Uchycení tahokovu
Uchycení tahokovu
Nevím si rady jak uchytit tahokov. Zvětšoval jsem výřez na nárazníku, podobně jak je na fotce, ale nějak si nevím rady jak pevně upevnit tahokov. Nemám k čemu to přišroubovat a nenapadá mě nic, čím bych to mohl přilepit. Nějaké zkušenosti? 

- Přílohy
-
- 16082003-mimonske_valky_iv-080.jpg (124.1 KiB) Zobrazeno 2509 x
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
Re: Uchycení tahokovu
jo super, díkes moc
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bohhy píše:Drzi to jako krava, az me to stve. Ted uz bych to resil jinak, treba prilepit tam nejakou plastovou desticku dokola a do ty to potom prisroubovat, protoze bych to potreboval znova prestrikat a s tou mrizkou je to na hovno.
To jo no jakmile jednou nalepis tak uz to musis znicit aby jsi to od toho dal,pkavad by se to nepodarilo nejak odriznout.
Optimismus pramení z nedostatku informací 

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
silikon, tavna pistole, ale nejlepsi je lepidlo na okna... jak pisou chlapi.. ale zatim sem videl vzdycky jenom cerny nevim jeslti se dela i v jinejch barvach
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pouze cerny jsem taky videl a dost sme jich vystridali,a bylo by asi nahouby treba cervene na okna nebo tak ale nejlešpsi je prave na to to lepidlo na okna drzi a nepusti.krulis píše:silikon, tavna pistole, ale nejlepsi je lepidlo na okna... jak pisou chlapi.. ale zatim sem videl vzdycky jenom cerny nevim jeslti se dela i v jinejch barvach

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no mne slo spis o to, dkyby lepil stribrnej tahokov, tak aby to delal necim svetlym...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.Panda píše:fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bohhy píše:Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.Panda píše:fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
To je divny ze me to nechtelo jit dolu ani acetonem,jednou jsem nejak maz trosku na blatnik a neslo to nicim,jde to dokavad neni lepidlo zaschle,ale pak se mi nejak nedarilo,mozny ze jsem to mel delat intenzivneji,ale nejak sem pospichal.

právě já to taky dával pryč acetonem, co jsem kde zapatlal, když jsem to tam lepil, ale to taky nebylo úplně zaschnutý...jinak budu to sundávat přímo z čelního skla, takže tam by to nic udělat nemělo, když by to tam zůstalo dýl ne?Mirek999 píše:bohhy píše:Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.Panda píše:fakt to lepidlo na skla nejde ničím sundat? já si ním přilepil plastový stínítko na sklo, a přemejšlím, že ho na jaro sundám, ale nechcu pak mít zašvihaný okno...něčím odškrábat to musí jít ne
To je divny ze me to nechtelo jit dolu ani acetonem,jednou jsem nejak maz trosku na blatnik a neslo to nicim,jde to dokavad neni lepidlo zaschle,ale pak se mi nejak nedarilo,mozny ze jsem to mel delat intenzivneji,ale nejak sem pospichal.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ještě jeden takovej dotaz...nechce se mi kvůli tomu zakládat další téma...
Dá se nějak nastříkat chromovaná mřížka? Prej to nejde a že se to po chvilce odloupe...!
Dá se nějak nastříkat chromovaná mřížka? Prej to nejde a že se to po chvilce odloupe...!
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja menil barvu tahokovu cca 4xRowan píše:Ještě jeden takovej dotaz...nechce se mi kvůli tomu zakládat další téma...

mě napadlo to zkusit nějak zdrsnit a pak by se tam ta barva mohla chytit. Jenže jak to zdrsnit?
Mno jak funguje nějaké to "opískování" nebo co to je...nešlo by to tím?

tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- redmenn
- Kontaktovat uživatele:
šikovný sou taky karosářský tmely. používám od Würtha K+D.
na ty tahokovi existuje i nějaký speciální lepidlo kdysi sme s nim lepily tahokov na peugeotu kupovaly sme to tady http://www.mptuning.cz/ bylo to nejblíž a nejrychlejší a drží to dobře ale cenu newim
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
mno, takže mám sundáno, stálo mě to nervy, čas, ruce a použil jsem ředidlo, technickej benzín a trichlorethylen - tím to šlo nejlíp ale kolem těsnění okna jsem se bál, tak tam jsem to radši dělal tím tech. benzínemPanda píše:právě já to taky dával pryč acetonem, co jsem kde zapatlal, když jsem to tam lepil, ale to taky nebylo úplně zaschnutý...jinak budu to sundávat přímo z čelního skla, takže tam by to nic udělat nemělo, když by to tam zůstalo dýl ne?Mirek999 píše:bohhy píše: Jo de to sundat acetonem bezproblemu, ale musis davat bacha na lak, kdyz na nem nekde budes dlouho s tim acetonem tak ho rozleptas.
Dává se ještě něco pod to lepidlo na okna nebo se to jen odmastí a zdrsní? prosím rychle...
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com