Kdyby měli VW tak nepotřebujou řešit takový pičoviny jako zvyšování výkonu.... ten výkon tam je totiž už od výrobyelviiis píše:Proč obojí jsou stejný šroty![]()

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Turbo je davane starsi ze Svycar.Neni to zas tak velka dira,ale kdyz preradim a dam plnej,tak to proste nereaguje hnedle na plyn.Chvilec to trva...elviiis píše:U nás jsou asi nejdostupňější bidriny. Při řazení to docela poznáš. Ale pokud máš torbo díru opravdu hodně velkou tak je taky otázka v jakým stavu máš turbo? Já na daihatsu při rychlém řazení nemám turbo díru žádnou (při odpojeném ventylu) okamžitě mne kope a plní
Mno...samo ze to bude chtit hezky.Budu si delat rozvody,takze nejaka ta hodka prace navic...to uz bude fuk...zase ale nechci aby to melo nejak moc hlasitej projev.Turbo tlaci cca barelviiis píše:Za bidrina dáš od 2 do 4 tisíc a montáž ti zabere pár hodinek pokud to budeš dělat hezky a pár minut pokud to odbiješ![]()
Dopotučuju varinatu číslo jedna.
No zrovna bych nerekl ze VW ropy jsou na pikacu!A neprosazuj tady furt ty svoje japonce!Kazdy at si jezdi v tom co mu vyhovuje a nemusi nadavat na konkurencni znacku!Nelibi se ti auta VW group?Tak drz hubu,nech si svuj nazor pro sebe a jezdi si v necem jinem!Nikdo te nenuti abys kupoval VW!elviiis píše:kurŇa večerňajs co to zase mrmláš? Jakých 5litrů Jestli narážíš na VW ropy tak to jsou motory na piču. Sice to moc nežere ale aby sisi koupil pořádnou muziku aby si slyšel něco jinýho než kadla kadla. Nejede to no prostě na pikaču když chceš ropu tak japonceAjestli si myslíš že některý benzínový auto od VW žere 5 litrů tak si upadl.
![]()
Camel píše:No zrovna bych nerekl ze VW ropy jsou na pikacu!A neprosazuj tady furt ty svoje japonce!Kazdy at si jezdi v tom co mu vyhovuje a nemusi nadavat na konkurencni znacku!Nelibi se ti auta VW group?Tak drz hubu,nech si svuj nazor pro sebe a jezdi si v necem jinem!Nikdo te nenuti abys kupoval VW!elviiis píše:kurŇa večerňajs co to zase mrmláš? Jakých 5litrů Jestli narážíš na VW ropy tak to jsou motory na piču. Sice to moc nežere ale aby sisi koupil pořádnou muziku aby si slyšel něco jinýho než kadla kadla. Nejede to no prostě na pikaču když chceš ropu tak japonceAjestli si myslíš že některý benzínový auto od VW žere 5 litrů tak si upadl.
![]()
![]()
Jo a ktery benzinovy japonec zere 5 litru?
Rozumny nazor!Roménius píše:Já jsem taky vysazený na japonce,ale měl jsem i passata 1,8 T,čiplý na 170koníků-a že by to byl zrovna louda se říct nedá. A to měl naběháno kolem 300tisíc km. A kolem 5,5 litrů jezdí civic 1,5i-1,6i--taktéž vlastní zkušenost. VW ropy jsou držáci,tolik kolik můžeš nalítat km s TDI je až k podivu.
1,8T na passatu za 5,5l a jezdil super,..ty si moc včera pil ne?Roménius píše:Camel píše:No zrovna bych nerekl ze VW ropy jsou na pikacu!A neprosazuj tady furt ty svoje japonce!Kazdy at si jezdi v tom co mu vyhovuje a nemusi nadavat na konkurencni znacku!Nelibi se ti auta VW group?Tak drz hubu,nech si svuj nazor pro sebe a jezdi si v necem jinem!Nikdo te nenuti abys kupoval VW!elviiis píše:kurŇa večerňajs co to zase mrmláš? Jakých 5litrů Jestli narážíš na VW ropy tak to jsou motory na piču. Sice to moc nežere ale aby sisi koupil pořádnou muziku aby si slyšel něco jinýho než kadla kadla. Nejede to no prostě na pikaču když chceš ropu tak japonceAjestli si myslíš že některý benzínový auto od VW žere 5 litrů tak si upadl.
![]()
![]()
Jo a ktery benzinovy japonec zere 5 litru?
Já jsem taky vysazený na japonce,ale měl jsem i passata 1,8 T,čiplý na 170koníků-a že by to byl zrovna louda se říct nedá. A to měl naběháno kolem 300tisíc km. A kolem 5,5 litrů jezdí civic 1,5i-1,6i--taktéž vlastní zkušenost. VW ropy jsou držáci,tolik kolik můžeš nalítat km s TDI je až k podivu.
blázen píše:1,8T na passatu za 5,5l a jezdil super,..ty si moc včera pil ne?na to na co ty čipuješ tak to japonci měli o 15let dřív v základu
Roménius píše:blázen píše:1,8T na passatu za 5,5l a jezdil super,..ty si moc včera pil ne?na to na co ty čipuješ tak to japonci měli o 15let dřív v základu
Já netvrdím že v te době to byli VW nějací rychlíci,říkám že jsem taky zastánce japonců, ale taky musím uznat že to co VW ted vyrábí je dobrý
,jasně později než japonci ale přece. Pokud chceš pohodlný kočár tak co si vybereš u japonců?? Já jsem chtěl pohodlný auto,ale japonci nenabízeli nic co by mě vyhovovalo
-tak jsem zkusil passata a byl jsem překvapen
. Tot můj názor. Ted mám zase japonce.
blázen píše:accord, něco od lexusu, infinity.. je toho dost,.. na VW žáden zázrak nevidím, dobré sou, budiž ale nic extra.. rychlíci to nejsou určitě
Proboha, nauč se psát česky, to je hnus to po tobě číst...elviiis píše:Jojo to je pravda POP a BOV je rozfíl pop slouží na odpouštění přetlaku (spětného) a bov přebytečného ale jejich konstrukce je totožná tzn že bov můžeš použít i jako pop. Mám bov ze staré supry a používám jej jako pop objí je totiž obyčejný ventyl. Jinak před turbo tím jsem mslel jako za turbo ale že je u turba ane u klapky.
Impreza, Skyline, EVO,...Vecernicek píše:bych chtěl vidět že by golf 5 r32 byl nějak zvlášť pomalej. A když by jste našli auto který by ho pokořilo, byl bych zvědav jestli by stále vyhrávalo i za první zatáčkou...
Bobře neblbni ty nejzezdí za 5,5 ale až tak kolem 6,-7l/100 a tudíš s R32 nejdou sorvnávatBeaver píše:Impreza, Skyline, EVO,...Vecernicek píše:bych chtěl vidět že by golf 5 r32 byl nějak zvlášť pomalej. A když by jste našli auto který by ho pokořilo, byl bych zvědav jestli by stále vyhrávalo i za první zatáčkou...A jak uz jsem psal, bez OT