nevím nevím, ale poslední dobou jsme se přistihl, že čím silnější auto mám tím ohleduplněji a kupodivu pomaleji jedu..
neříkám že na pekném useku dálnice mu nedám napapat ale furt je to lepší než většina favoritů a podobných autíček ospoilerovaných a předjíždejících mne za každou cenu když jedu 100-110 po státovce, a po dalších 200m zuřivě brzdích a nutících mne razatně flekovat, porotže blbou 90stupnovou zatáčku s polomerem jako kráva musí projíždět style - najedu k protejšimu pangejtu, stáhnu rychlost na 50 a "říznu jí" .. já bych tam bez brždení v klidu 90-100 tak jak sjem jel předtím, ale prýáve kvuli takovejmhle pičovinám vídám tolik nehod že jemi z toho špatně. V mém okolí je spousta rychlých aut a dost lidí s nima jezdí skara rychle ale když se pak koukám jak jedu 110 a proti mne začne naposlední chvíli předjíždet felda protože já přece musím jet 90 a on si myslí že to stihne

(
Chápu že nekdo má jiné priority ( vzhled ) ale i ten vzhled by neměl být na ukor učelu ( viz extrémní snížení o kterém mluví Bobr a další - pro mne - píčoviny ).
K čemu je auto se kterým proste nemohu vyjet na 50% českých silnic kvuli jeho výšce? Se silným autem mohu jet pomalu když chci, ale se sníženou hruzou prote nemohu jet kamkoliv ( jak už jsem říkal kamkoliv je v našem případe téměř 50% silnic ) - znám to z vlastní zkušenosti kdy jsem na takřka nové dálnici Plzen - Rozvadov prorazil olejovou vanu u Bawka

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz