Amogh Combi Styling - absolutne decentne
tak já nevím, jak jsi mi je ukazoval samotný, tak se mně taky dost líbily, ale te´d jsem na rozpacích, tam ty se mně taky líbily víc, každopádně taky si počkám na realitu, protože ty fotky jsou tak nějak podivně neostrý či co, a čistý auto taky nemáš ne?
zbytek super, a jak už někdo povídal, decentní prahy, i když vím, jak je těžký je sehnat...

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Me se teda vic libily ty predchozi kolesa, tyto mi prijdou jak kdyby byly 5 let stary (Kajo neuraz se). Ale zmena je zivot a je mi jasny ze chces mit stale neco new, to znam, ale uz mam jiny priority 

nevím mně se určo teda líbí víc než ty starý kola,ale lepší by byly možná nějaky keskiny tět ani moc nestojijou.
neeee vubec jenom 4800/kus v 16´´mc-otka píše:nevím mně se určo teda líbí víc než ty starý kola,ale lepší by byly možná nějaky keskiny tět ani moc nestojijou.

Touran BMM
jenom vzadu 15mmwsnw píše:Ahoj.Amogh maš na aute kolech podložky a jakej prumer o kolik?

Touran BMM
evce se ty kola libi o neco vic nez me jen tak pro poradek 

Touran BMM
Ahoj, chlape, máš to moc pěkný!
A kola ala RS4 jen chválím, ale v tomhle černým provedení moc nevyniknou... v Klasickým provedení by byly možná lepší, ale hlavně, že jsi Ty spokojen 

Audi Coupe quattro 20v
ja s tebou vlastne souhlasim ale spis upresnim ze nevyniknou na fotce ci pri pohledu z dalky ale zase naopak ¨nazivo zblizka je to parádaBenny píše:Ahoj, chlape, máš to moc pěkný!A kola ala RS4 jen chválím, ale v tomhle černým provedení moc nevyniknou... v Klasickým provedení by byly možná lepší, ale hlavně, že jsi Ty spokojen

Touran BMM
jj, tak jsem to myslel, že na fotce ty kola vypadají jako 2D, ale ve skutečnosti naživo můžou vypadat luxusně 

Audi Coupe quattro 20v
dekuji 
a nerozebirejme prosim napis kterej uz se tu resil loni, to je furt dokola proste tam je a dokud nebudu mit moznost nechat auto tejden v lakovne tak tam proste bude !!!! stejne nechapu proc furt nekoho popouzí
mam skodu? mam? co je na napisu? skoda? tak proc fuj?

a nerozebirejme prosim napis kterej uz se tu resil loni, to je furt dokola proste tam je a dokud nebudu mit moznost nechat auto tejden v lakovne tak tam proste bude !!!! stejne nechapu proc furt nekoho popouzí
mam skodu? mam? co je na napisu? skoda? tak proc fuj?
Naposledy upravil(a) amogh dne 06 bře 2007 13:05, celkem upraveno 1 x.
Touran BMM
aha, newim ze se to tu resilo pac jsem moc casto nechodim a neprolizam kdeco 
no proste je fuj, tak asi proto. to se lepilo snad na stary MB-cka atd.
a ta kraska si to nezaslouzi
ale chapu ze nehcces jezdit s dirama bo s lepidlem bo nevim proc to tam mas...takze preji at lakovna se dostavi brzy 

no proste je fuj, tak asi proto. to se lepilo snad na stary MB-cka atd.
a ta kraska si to nezaslouzi

moje šPunto, muj život
ano je to retro napis a to bylo mojim zamerem! 

Touran BMM
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Ať si kdo chce co chce říká ale to auto je dle mě supr, prvky které se dají běžně koupit jsou parádně prokombinované a to dělá amoghovu fbku jedinečnou. Možná jste zklamaní tím, že jste od něj čekali nějákou límcovou pecku, což jak psal nebylo fin. únosné. Třeba se napřesrok zmátoří...
Tyhle kolca dělají auto takové strohé z bočního pohledu ale kdyby byly klasicky stříbrné už by to nebylo ono to má přece každý...Já pěji jn slova chvály..

Ba ne.. právě ty detaily jako je zadní "retro" nápis.. doplňky v černým lesku.. zrcátko ... atd. to dělaj právě originál.. Karle nenech se zvyklat.. bez toho si nedovedu ACS představit ;o)
jinak v lakovně?? dostříkávat jen poškrábaný díly či měníš úplně barvu?? ;o)) prozrááááď ;o))
jinak v lakovně?? dostříkávat jen poškrábaný díly či měníš úplně barvu?? ;o)) prozrááááď ;o))

co jakou barvu, jak te to napadlo??
mojim "tajnym snem" uz od minulyho roku je prelaknout zadni vrata ale je pro me nemozny bejt tejden bez auta zatim no
mojim "tajnym snem" uz od minulyho roku je prelaknout zadni vrata ale je pro me nemozny bejt tejden bez auta zatim no

Touran BMM
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no je to pecka decent styling ... ale zkus si schvalne udelat VT a dat to komplet do nejakyho laku.. nechces
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
nechci
takovejch VTcek uz bylo milion a kdyz to vezmu tak seda stone mi maximalne vyhovuje

Touran BMM