Rada jak opravit barvu auta.....
Rada jak opravit barvu auta.....
Mam problem umyl sem auto a vsim sem si ze na nekterych mistech je barva pryc az na plech a nekde jen....mno vypada to jako kdyby to auto melo na sobe jeste i lak a nebo je to jen nejak divne poskrabany chci to opravit a nevim zda se to lakuje nebo ne....lakuje se jen metalyza nebo i obyc barva ???Existuje treba jen nejaky pripravek ktery ozivi barvu, zmizi drobne oderky a vylesti lak ?? Dekuji za radu
Re: Rada jak opravit barvu auta.....
My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější varianty
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Drobne oderky se rozlestit daji,chtelo by to ale profi vylesteni se vsim vsudy.Jinak mam za to,ze vetsinou se lakuji jen metly.Ale netvrdim to stoprocentne.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Jooo jasny myslis HorstaRolljoin píše:My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější varianty

Mr.Deas píše:Jooo jasny myslis HorstaRolljoin píše:My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější variantymno jo a o ty levnejsi asi nevis jak se treba menuje nebo tak ze ???

Ano okej nekde se zeptam a ta cena priblizna abych vedel kolik usetrit ??Rolljoin píše:Mr.Deas píše:Jooo jasny myslis HorstaRolljoin píše:My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější variantymno jo a o ty levnejsi asi nevis jak se treba menuje nebo tak ze ???
jj horst. No když se zeptáš v nějaké mototechně bo nějakého lakýrníka tak ti určitě poradí. Měl jsem i jiné levnější ale už nevim jak se to jmenuje. Mám to někde ve sklepě ale nemůžu se tam jít teď mrknout pač je tam bordel a dělaj nám tam kachličky.
moc šetřit nemusíš. Pár stovek určo ne víc než takových 5Mr.Deas píše:Ano okej nekde se zeptam a ta cena priblizna abych vedel kolik usetrit ??
Okej tak dik moc za rady....Rolljoin píše:moc šetřit nemusíš. Pár stovek určo ne víc než takových 5Mr.Deas píše:Ano okej nekde se zeptam a ta cena priblizna abych vedel kolik usetrit ??