to už jsem viděl párkrát v litvajzu

Moderátor: T-O-M
me je jedno ktere lidi sere ze jezdim v bmw e30 , no ti lidi nevidi ze to auto neni tak drahy jak kdyz byli mladi, a ze ta pojistka taky neni zas tak strasna, 2500 za 3 mesice i s pojistenim celni skla mi nepripada nejak moc, a to chodim do skoly,no tedka zrovna ne ale zas nekdy v rijnu zacnu. tudiz si myslim ze pojistka je celkem vo hovne,jen ta spotreba,jelikoz nejsem typ co jezdi za 10 litru ale spis kolem tech vyssich cisselmáca píše:vis kolik to stalo penez je tam vsechny dostat?Tom_ píše:ty nalepky z tech srazu je teda totalni humac, ja vim ze to aspon ukazuje jak moc jezdis na srazy ale vypada to strasneaspon neni videt dokufrui, jinak to je moje "uchylka" a podle toho aspon lidi moje auto poznaj, jinak ted uz je to autko manzelky, tak at si s tim dela co chce, ja ji to aspon drzim pi zivote, ted sem ji nadelil nova kola, a ty puvodni sem si dal na kabrio,ona to ma na kazdodenoi jezdeni doprace no a ja kabro taky
vis jak to tu lidi sere, ze jezdime kazdej v bawu do prace?ale oni nevidi, ze to auto ma honotu jakflicie a zere to skoro stejne jako jejichskodofka 120 taky jezdim kolem 10, ale ja na rozdil od nich kdyz chci, tak se svezu ale jejich argument je "co pojistka" no ale zase to platim nasplatky, nekourim, nepiju, tak to holt vrazim do pojistek
kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....máca píše:no ja resil spotrebu instalaci 2,5 misto linyho 2,0 a fakt muzu potvrdit, ze ta spotreba sla o 2 litry dolu, jinak na dalku se da jet s 2,5 v pohode do 8 litru a to nejezdim kloboukajo zato 2,0 ten se pod 10 dostal jen kdyz s nim jela manzelka
ty si zas chytrý jak lečo.Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....máca píše:no ja resil spotrebu instalaci 2,5 misto linyho 2,0 a fakt muzu potvrdit, ze ta spotreba sla o 2 litry dolu, jinak na dalku se da jet s 2,5 v pohode do 8 litru a to nejezdim kloboukajo zato 2,0 ten se pod 10 dostal jen kdyz s nim jela manzelka
![]()
ale tak kdyz to nekomu vyhovuje
![]()
![]()
mluvis z praxe nebo teorie cos nekde slysel???Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....máca píše:no ja resil spotrebu instalaci 2,5 misto linyho 2,0 a fakt muzu potvrdit, ze ta spotreba sla o 2 litry dolu, jinak na dalku se da jet s 2,5 v pohode do 8 litru a to nejezdim kloboukajo zato 2,0 ten se pod 10 dostal jen kdyz s nim jela manzelka
![]()
![]()
![]()
z praxe nemluvíV12 píše:mluvis z praxe nebo teorie cos nekde slysel???Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....máca píše:no ja resil spotrebu instalaci 2,5 misto linyho 2,0 a fakt muzu potvrdit, ze ta spotreba sla o 2 litry dolu, jinak na dalku se da jet s 2,5 v pohode do 8 litru a to nejezdim kloboukajo zato 2,0 ten se pod 10 dostal jen kdyz s nim jela manzelka
![]()
![]()
![]()
nevim a ani po tom nejak nepatram, proste to zaplatim a seru na to,ze ty si platil min jak ja, tak bud rad , me je to fukIlegaltuner píše:ty si zas chytrý jak lečo.Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....máca píše:no ja resil spotrebu instalaci 2,5 misto linyho 2,0 a fakt muzu potvrdit, ze ta spotreba sla o 2 litry dolu, jinak na dalku se da jet s 2,5 v pohode do 8 litru a to nejezdim kloboukajo zato 2,0 ten se pod 10 dostal jen kdyz s nim jela manzelka
