kujon píše:Já je nechám seřídit až bude to nový světlo, teď na to seru, stejně to svítí do země, tak to nemůže nikoho oslňovat
chudaci broucci a slimaci na silnici Na tebe podaji oznameni
i u aut s automatickym vyrovnavanim svetele vysky je problem s instalaci xenonu. Hlavne kvuli rozjezdum. Neni to tak rychle jako ta servicka, co maji origo auto s xenony. zkus vzit nejake auto s xenony od vyroby a pohoupat mu se zadkem Ale myslim, ze uz si to nekdo vyrobil sam, to vyrovnavani.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Nerikam ze jsi to vyndaval,ale rikal jsi ze to bylo bourano tak kdyz jsi tam to svetlo vgracel tak jestli to bylo serizeny.Ja tyhle lidi co oslnuji xenonama resim tak ze jedu na dalku a tak rikam si a ted se poser vole kdyz to nemas serizeny
Mirek999 píše:Nerikam ze jsi to vyndaval,ale rikal jsi ze to bylo bourano tak kdyz jsi tam to svetlo vgracel tak jestli to bylo serizeny.Ja tyhle lidi co oslnuji xenonama resim tak ze jedu na dalku a tak rikam si a ted se poser vole kdyz to nemas serizeny
Hehe...mel sem na predchozim aute za mrizkou dve pridavny Helly....nadalkovy....to byla parada v noci...a taky si malokdo troufnul nechat tam dalkovy,kdyz sem na nej bliknul...
Mirek999 píše:Nerikam ze jsi to vyndaval,ale rikal jsi ze to bylo bourano tak kdyz jsi tam to svetlo vgracel tak jestli to bylo serizeny.Ja tyhle lidi co oslnuji xenonama resim tak ze jedu na dalku a tak rikam si a ted se poser vole kdyz to nemas serizeny
Hehe...mel sem na predchozim aute za mrizkou dve pridavny Helly....nadalkovy....to byla parada v noci...a taky si malokdo troufnul nechat tam dalkovy,kdyz sem na nej bliknul...
mivala jsem pridavne dalky (svitilo to slusne ), ale prisla jsem o ne, kdyz jsem auto pujcila jednomu panovi a ten tvrdi, ze je rozbil kaminek
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Proto jsem je mel schovany za mrizkou chladice...jednou sem vecir potrestal bratranka...proti nam jel nejakej kamionak a ja si vsiml,ze ma snad 20 svetel vpredu.Tak sem si nenapdne nasadil slunecni brejle,rekl bratrankovi "cum na ten nakladak" a pustil mu dalkovy....hehe...byla to sila i pres ty brejle
Mikael píše:Proto jsem je mel schovany za mrizkou chladice...jednou sem vecir potrestal bratranka...proti nam jel nejakej kamionak a ja si vsiml,ze ma snad 20 svetel vpredu.Tak sem si nenapdne nasadil slunecni brejle,rekl bratrankovi "cum na ten nakladak" a pustil mu dalkovy....hehe...byla to sila i pres ty brejle
Jezis to mi uplne mluvis z duse ja take rad prudim lidi
kujon píše:Tak dneska sem to vyfotil a ta lampa je asi určitě v háji, takhle moc dolů to určitě svítit nemá. Je to +- rovnej úsek, jel sem zhruba 50 a nebrzdil. http://ukazto.com/img/Wa241.jpg
fuj jestli to dela takovou mlhu, tak to uz ksenoni neceme :smich::smich::smich::smich::smich::smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between