Rada jak opravit barvu auta.....

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Mr.Deas
Kontaktovat uživatele:

Rada jak opravit barvu auta.....

Příspěvek od Mr.Deas »

Mam problem umyl sem auto a vsim sem si ze na nekterych mistech je barva pryc az na plech a nekde jen....mno vypada to jako kdyby to auto melo na sobe jeste i lak a nebo je to jen nejak divne poskrabany chci to opravit a nevim zda se to lakuje nebo ne....lakuje se jen metalyza nebo i obyc barva ???Existuje treba jen nejaky pripravek ktery ozivi barvu, zmizi drobne oderky a vylesti lak ?? Dekuji za radu

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada jak opravit barvu auta.....

Příspěvek od Rolljoin »

My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější varianty
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Drobne oderky se rozlestit daji,chtelo by to ale profi vylesteni se vsim vsudy.Jinak mam za to,ze vetsinou se lakuji jen metly.Ale netvrdim to stoprocentne.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

Mr.Deas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Deas »

Rolljoin píše:My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější varianty
Jooo jasny myslis Horsta :D mno jo a o ty levnejsi asi nevis jak se treba menuje nebo tak ze ??? :cry:

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Mr.Deas píše:
Rolljoin píše:My sme měli doma takový přípravek na leštění. Jestli si někdy viděl v tv shopingu tu reklamu jak tam naleští někaou káru pak do toho střílí bo to zapálí a jen přetřou a je to jako nové... No tak to jsem měl a leštil jsem s tím mašinu a všechny šrábance, oděrky od kamínků a podobné věci dycky zmizeli a krásně se ten lak obnovil. Ale myslím že jsou i levnější varianty
Jooo jasny myslis Horsta :D mno jo a o ty levnejsi asi nevis jak se treba menuje nebo tak ze ??? :cry:
8) jj horst. No když se zeptáš v nějaké mototechně bo nějakého lakýrníka tak ti určitě poradí. Měl jsem i jiné levnější ale už nevim jak se to jmenuje. Mám to někde ve sklepě ale nemůžu se tam jít teď mrknout pač je tam bordel a dělaj nám tam kachličky.

Mr.Deas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Deas »

Rolljoin píše:
Mr.Deas píše:
8) jj horst. No když se zeptáš v nějaké mototechně bo nějakého lakýrníka tak ti určitě poradí. Měl jsem i jiné levnější ale už nevim jak se to jmenuje. Mám to někde ve sklepě ale nemůžu se tam jít teď mrknout pač je tam bordel a dělaj nám tam kachličky.
Ano okej nekde se zeptam a ta cena priblizna abych vedel kolik usetrit ??

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Mr.Deas píše:Ano okej nekde se zeptam a ta cena priblizna abych vedel kolik usetrit ??
moc šetřit nemusíš. Pár stovek určo ne víc než takových 5

Mr.Deas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Deas »

Rolljoin píše:
Mr.Deas píše:Ano okej nekde se zeptam a ta cena priblizna abych vedel kolik usetrit ??
moc šetřit nemusíš. Pár stovek určo ne víc než takových 5
Okej tak dik moc za rady....

Camel

Příspěvek od Camel »

Ja jsem pouzival Tempo!Stoji 80Kč a vysledek je dobry!Krasne ozivi lak a zakryje drobne oderky.Vetsi skrabance ale ne! 8)
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Mr.Deas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Deas »

Camel píše:Ja jsem pouzival Tempo!Stoji 80Kč a vysledek je dobry!Krasne ozivi lak a zakryje drobne oderky.Vetsi skrabance ale ne! 8)
Tadyty oderky co potrebuju vypadaj jak kdyby byly jen na laku co pokrejva barvu....tak to skusim dikec 8)

Camel

Příspěvek od Camel »

jj skus...tempo je v pohode...
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“