Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Tak crx uz je odladena v provozu. Ted se musi objednat brzda. Bohuzel jsem u toho nebyl. Volal mi, ale mel jsem mobil doma.. Jen co se trochu vyjasni a nebude mokro, tak to projedu.
Live4Ride Syndicate
gratulace...po 11 měsících !
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Snad to pojede. Alien se netvaril nejak nadsene. On je zase takovy, ze pro nej neni nic rychle a jestli to testovali ve dvou, tak on sam ma 120 kilo + Dark. Uvidim, uz aby bylo normalni pocasi, abych to mohl zkusit ja sam.
Live4Ride Syndicate
Az bude cero hotove, hned ho dovezu do Bohumina do garaze.
Dan, Martin> Kluci, sjedem v sobotu nebo v nedeli pro ten zavitnik? Diky.
Dan, Martin> Kluci, sjedem v sobotu nebo v nedeli pro ten zavitnik? Diky.
Live4Ride Syndicate
TC asi. Uvidím jestli to stihnu. Bez hudby tam nejdu, to je jako bych tam šel s nenalakovaným nárazníkem.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
ODESLANO 40,- (vzkaz: platba Dave0401)V-Y-V-I píše:číslo účtu je 1512300183/0800
Ten kdo si objednal jednu nálepku mi má poslat 38,50Kč a kdo má dvě tak 57,50Kč
Peníze zatím poslal jen Bigi,ale nálepky ještě nepřišli,tak máte čas.
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jjUňak píše:vyvi kdyby ti nějaká zůstala myslím neplatiče tak ji beru

das Auto
Ti mozna jednu pustim, 2 nebudu potrebovat, se pak domluvimeUňak píše:vyvi kdyby ti nějaká zůstala myslím neplatiče tak ji beru

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Kluci dneska mi psal jeden redaktor z Tuning Magazinu, jestli muze prijet vyfotit Hondu. Dost me to prekvapilo. Kazdopadne jsem mu rek, ze na to neni pripravena, ze je tam spouty stylingovych nedostatku a hlavne ted hodne veci, ktere auto v sasopisu mit nesmi. Rek, ze mu jde o performance, ale proste prorezle lemy a neupraveny vyfuk nezamaskuju. Budu to muset dat do kupy, abychom meli dalsiho zastupce klubu v nejakem casopise. Priorita lemy. Obavam se, ze to vyvarit nepujde. Jeden je fakt naskrz.
Live4Ride Syndicate
vlasenkac by to spravil, ale jen na chvili......
sly: lamino
cele blatniky 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
na letních v 35cm sněhu:D.....a passatek přežil bez problému??
jasně přežil jen mě asi 10krát tlačilyR-a-d-e-k píše:na letních v 35cm sněhu:D.....a passatek přežil bez problému??

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
To je ridicemfelda píše:jasně přežil jen mě asi 10krát tlačilyR-a-d-e-k píše:na letních v 35cm sněhu:D.....a passatek přežil bez problému??

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Luke_TDI píše:To je ridicemfelda píše:jasně přežil jen mě asi 10krát tlačilyR-a-d-e-k píše:na letních v 35cm sněhu:D.....a passatek přežil bez problému??

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
Já to včera dvakrát lehce položil na bachor na letních, ale naštěstí jsem se z toho vyhoupal.
felda: luke na také kola nemá, proto nezapadnul

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

JJ chudák dal všechny prachy na zbořenou oktu,a pak si pujčil na opravu,bo potřeboval vyměnit pulku autaF.l.a.n.e.l. píše:Já to včera dvakrát lehce položil na bachor na letních, ale naštěstí jsem se z toho vyhoupal.

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
Tak každý se musí nějak živit. Ale že bych musel ojebávat babky...
to bych nechal až jako poslední možnost

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kua z tebe mluvi hola zavist!!! Nepotrebuje tvoje babina neco opravit? jsem bez penez!!felda píše:JJ chudák dal všechny prachy na zbořenou oktu,a pak si pujčil na opravu,bo potřeboval vyměnit pulku autaF.l.a.n.e.l. píše:Já to včera dvakrát lehce položil na bachor na letních, ale naštěstí jsem se z toho vyhoupal.
felda: luke na také kola nemá, proto nezapadnul...ale on podniká,vždycky ojebe nějakou babku,a je chvilku ve vatě
tak nám to sám říkal

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
No ták kluci... klídek 

co nadělaš,ale ticho ode mne to nevíšF.l.a.n.e.l. píše:Tak každý se musí nějak živit. Ale že bych musel ojebávat babky...to bych nechal až jako poslední možnost

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
1. Babky neojebavam!!! I kdyz si to felda s unakem mysli !!!felda píše:co nadělaš,ale ticho ode mne to nevíšF.l.a.n.e.l. píše:Tak každý se musí nějak živit. Ale že bych musel ojebávat babky...to bych nechal až jako poslední možnost
ale jinač to je fajny synek jak cyp
2. Romane gratuluji ti k uspesne vyjizdce Karvina -> Bila -> Karvina bez upadnuti ramene!!!
3. Tez si fajny synek jak cyp!