Sprejer....
Moderátor: Jardafox
Sprejer....
Doufam ze to tady ještě nebylo, myslim ze tenhle chlápek tomu spreji trochu vládne....
http://video.google.com/googleplayer.sw ... 5665636969
http://video.google.com/googleplayer.sw ... 5665636969
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- F.l.a.n.e.l.
Re: Sprejer....
mazeeeeeeeeeeeeeeeeeeec 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Uplne to stejny dela jeden typek u nas v Brne a vzdy jak ho zahlídnu jdu se podivat co dela, pac todle je fakt mazec. Veme bilej papir, nejaky noviny nejaky dreveny kolecka-zacne na bilej papir neco sprejovat,...prvne si rikate co to je za blbost, ale nakonci z toho je vzdy fakt moc peknej obraz.
Az ho priste uvidim, tak se zeptam na cenu-neco takovyho se mne fakt hafo moc libi.
Az ho priste uvidim, tak se zeptam na cenu-neco takovyho se mne fakt hafo moc libi.
Už umím jezdit na kole a to mě stačí...

Paráda, fakt krása, tohle můžu
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
hustota, čumim jak puk
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
jj parada, ja som to videl prvy krat pred asi 5-6 rokmi ked som bol na dovolenke v spanielsku, tam bolo takychto poulicnych papiero-sprejero-umelcov dost vela a kazdy mal podobne ale krasne vytvory, som len cumel ze ako to dokazal, ale z 90% boli ich obrazy vesmir, planety... 

SAAB 9000 AERO 2,3T`96-ecu MAPTUN stage 5, TD04HL-19T, siemens 630cc inj.,3bar MAP, 3"JT vyfuk, K&N filter, SPEC clutch...
SAAB 9000 AERO 2,3T`95-komplet po GO
SAAB 9000 AERO 2,3T`95-komplet po GO
Já mam trochu jinej názor asi. V cizině to takhle dělaj běžně a ty jejich obrazy jsou vesměs to samý, prostě pár výmyslů typu ty planety apod různě poskládaný a většinou i podobný tvary, prostě se to naučí a pak to může dělat furt. Málo který se mi opravdu líbili a víc než tohle se mi teda víc líbí různý ruční kresby, taky jsou nesrovnatelně těžší ...........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form