Moderátor: Idaho
Bile kouri voda.DaveS píše:mozna to trosku zmatlo ridici jednotku, protoze pokud to kouri bile tak tam jde moc vzduchu a malo benzinu, kdyz by to kourilo cerne jde tam pro zmenu moc benzinu a malo vzduchu, beztak pokud by to auto kourilo bile porad i po zahrati tak mi to prijde jako kdyz to zere vodu, ze by bylo prdly tesneni pod palici, ale zas kdyz tam das origo box tak to nedela.... co skusit namontovat filtr a udelat reset ridici jednotky??? normalne odpoj baterku na 1-2min nevim jak u forda a pak to zapoj a nech ho 5 minut natocenej bez na volnobeh bez jakykoliv zapnuty elektroniky. A uvidis co to udela, kazdopadne tim nic nezkazis
Beaver píše:Bile kouri voda.DaveS píše:mozna to trosku zmatlo ridici jednotku, protoze pokud to kouri bile tak tam jde moc vzduchu a malo benzinu, kdyz by to kourilo cerne jde tam pro zmenu moc benzinu a malo vzduchu, beztak pokud by to auto kourilo bile porad i po zahrati tak mi to prijde jako kdyz to zere vodu, ze by bylo prdly tesneni pod palici, ale zas kdyz tam das origo box tak to nedela.... co skusit namontovat filtr a udelat reset ridici jednotky??? normalne odpoj baterku na 1-2min nevim jak u forda a pak to zapoj a nech ho 5 minut natocenej bez na volnobeh bez jakykoliv zapnuty elektroniky. A uvidis co to udela, kazdopadne tim nic nezkazis
No ja ze sis nejak nebyl jistej nebo coDaveS píše:Beaver píše:Bile kouri voda.DaveS píše:mozna to trosku zmatlo ridici jednotku, protoze pokud to kouri bile tak tam jde moc vzduchu a malo benzinu, kdyz by to kourilo cerne jde tam pro zmenu moc benzinu a malo vzduchu, beztak pokud by to auto kourilo bile porad i po zahrati tak mi to prijde jako kdyz to zere vodu, ze by bylo prdly tesneni pod palici, ale zas kdyz tam das origo box tak to nedela.... co skusit namontovat filtr a udelat reset ridici jednotky??? normalne odpoj baterku na 1-2min nevim jak u forda a pak to zapoj a nech ho 5 minut natocenej bez na volnobeh bez jakykoliv zapnuty elektroniky. A uvidis co to udela, kazdopadne tim nic nezkazis