krása!
co vnitřek? kůže? klima? elektrika? předpokládám, že asi stejnak všechno ven kvůli váze
Moderátor: Jardafox
Tohle jsou 195/50...Oncek píše:to jsou 15ctky + 195/50? nebo ty 205 cos rikal
Kuze tam je ci co to je, ale sedacky pujdou pryc... Nelibi se mi pac kuzi moc nemusim - v lete se v tom lepim.xenon04 píše:congrat![]()
krása!
co vnitřek? kůže? klima? elektrika? předpokládám, že asi stejnak všechno ven kvůli váze
uplne naopak. zemi mel jednu cervenou, a ja taky mel jednu cervenou. ted mam obe a zemi ma cernou. zemiho je nazpet original d16a9Panda píše:já v tom teda mám bordel, tys měl zemi dvě červený, tu jednu jsi prodal a tu prolisovanou pořád máš, ale je v ní zpět ten původní motor
reproboy píše:vcera mu ujela i takova motorka, co to bylo za obsah, 50ccm ? i s malymudem na zadi
to jo kdyz si ani nevedel vo cem mluvimeFCS píše:reproboy píše:vcera mu ujela i takova motorka, co to bylo za obsah, 50ccm ? i s malymudem na zadi![]()
![]()
5minut strachu...
Nejprve jsem se bal ze jsou tezky, ale jak vidno jede to i tak...Ritchma píše:Já mu to taky říkám že by si zasloužila hezčí kola tyhle sou hrozný
No... Chtel jsem lesk, ale mozna to risknu zase do matovky hehe...Ritchma píše:Jedině že by byly opět matně černýZemi píše:Nejprve jsem se bal ze jsou tezky, ale jak vidno jede to i tak...Ritchma píše:Já mu to taky říkám že by si zasloužila hezčí kola tyhle sou hroznýAz na nich opet zapracuju tak zmenis nazor ver mi.
A dneska to bylo taky mazec kuwa malem jsi ho nabral.meerecheck píše:Zemi, mas recht, fuj, to byl matchPriste dostane jeste nekdo na plembak kameru
![]()
FCS : 5 minut![]()
? To jsme se teda jeste courali ...
Kluci, Zemimu to jede ukrutne, proste maso ... jen, abyste to vedeli
Zemi píše: A dneska to bylo taky mazec kuwa malem jsi ho nabral.Se ty auta nejak rychle blizily... Mimochodem ten boost na dvojaka jsem tezko dohanel kruci... Az na trojku jsem se chytil... Slusny... Smes na me hezky litala.