneji,ale nejak sem pospichal. :lol:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Mirek999 píše:
bohhy píše:

To je divny ze me to nechtelo jit dolu ani acetonem,jednou jsem nejak maz trosku na blatnik a neslo to nicim,jde to dokavad neni lepidlo zaschle,ale pak se mi nejak nedarilo,mozny ze jsem to mel delat intenzivneji,ale nejak sem pospichal. :lol:
právě já to taky dával pryč acetonem, co jsem kde zapatlal, když jsem to tam lepil, ale to taky nebylo úplně zaschnutý...jinak budu to sundávat přímo z čelního skla, takže tam by to nic udělat nemělo, když by to tam zůstalo dýl ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowan »

Ještě jeden takovej dotaz...nechce se mi kvůli tomu zakládat další téma...
Dá se nějak nastříkat chromovaná mřížka? Prej to nejde a že se to po chvilce odloupe...!
tuningclubliberec.com

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

Rowan píše:Ještě jeden takovej dotaz...nechce se mi kvůli tomu zakládat další téma...
Dá se nějak nastříkat chromovaná mřížka? Prej to nejde a že se to po chvilce odloupe...!
ja menil barvu tahokovu cca 4x :lol: jde t ale casem kaminky a sterk udelaji svoje a barva jde dolu.. ale neni to nic strasnyho staci mit po ruce barvu a jednou za cas to striknout, kazdopadne do meho noveho spoileru dam tahokov s barvou, ktera tam bude uz naporad.. aspon myslim :wink:

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowan »

mě napadlo to zkusit nějak zdrsnit a pak by se tam ta barva mohla chytit. Jenže jak to zdrsnit? :D Mno jak funguje nějaké to "opískování" nebo co to je...nešlo by to tím?
tuningclubliberec.com

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Zdrsnit? Šmirglem...

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowan »

Voyager píše:Zdrsnit? Šmirglem...
...dobře, tak já ti dám mřížku a "Šmirgl" a můžeš začít!!! ...mysím, že by tě to douho nebavilo :nono:
tuningclubliberec.com

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

šikovný sou taky karosářský tmely. používám od Würtha K+D.

stigi

Příspěvek od stigi »

Jak uchytit tuto plastovou mrizku do narazniku??? Klasicky tahokov ohnu a prilepim, ale toto????
Obrázek
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
ObrázekObrázek

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcsow »

na ty tahokovi existuje i nějaký speciální lepidlo kdysi sme s nim lepily tahokov na peugeotu kupovaly sme to tady http://www.mptuning.cz/ bylo to nejblíž a nejrychlejší a drží to dobře ale cenu newim
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

stigi

Příspěvek od stigi »

Nevim jestli to bylo urceny me, ale... Jde me o to, ze klasicky tahokov ohnu a prilepim. Toto je plastova mrizka, tu neohnu, resp. jedine pod teplem.
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
ObrázekObrázek

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Panda píše:
Mirek999 píše:
bohhy píše: Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.

právě já to taky dával pryč acetonem, co jsem kde zapatlal, když jsem to tam lepil, ale to taky nebylo úplně zaschnutý...jinak budu to sundávat přímo z čelního skla, takže tam by to nic udělat nemělo, když by to tam zůstalo dýl ne?
mno, takže mám sundáno, stálo mě to nervy, čas, ruce a použil jsem ředidlo, technickej benzín a trichlorethylen - tím to šlo nejlíp ale kolem těsnění okna jsem se bál, tak tam jsem to radši dělal tím tech. benzínem

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowan »

Dává se ještě něco pod to lepidlo na okna nebo se to jen odmastí a zdrsní? prosím rychle...
tuningclubliberec.com

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“