![]()
![]()
![]()
Jaktože platíš na 2,0l větší pojstku než jsem platil na omegu 3,0
hmm boháčTom_ píše:nevim a ani po tom nejak nepatram, proste to zaplatim a seru na to,ze ty si platil min jak ja, tak bud rad , me je to fukIlegaltuner píše:ty si zas chytrý jak lečo.Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....![]()
![]()
![]()
ze svoji praxe nemluvim, ale rikam ze ja bych urcite nemenil za 2.5, nejde mi o to jestli budu mit spotrebu mensi nebo vetsi nez sem mel,zalezi co s tim autem delam a na co ho mit budu,V12 píše:mluvis z praxe nebo teorie cos nekde slysel???Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....máca píše:no ja resil spotrebu instalaci 2,5 misto linyho 2,0 a fakt muzu potvrdit, ze ta spotreba sla o 2 litry dolu, jinak na dalku se da jet s 2,5 v pohode do 8 litru a to nejezdim kloboukajo zato 2,0 ten se pod 10 dostal jen kdyz s nim jela manzelka
![]()
![]()
![]()
a ty platis kolik kdyz uz tady rikas ze platis min? a u koho to mas? jen tak ze zvedavosti,neboj nepudu si uzavrit pojistku tam kde ji mas tyIlegaltuner píše:hmm boháčTom_ píše:nevim a ani po tom nejak nepatram, proste to zaplatim a seru na to,ze ty si platil min jak ja, tak bud rad , me je to fukIlegaltuner píše: ty si zas chytrý jak lečo.
tak prijed, necham te svezt v 2,0 a ve 2,5, kdo nezkusil, neuveri a ver mi ze je to kurevskej rozdil a jinak mam auto na kazdodeni jezdeni do prace obe a o vikendu nejakej ten srazik a na sprintik si taky troufnu, nebojTom_ píše:ze svoji praxe nemluvim, ale rikam ze ja bych urcite nemenil za 2.5, nejde mi o to jestli budu mit spotrebu mensi nebo vetsi nez sem mel,zalezi co s tim autem delam a na co ho mit budu,V12 píše:mluvis z praxe nebo teorie cos nekde slysel???Tom_ píše:kdyz uz bych menil motor tak urcite ne za 2.5 to mi prijde jako totalni zbytecnost a vyhozene penize....![]()
![]()
![]()
generali a na 3,0l neboli nejdražší pojstka 2450kč tuším na čtvrt roku. je to proto, že těšín je měcto do 30tis obyvatel, tak je nějaký bonus. ne 2,0 nevím kolik se platí,až to půjdu pojistit tak ti řeknuTom_ píše:a ty platis kolik kdyz uz tady rikas ze platis min? a u koho to mas? jen tak ze zvedavosti,neboj nepudu si uzavrit pojistku tam kde ji mas tyIlegaltuner píše:hmm boháčTom_ píše:nevim a ani po tom nejak nepatram, proste to zaplatim a seru na to,ze ty si platil min jak ja, tak bud rad , me je to fuk
mluvil jsem s jedním týpkem co dával, místo 2,0 --2,5l a říkal že compjůtr nechával z 2,0. že mu někdo kdo dělá v bmw říkal že ty řj jsou stejný. přišlo mi to jako blbost a i on říkal, že tomu nevěřil,ale že prý to je takmáca píše:a hlavne jde o to, ze 2,0 a 2,5 je zvenku totoznejmotor,kdyz ho zamenujes, vsechno sedi, akorat prehodis vahu a pocitac a samo motor jako takovej, zadny vyfikundace se nekonajv tom je bmw kouzelny
