Off Topic
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Off Topic
Vím. CHci FauVé. to je jasné. Favo, tvůj je krásný ale drahý (na mě). A až půjde calibra z domu, tak bude VW
A je uplně jedno jaké 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
V-Y-V-I píše:Remixu moc tě nepotěším![]()
Peníze si mi neposlal![]()
Jinak ještě nezaplatil Norek a Michal a to je myslím všechno
jinak dneska sem stal pul dne frontu na peknou SPZ a vystal sem akorat tak 4T5 8293
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
pekne cislo.... 
chybaremix píše:V-Y-V-I píše:Remixu moc tě nepotěším![]()
Peníze si mi neposlal![]()
Jinak ještě nezaplatil Norek a Michal a to je myslím všechno![]()
![]()
![]()
ti to tam asi fakt dovezu osobne
![]()
jinak dneska sem stal pul dne frontu na peknou SPZ a vystal sem akorat tak 4T5 8293a to sem ukecaval dlouho
ale ukecaval jsem jen slovne
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jo napsal sem to blbe, co jsem se divil, prisel jsem na DI a po 15 minutak jsem odchazel s novyma spz... necekal jsem ani chvilku, cvrkot..
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
bomboniera a kafe .... by ti dalo 4T5 1415 nebo podobnou kombinaci ... ver nebo neremix píše:jo napsal sem to blbe, co jsem se divil, prisel jsem na DI a po 15 minutak jsem odchazel s novyma spz... necekal jsem ani chvilku, cvrkot..
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
je to me nenapadlo ...ja sem tam chtel jit vzdycky s ponezma...ale jak mi rekli kolik stal prepis tak uz mi nic nezbylotomoking píše:bomboniera a kafe .... by ti dalo 4T5 1415 nebo podobnou kombinaci ... ver nebo neremix píše:jo napsal sem to blbe, co jsem se divil, prisel jsem na DI a po 15 minutak jsem odchazel s novyma spz... necekal jsem ani chvilku, cvrkot..
HONDA CIVIC 8G
prej to je nejpeknejsi spz co tam ma,... mela tam u sebe 5 spztek a rekla ze ta se ji zda nejlepsi
... prej nema cas na vybirani peknych spztek 
.. a to se muze?? bez evidencky (bez STK a EM) tahat na lane ?? 
jinak myslim, ze s tou SPZ to chce hlavne mit sarm a charizma a neni treba ani ta bonboniera

... nebo jeste radeji pojistit si to vstupem na DI zadnim vchodem a stavit se za znamym osobne
... i Tomo to sam zna 
jinak myslim, ze s tou SPZ to chce hlavne mit sarm a charizma a neni treba ani ta bonboniera
... nebo jeste radeji pojistit si to vstupem na DI zadnim vchodem a stavit se za znamym osobne
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
hod cenu a aktualni fotky... kamos neco zhani...Mr. Favo píše:prodam ti sveho pokud bys chtel?F.l.a.n.e.l. píše:VYVI. včera jak jsem byl v orlové, tak mě normálně chytaly raple jak cyp, prodat VO-VO (VOrezlého VOpla) a koupit G2
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
MuzeDave0401 píše:.. a to se muze?? bez evidencky (bez STK a EM) tahat na lane ??
jinak myslim, ze s tou SPZ to chce hlavne mit sarm a charizma a neni treba ani ta bonboniera![]()
... nebo jeste radeji pojistit si to vstupem na DI zadnim vchodem a stavit se za znamym osobne![]()
... i Tomo to sam zna
dave tady neco mas o mem golfiku viewtopic.php?t=49113
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Byl jsem tam vcera a dala mi 6069 a na na druhe auto kde jsem mel plnou moc mi dala 7337remix píše:prej to je nejpeknejsi spz co tam ma,... mela tam u sebe 5 spztek a rekla ze ta se ji zda nejlepsi... prej nema cas na vybirani peknych spztek
bych potreboval takovou jakou mam, ale nemeckym formatem s D v modrem prouzku...noreking píše:hosi tak me napadlo, nechtel by nekdo SPZ s nickem ?
ze bychom udelali hromadnou objednavku ...ale zatim nevim kde..jenom se ptam....

Naposledy upravil(a) Dan dne 29 bře 2007 19:10, celkem upraveno 2 x.
- F.l.a.n.e.l.
danek: 15 euro 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
kuva...beru 

obracim se na vas s prosbou.. kamos ma Š120 a rozjebal se mu ganz motor
.. ma ale predelavanou exportni="anglickou" verzi na "nasi"... Pujde mu tam normalne vymenit motor za normal 120.. nebo musi sehnat nesehnatelny exportni motor?Zajima me "rozdilne" technicke zalezitosti = pokud tam teda jsou.. ja jaksi v tom nechodim,takze za kazdou radu budu rad 
myslim ze rozdil je pouze v rizeni a pedalech....motor bude podle me totozny...
tam bych si nedal no...je to v díře (pro místní čti v díře = z ruky)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
2Norek: přišlo mi 60 Kč na účet a předpokládám,že od Tebe 
napiš mi do SZ adresu
2:Dan To dělá jedne borec na vw-clubu a dělá i ostatní značky s nickem i německé písmena. Já bych do hromadné objednávky klíďo šel !!
napiš mi do SZ adresu
2:Dan To dělá jedne borec na vw-clubu a dělá i ostatní značky s nickem i německé písmena. Já bych do hromadné objednávky klíďo šel !!
das Auto
SPZ na vw-clubu to dělá T4 a tady na TF PeLa
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325