RZ v D stylu
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: RZ v D stylu
Obednavam : 1x cerne pismo na bilem podklade 4T0 3522 bez D Jo a plati to unak 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
to mas dobre zarizene... komu to jeste plati 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kdo umi ten umi kdo neumi tak cumi a zasira to tady OTremix píše:to mas dobre zarizene... komu to jeste plati

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
no kamos vcera dostal 1000 a 2 body za to, ze mel nalepeny prouzek (modry CZ) na znacce 1T1 ****.
pry ze to neni homologovane (to vime) a ze udajne budou se cim dal tim vic zamerovat na RZ, a zvysi postihy prave za upravy atd na SPZ
pry ze to neni homologovane (to vime) a ze udajne budou se cim dal tim vic zamerovat na RZ, a zvysi postihy prave za upravy atd na SPZ

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
takze ja porad resim co si tam dat ale kazdopadne jezdit s tim normalne nebudu .. to je myslim az moc velka "provokace"...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jo a na SPZ jsou taky nejake znamky, ktere tam musi byt...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Už je to 17 značek kura
Znovu upozorňuji, peníze se pošlou na účet předem a to na můj a já to hromadně pošlu na jeho!!!!
Protože je to hodně peněz!!
Pokud by došlo k nějakému "ojebu" JÁ nikomu peníze vracet nebudu!! Je ta na vlastní riziko každého z vás!!
Dále:
Kdo mi včas nepošle peníze na účet má smůlu.

Ale členm T4 z VW-clubu je spolehlivý a jen na VW jich vyrobil v pořádku několik desítek a nikdo si na nic nestěžoval.
Jen se pojištuji,tak doufám,že mě chápete

Znovu upozorňuji, peníze se pošlou na účet předem a to na můj a já to hromadně pošlu na jeho!!!!
Protože je to hodně peněz!!
Pokud by došlo k nějakému "ojebu" JÁ nikomu peníze vracet nebudu!! Je ta na vlastní riziko každého z vás!!
Dále:
Kdo mi včas nepošle peníze na účet má smůlu.

Ale členm T4 z VW-clubu je spolehlivý a jen na VW jich vyrobil v pořádku několik desítek a nikdo si na nic nestěžoval.
Jen se pojištuji,tak doufám,že mě chápete

das Auto
Vyvi> Mohl by jsi zjistit, jestli se vleze s D prouzkem SLYMAKSPEED, pripadne, jestli je nutne mit vse velkym. Slo by treba SLYmak? Diky za odpoved.
Live4Ride Syndicate
ja jeste rozhoduju.. mam sve priority a penez malo... takze ted asi zvitezi musica
a SPZ nekdy jindy.. 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
tak ja beru classic cerne na bilem 2ks 1T4 1888 s D
mam to jen na srazy a foceni a jezdit s tim radeji nebudu....
mam to jen na srazy a foceni a jezdit s tim radeji nebudu....
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kua tak ja ted nevim jestli to nezrusit
cajt znamemu rikal ze mu doporucuje sundat si to nalepene CZ ze mu to je fuk ale priste takove stesti myt nemusi a ja chtel s tou SPZ jezdit normalne
a dat litra za takovou blbost
Porozmyslam a vecer oznamim verdikt

kurnik kurnik ja mam spzky sroubovane nemam tam ten plast okolo a sroubovat pred kazdym srazem (ani nevim jestli se felda na sraz nekdy dostane) ... taky jeste porozmyslim, vyvi dam ti do zitrka jeste vedet a kdyztak bych bral asi jen "remix" ... uvidim no 

..:: MB C-Klasse ::..
Už jsem mu poslal zprávu,až mi odpoví tak ti řeknu.Sly píše:Vyvi> Mohl by jsi zjistit, jestli se vleze s D prouzkem SLYMAKSPEED, pripadne, jestli je nutne mit vse velkym. Slo by treba SLYmak? Diky za odpoved.
Jinak pro všechny,až bude finální představa vaše. Tak mu jí odešlu a on mi pisne,jestli je to možné vyrobit.
das Auto
Vyvi> Diky
Jen jsem si nebyl jisty, jestli sis vsiml, ze jsem poprve psal.

Live4Ride Syndicate
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele: