http://photohorizon.net/video/drifotvan ... 032007.mpg
Moderátor: Jardafox
Tak to se hned pozná že je z DF protože fakt dobře driftovalMike Mad píše:pekny videjo. myslim ze ten s tou fabkou je Sejki, nebo nekdo z DF
máš postřehwaci píše:video pěkný![]()
Ale stou fábkou....Je už jen málo trapnějších věcí, něž dělat s předokolkou burnout na zpátečku...
jinak jsem koukal, že Fazeey už nemá na volantu čtyři kruhy, ale vrtulku. Asi mi něco uniklo
Co ? To sem tam nezaregistroval tedaOncek píše:dobře uděloval tomu bílému bmw .... dobrá hláška je.... "já jsem ti říkal vem si tu mikinu "............ "nedržkuj"
Je to tam v 11:35Trhyy píše:Co ? To sem tam nezaregistroval tedaOncek píše:dobře uděloval tomu bílému bmw .... dobrá hláška je.... "já jsem ti říkal vem si tu mikinu "............ "nedržkuj"
Ajoooo, sem si vůbec nevšimRifleMan píše:Je to tam v 11:35Trhyy píše:Co ? To sem tam nezaregistroval tedaOncek píše:dobře uděloval tomu bílému bmw .... dobrá hláška je.... "já jsem ti říkal vem si tu mikinu "............ "nedržkuj"
A co je na tom dobrýho?? Jinak sis měl říct, bych tě svez jak sem slíbil.TUŇÁK píše:Jinak na spálení gumy na místě nevidim nic trapnýho...
Nebudu taky resit co jak jede..protoze o tom by mel stejne kazdej svuj nazor. v cervenym DI uz sem jel( coz fabie RS je skoro to samy) a ze by me to nejak presvedcilo..! Ale spotreba urcitě menší jeAwatar píše:Že jede třeba víc než E36 318IS a míň žere, takže to je fajn auto na denní ježdění, ale to je jedno, chápu že se ti víc lípí BMW, neberu ti to, ale nemusíš hned psát urážlivě, když neznáš podrobnosti.Kvid@$ píše:Sice nevim co je na Fobii k zavidení , ale beru tě![]()
Kdyztak me to nejak približ?
ale tak aspon bylo na co koukat:-) jo to sem si chtel rict i Matyasovi:-)Awatar píše:A co je na tom dobrýho?? Jinak sis měl říct, bych tě svez jak sem slíbil.TUŇÁK píše:Jinak na spálení gumy na místě nevidim nic trapnýho...
sem si to uvedomil az potom ze to ses tyAwatar píše:To Mike_Mad: Sice trochu vedle, ale to je jedno.
Lepší se vyřádit na letišti než v provozu.Mike Mad píše:sem si to uvedomil az potom ze to ses tyAwatar píše:To Mike_Mad: Sice trochu vedle, ale to je jedno.... sejki sem taky kdysi daval videjo jak jede fabkou rs nekde, tak se mi to spojilo
![]()
ale no stress nic proti, asi bych mozna na letisti taky tak kravil