Vzpominkove video na jedno BBTP:o)
Moderátor: Jardafox
Re: Vzpominkove video na jedno BBTP:o)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
héééj, to je Ajfelo, ty voe, to je dva roky starý video :smich:héééj, to je Ajfelo, ty voe, to je dva roky starý video 

Audi 80 cabrio
jee stary good casy proc uz to je pryc

- Komár 1981
 - Kontaktovat uživatele:

Skvela prace! Moc pekne udelany...

Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar  (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;
						Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;
- Komár 1981
 - Kontaktovat uživatele:

Nedosahuje kvalit vyse uvedeneho. 

Rok 2004 - leto. BBTP cca 5MB, format .wmv
http://temp.skodovka.info/bbtp1.wmv

Rok 2004 - leto. BBTP cca 5MB, format .wmv
http://temp.skodovka.info/bbtp1.wmv
VW - Very Wonderful
- Fazeey
 - Kontaktovat uživatele:

komáre 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
						- Mike Mad
 - Moderátor
 - Kontaktovat uživatele:

strop ... oldskuul jak sfina 

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
						Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- krulis
 - Kontaktovat uživatele:

komar  

|  http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
						- Komár 1981
 - Kontaktovat uživatele:

Pánové .. já v práci lezu pod stůl smíchy...... naprostá bomba... 
jj.. to byly časy ;o) a doufám, že tenhle rok se navrátěj ;o)

Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - krulis
 - Kontaktovat uživatele:

v praci nemas na tf co delat kor se valet pod stolemVelbloud píše:Pánové .. já v práci lezu pod stůl smíchy...... naprostá bomba...
|  http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
to se nekdo ma nokrulis píše:v praci nemas na tf co delat kor se valet pod stolemVelbloud píše:Pánové .. já v práci lezu pod stůl smíchy...... naprostá bomba...
jj.. to byly časy ;o) a doufám, že tenhle rok se navrátěj ;o)ja sem ale taky v praci pssss
- DaveS
 - Kontaktovat uživatele:

moc pekne.... fakt moc pekne, cloveka to skoro az rozplace, nejhustesi je na zacatku Ajflicek ve skodarne.... jenom ten usmev a jak to pak jede.... fakt vyborny. Letosek bude doufam opakujici.... 

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
						- Komár 1981
 - Kontaktovat uživatele:

Taky doufam, ze to tu krapet ozivime a smichame daleko vic mlade a stare cleny. 
 Garpid se na novou sezonu a mnozstvi bbpt, strahovu a podobnych srazu tesi

a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejmaKomár 1981 píše:Taky doufam, ze to tu krapet ozivime a smichame daleko vic mlade a stare cleny.Garpid se na novou sezonu a mnozstvi bbpt, strahovu a podobnych srazu tesi
- Komár 1981
 - Kontaktovat uživatele:

Ted me to napadlo, jak jsem videl, ze sem posledni prispevek hazis ty! Cakovice - budouci mesto tuneru!!! CTS - Cakovicke Tuningove Srazy.Bulda píše:a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejmaKomár 1981 píše:Taky doufam, ze to tu krapet ozivime a smichame daleko vic mlade a stare cleny.Garpid se na novou sezonu a mnozstvi bbpt, strahovu a podobnych srazu tesi
V Čako to bude lepší, to mam pár km od barákuBulda píše:a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejmaKomár 1981 píše:Taky doufam, ze to tu krapet ozivime a smichame daleko vic mlade a stare cleny.Garpid se na novou sezonu a mnozstvi bbpt, strahovu a podobnych srazu tesi
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

jak par KM od baraku docela daleko do NeratovicTrhyy píše:V Čako to bude lepší, to mam pár km od barákuBulda píše:a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejmaKomár 1981 píše:Taky doufam, ze to tu krapet ozivime a smichame daleko vic mlade a stare cleny.Garpid se na novou sezonu a mnozstvi bbpt, strahovu a podobnych srazu tesi
neni problem kazdy vecer u ohneKomár 1981 píše:Ted me to napadlo, jak jsem videl, ze sem posledni prispevek hazis ty! Cakovice - budouci mesto tuneru!!! CTS - Cakovicke Tuningove Srazy.Bulda píše:a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejmaKomár 1981 píše:Taky doufam, ze to tu krapet ozivime a smichame daleko vic mlade a stare cleny.Garpid se na novou sezonu a mnozstvi bbpt, strahovu a podobnych srazu tesi
- Komár 1981
 - Kontaktovat uživatele:

jako pravi cikani - btw. Buldo, bude mit Amogh v bydleni dost parket????Bulda píše:neni problem kazdy vecer u ohneKomár 1981 píše:Ted me to napadlo, jak jsem videl, ze sem posledni prispevek hazis ty! Cakovice - budouci mesto tuneru!!! CTS - Cakovicke Tuningove Srazy.Bulda píše: a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejmaa pivka
a tyKomár 1981 píše:jako pravi cikani - btw. Buldo, bude mit Amogh v bydleni dost parket????Bulda píše:neni problem kazdy vecer u ohneKomár 1981 píše:Ted me to napadlo, jak jsem videl, ze sem posledni prispevek hazis ty! Cakovice - budouci mesto tuneru!!! CTS - Cakovicke Tuningove Srazy.a pivka
ale prd, cca 10kmBulda píše:jak par KM od baraku docela daleko do NeratovicTrhyy píše:V Čako to bude lepší, to mam pár km od barákuBulda píše: a bude jeste nejaky BBTP nebo budem delat samy BBTP v Cako. u grilu s Amogem a se starejma
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !

tak to joTrhyy píše:ale prd, cca 10kmBulda píše:jak par KM od baraku docela daleko do NeratovicTrhyy píše: V Čako to bude lepší, to mam pár km od baráku
- DaveS
 - Kontaktovat uživatele:

Jeste by to chtelo nejaky video 
 urcite jeste neco mate ne?

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....