Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
prodam sony eriksson t630 je knemu krabice nabijecka.je cernej kryt je trochu osoupanej s beznyho pouzivani ,joistyk funguje akorad ma nekdy sve dny kdy se mu moc nechce ale jinak funguje paradne .cena 700kc.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
stale na prodej motorola v3 razer v cerne barve se zarukou a s veskerym prislusenstvim.cena 2400 nejaka slevicka mozna.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Uňak píše:kdes to ukrad

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
sedačky
Ahoj koupím sedačky anatomické je jedno z jakého vozu(celý set,předek+zadek). Nejlépe černá kůže nebo látka.Kůže-alespoň 90% látka-nezáleží.
Cenu nabídněte. Mohou být i sériové. Nejlépe z celicy,wv corado.
Jsem z Havířova.
Pište SZ
Mail JouiCZ@centrum.cz
díky
Jsem z Havířova.
Pište SZ
Mail JouiCZ@centrum.cz
díky

koukni na www.alukola.com mám od nich kola..jsou fajne..levnemartini píše:kaj bych tak v karvine moch kupit jakyšik alu disky fajne zachovale bo jinak kopnu do vrtule a zajedu na burze bo za chvile je tu jaro a ty obite co mam tak už necham na zimakach dinka synci

Re: sedačky
mám z fáčka za 500JouiCZ píše:Ahoj koupím sedačky anatomické je jedno z jakého vozu(celý set,předek+zadek). Nejlépe černá kůže nebo látka.Kůže-alespoň 90% látka-nezáleží.
Jsem z Havířova.
Pište SZ
Mail JouiCZ@centrum.cz
díky

Audi A6
Hehe..myslím že ty moc anatomické nejsouUňak píše:mám z fáčka za 500JouiCZ píše:Ahoj koupím sedačky anatomické je jedno z jakého vozu(celý set,předek+zadek). Nejlépe černá kůže nebo látka.Kůže-alespoň 90% látka-nezáleží.
Jsem z Havířova.
Pište SZ
Mail JouiCZ@centrum.cz
díky

-
- Kontaktovat uživatele:
jj ty gauče... to si ještě pamatuju... luxusUňak píše:kuva to je z plné palby 89 rok na vývoz barry potvrdí

jo jsou parádní a celé favo je parádní...Uňak píše:kuva to je z plné palby 89 rok na vývoz barry potvrdí
vjede všude...i tam kam nesmí

Jedu do Prahy chcete někdo něco?
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
ne na to zapomeň...zkus prolést inzeráty na netu a taky Aukro.cz a allegro.pl
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Na autoburze jsou drazí..jako 2 tyšonce za kolo v 15" nove od 100+ podla mňa je to dobra cena no ni? ktemu ti dajum kružky vymezovaci a mo to 8ďur..4x100 a 4x108,take sem si kupiu jo..a su fajne,ale do 5 tyšonc ..he dakeši pěkne aby někopaly..tak to budeš schaňať dlugo..a keť ich nandeš..tak žadna bomba to něbudě..ale i tak GLmartini píše:ale nove ni tolik nimum zachovale starši tak do 5000 15" 4X100 na astreF jak to vypada na te burze myslite že by se dalo vybrat ještě jsem tam nebyl v Karvine asi nic že?

tady tyto možna ale dira je http://www.aukro.cz/item169305819_alukola_15_palcu.html
Vypadaj dobře..ale nemám rád platbu předem..nějak tomu nevěřím..pokud má někdo s tím jen kladné zkušenosti,tak proč nemartini píše:tady tyto možna ale dira je http://www.aukro.cz/item169305819_alukola_15_palcu.html

Hledám sedačky pro škoda octavia nejlepe RS nebo z laurin and clement nebo čistě kožené..černá kůže. Cenu nabídněte je to pro otce
RV nový model staré octavie tj asi 2000rv 1,8T
díky SZ nebo mail JouiCZ@centrum.cz

RV nový model staré octavie tj asi 2000rv 1,8T
díky SZ nebo mail JouiCZ@centrum.cz

- F.l.a.n.e.l.
Koupím 2ks letní jeté 215/40/17
NUTNĚ AKUTNĚ RYCHLE

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

PPL musí poslat jen jako firma,to by bylo nejlepší,jinač česká pošta,a vyjde tě to bez pneu tak na 500-1000k,nebo tam zajedmartini píše:kuci tak jse m našel borca z Brna ma pěkny alu disky a řešime dopravu jak to poslat na dobirku na kolik to vyjde jestli pošta PPL nebo co, ja ani on tak větši věc neposilal poraďte jestli mate zkušenost kolik by to mohlo stat a jak to poslat dinka !

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Mel bych na prodej CPU Celeron 1 GHz, sitovku, ATX case, zdroj, grafiku nVidia GeForce 2, zvukovku SB Pro, 17" CRT Hyundai plochy (v leve casti lehky prouzek, nestahuje oci, da se bez problemu pracovat, je treba vymenit odstineni).
Pak desku, 128 a 256MB SD RAM. Budto deska nebo pameti vadne. Je treba vyzkouset.
Pak desku, 128 a 256MB SD RAM. Budto deska nebo pameti vadne. Je treba vyzkouset.
Live4Ride Syndicate
Pokud bys to chtel prodat na dily, tak bych ti mohl dat kontakt na lidi, kteri shani desky se socketem 370 FCPGA.Ja svoji prodal a dost jsem uz napsal, ze ji nemam.Treba bys mel stesti a tvoji by vzali.Takze deska nekomunikuje s nejakou pameti(nebo vadny SDRAM slot,jo)?Sly píše:Mel bych na prodej CPU Celeron 1 GHz, sitovku, ATX case, zdroj, grafiku nVidia GeForce 2, zvukovku SB Pro, 17" CRT Hyundai plochy (v leve casti lehky prouzek, nestahuje oci, da se bez problemu pracovat, je treba vymenit odstineni).
Hanus> ano, problem je pravdepodobne ve slotu nebo v samotne pameti. Uz jsem to pak nezkousel. Momentalne jsem domluveny s Ladisem, ze si to odzkousi.
Live4Ride Syndicate
-
- Kontaktovat uživatele:
ASUS MyPal A636 + 1GB SD karta + mapa celé Evropy
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=48092
Cena dohodou...

http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=48092
Cena dohodou...

Měl bych možná zajem o ty sedačky, mohl by si poslat foto? DíkesUňak píše:mám z fáčka za 500JouiCZ píše:Ahoj koupím sedačky anatomické je jedno z jakého vozu(celý set,předek+zadek). Nejlépe černá kůže nebo látka.Kůže-alespoň 90% látka-nezáleží.
Jsem z Havířova.
Pište SZ
Mail JouiCZ@centrum.cz
díky
Golf V TDI 103Kw