A tady jsem si nasel par kridel - jake byste vybrali vy?

Moderátor: extreme
já nevím já mam jinou představu o hranatosti ale tak mužu se mejlit.***Apollo*** píše:to jo svetla ale kridlo sedi to co je na tom predposlednim a k tem svetlum jen ne prosim te takovy bonboniery jako ma ten posledni na hranatym aute je to jak pest na oko
jestli křídlo, tak jak říká esoEso píše:kdyz kridlo tak jedine z ty ,jak ma ty vyfuky uprostred...na airodynamice to stejnak nebude moc znat (ze by ti to nejak vyznamne tlacilo zadek k silnici), spis te to bude brzdit...nechal bych to asi bez
Tvoje auto je krasny takhle jak je, mozna bych dat nakej nastavec pod ten zadni naraznik nebo nakej decentni jinej ale jinak bych nemenil. Mas to fakt moc hezky tak proc to kunditwaxxman píše:myslíš že tam žádný ty plasty dávat nemám????já bych je tam chtěl,ale nechám si poradit od zkušenějšíchcrazyape píše:Kridlo ani omylem. Ja bych ji nechal tak jak je protoze je moc pekna! Mozna naky ty svetla jak rikaj kluci.
Ale kundit ji nakejma plastama to vubec!
já doma mám nástavce pod nárazníky přední i zadní,a taky prahy,během tohodle týdne bych to tam chtěl dát,na křídlo teda kašlu,sa budu šetřit na tu čirou optiku,jo a ta optika,mám si pořídit světlý nebo tmavý ty světla????crazyape píše:Tvoje auto je krasny takhle jak je, mozna bych dat nakej nastavec pod ten zadni naraznik nebo nakej decentni jinej ale jinak bych nemenil. Mas to fakt moc hezky tak proc to kunditwaxxman píše:myslíš že tam žádný ty plasty dávat nemám????já bych je tam chtěl,ale nechám si poradit od zkušenějšíchcrazyape píše:Kridlo ani omylem. Ja bych ji nechal tak jak je protoze je moc pekna! Mozna naky ty svetla jak rikaj kluci.
Ale kundit ji nakejma plastama to vubec!
a co bys mi poradil teda ty????Eso píše:moc pekny to sice ma ,ale je to proste hola serie...tak proc tomu trosku nepomoct??? obzvlast kdyz na calibru se da sehnat celkem dost veci od decentu az po brutal....
waxxman:nech si poslat fotky aut tech lidi co ti radi,podle toho poznas kdo ma vkus a kdo ne....![]()
pres par slov na netu nepoznas kdo ma dobrej vkus na styling ne?
Tezko rict to je na tobe, ale me osobne se vic libi tmavewaxxman píše:já doma mám nástavce pod nárazníky přední i zadní,a taky prahy,během tohodle týdne bych to tam chtěl dát,na křídlo teda kašlu,sa budu šetřit na tu čirou optiku,jo a ta optika,mám si pořídit světlý nebo tmavý ty světla????crazyape píše:Tvoje auto je krasny takhle jak je, mozna bych dat nakej nastavec pod ten zadni naraznik nebo nakej decentni jinej ale jinak bych nemenil. Mas to fakt moc hezky tak proc to kunditwaxxman píše: myslíš že tam žádný ty plasty dávat nemám????já bych je tam chtěl,ale nechám si poradit od zkušenějších
ty spoilery,to jsou jenom takový ty pod nárazník,podspoilery,žádná sláva to není,chtěl jsem se zeptat,chtěl bych tam dát folie na okna,ale nechce se mi do toho,nemáte stim zkušenosti,že byste mi stim pomohli,zaplatil bych tozabicka.alenka píše:waxxmann: No vida, ty uz ty spoilery mas, tos mel prihodit k autu a blejsknout i s tim... i to je pro vyber kridla dulezite... K tem svetlum - ja bych stopro volila cerna!!!
ty folie tam budou vlastní že jo,nemusim je kupovat nebo tak něco????kdy tam pojedete?????3tis. bych do toho vrazil,4tis. už nevim,ale zase ten atestEso píše:my ted povezem xsaru i m3 na folie k profikovi,dostaneme i atest...tak se muzes pridat a treba bude mnostevni sleva![]()
jinak kvalita je 100% a cena za cely auto kolem 3-4tis