Mám takový dost velký problem s klapkama pod zadním nárazníkem!Když se hudba pustí více hlasitěji tak řínčí a klepou jako blázen -mužu je od tamtud odstranit-bude to mít na něco vliv? díky za rady
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
tohle slysim poprve.. nemam to a ziju s tim a vlhko v kufru nemam
to mi vyfot nedokazu si predstavit, co to je za bazmek
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
RifleMan píše:Radši bych je tam nechal a snažil se to nějak vytlumit protože ony tam budou proti přílišné vlhkosti v kufru
No a co by to tedy mohlo stát za neplechu pokud bych je dal pryč???Oni fakt neskutečně rachotí!
No tak uchovávalo by se tam vlhko. Třeba jestli jezdíš na hory nebo v zimě a měl v kufru snih který by roztál a zůstala tam vlhkost tak by se mohla objevit koroze nebo zápach. Možná se pletu ale nic jiného mě nenapadá. Na Vectře to mám taky.
PANDA:jo jo přesně tohle myslím!
RifleMan :no a když na hory ani v zimě nejezdím?To bych odstranit moh? sorač že se tak blbě ptám ale chtěl bych je dát do pryč
18 let moje auto zilo bez tohohle a prezilo to. Ale dekuju za objasneni.. my starici tyhle vase vymozenosti nepobirame
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Podle mě to teda s vlhkostí nemá nic polečný, je to na tlak v autě, když zavíráš dveře, tak tam je větší tlak a tohle se tim tlakem otevře a ten vzduch vylítne ven a jdou lépe zavírat dveře, nemusí se s nima tolik mlátit. Když je sundáš jako že jenom vyndáš tak tam uslyšíš zvuky z venku a poteče ti tam, když je zavaříš tak ne, ale ty dveře půjdou asi hůř zavírat no, podle mě!
Přesně tak v kabině vznikce přetlak a dveře jen tak nezabouchneš, pokud nebudeš mít třeba otevřený okýnko....tenhle problem měl Laconi u Colta, vždycky sem zaviral nadvakrat....
F.N.T (Jergi) píše:Přesně tak v kabině vznikce přetlak a dveře jen tak nezabouchneš, pokud nebudeš mít třeba otevřený okýnko....tenhle problem měl Laconi u Colta, vždycky sem zaviral nadvakrat....
Aha to jsem nedomyslel! kurde no zkusím je jen vyndat jak to pujde a když tak je tam šoupnu zpět!
F.N.T (Jergi) píše:Přesně tak v kabině vznikce přetlak a dveře jen tak nezabouchneš, pokud nebudeš mít třeba otevřený okýnko....tenhle problem měl Laconi u Colta, vždycky sem zaviral nadvakrat....
Aha to jsem nedomyslel! kurde no zkusím je jen vyndat jak to pujde a když tak je tam šoupnu zpět!
No nevim jestli je to přímo smysl toho v kufru, ael ty kalsicky otvory jsou k tomuhle....
Ne ja nemyslel ,že by byla potřeba koupit nové-ty me jsou takove gumove a tenke jen dělaj brutalní ramus když je hudba nahlas!Ale asi je tam tedy nechám no!
Pipotuning píše:Ne ja nemyslel ,že by byla potřeba koupit nové-ty me jsou takove gumove a tenke jen dělaj brutalní ramus když je hudba nahlas!Ale asi je tam tedy nechám no!
já to mám právě taky z takový tenoučký gumy a nedokážu si představit, že by to nějak mohlo dělat rámus
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Pipotuning píše:Ne ja nemyslel ,že by byla potřeba koupit nové-ty me jsou takove gumove a tenke jen dělaj brutalní ramus když je hudba nahlas!Ale asi je tam tedy nechám no!
já to mám právě taky z takový tenoučký gumy a nedokážu si představit, že by to nějak mohlo dělat rámus
No u stare hudby mi to taky nedělalo neb nehrala tak dobře!!Ale ted co jsem si pořidil komplet new audio tak je to mazec rachot!
Tam to bylo tim že ty dveře byly unaveny v pantech tak byly trošku níž
Pipotuning píše:Takže se nezavirali huř dveře,tím že jsi tam ty klapky nemněl jo?
Myslim že to nebylo tim, pochopitelně když člověk otevře okno tak jdou každý dveře líp zavírat, u mě to bylo tim jak ty dveře u třídveřáka byly velký tak trošku časem klesly v pantech
Tam to bylo tim že ty dveře byly unaveny v pantech tak byly trošku níž
No to byl druhej problem, ale pokud si dobře pamatuju, tak když bylo pootevřený okno tak to šlo v pohodě, ale když byly zavřený tak se to muselo třeba i na třikrát, takže bych řek že to bylo tim....