asi jo,ja sem nikde nepatral kolik kde stoji pojistka, jeden borec mi tedka psal ze ma u csob a ze plati za 5.0 8000t myslimIlegaltuner píše:generali a na 3,0l neboli nejdražší pojstka 2450kč tuším na čtvrt roku. je to proto, že těšín je měcto do 30tis obyvatel, tak je nějaký bonus. ne 2,0 nevím kolik se platí,až to půjdu pojistit tak ti řeknuTom_ píše:a ty platis kolik kdyz uz tady rikas ze platis min? a u koho to mas? jen tak ze zvedavosti,neboj nepudu si uzavrit pojistku tam kde ji mas tyIlegaltuner píše: hmm boháč
jo, jede tpo na obe, dokonce na tu 2,0 rj je ta 2,5 takova pocitove cocivejsi, ale zase to nejede tak hezky odspoda, precijen nejakej rozdil tam bude v nejakym nastaveni, ale zase svym spusobem to jede na obeIlegaltuner píše:mluvil jsem s jedním týpkem co dával, místo 2,0 --2,5l a říkal že compjůtr nechával z 2,0. že mu někdo kdo dělá v bmw říkal že ty řj jsou stejný. přišlo mi to jako blbost a i on říkal, že tomu nevěřil,ale že prý to je takmáca píše:a hlavne jde o to, ze 2,0 a 2,5 je zvenku totoznejmotor,kdyz ho zamenujes, vsechno sedi, akorat prehodis vahu a pocitac a samo motor jako takovej, zadny vyfikundace se nekonajv tom je bmw kouzelny
ten turniket je hodne drsna provokacemáca píše:tak na tom touru jsou 18, ale moc to nevynikne, zitra dodelam lepsi foto v detailu, jinak na kabru sou 16SkejT píše:mas mujmáca píše:kdyz vydrzis do pondela, tak ti ukazu jak vypada e 30 na 18dneska je privezu z lakovny a budu obouvat, a v pondeli asi jdou na auto
![]()
uz se tesim
jojo, je to nejlevnejsi a relativne nejucinejsi navyseni vikonuFikux píše:Taky sem hrozně dlouho řešil co s motorem ... mám 2,0 m20 a nakonec sem dospěl stejnýho nározu jako Maca a budu dávat takovou vylepšenou 2,5 m20 a to hlavně z důvodu možnosti zachování spousty komponentů z 2,0 a hlavně z důvodu stejného vzhledu kvůli stk a evidenčkám. Takže mi to přijde jako nejjednodušší řešení jak získat cca 45 koní navrch
presne tak jak pises,9x16" by bylo i na predek.Jen prave mam obavy z toho ET,to me kolega jeste nerekl.Kdyby to odnesl pouze ten vnitrni perl,tak by to jeste slo.Dulezita informace pro me,ze ET by melo byt 15.A co rikas na 9 palcovy kola natahnout 205 gumu?máca píše:no zalezi na et, jestli budes davat 9 i na predek, tak musi mit et 15, jinak budou soupat o tlumice, jinak ja mel na touru 9x16 a pohoda, mwel sem 215-40-16 a lemy sem neopravoval, ale pak sem daval jeste podlozky a musel sem zaklepat jen ten vnitrni pertl a dat dorazy, pactaham karavan a kdyz sem jel nalozenej a s karavanem, tak to pri extremnim properovani skrtalo, dal sem dorazy z z felicie, jeden asi za 120 kc a jeste msim podotknout, ze mam snizenej podvozek m technik
Podlozky jsi daval i na predek? A ten si mel taky bez uprav na lemu? Jde mi o to, ze nevim jestli se mi vepredu vleze 9J et 10. Dikymáca píše:no zalezi na et, jestli budes davat 9 i na predek, tak musi mit et 15, jinak budou soupat o tlumice, jinak ja mel na touru 9x16 a pohoda, mwel sem 215-40-16 a lemy sem neopravoval, ale pak sem daval jeste podlozky a musel sem zaklepat jen ten vnitrni pertl a dat dorazy, pactaham karavan a kdyz sem jel nalozenej a s karavanem, tak to pri extremnim properovani skrtalo, dal sem dorazy z z felicie, jeden asi za 120 kc a jeste msim podotknout, ze mam snizenej podvozek m technik