jakej vejfuk?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
No za malé peníze se dají koupit otto racingy. Pokud zachováš vnitřní průměr laďáku s průměrem trubky jdouci k výfuku tak ti z výkonem ani ze spotřebou nic neudělá. Možná ti to pojede trochu lépe ale to spíš proto že máš orogo vejfuk bez tak vyhnilej. Pokud nebudou mít vnitřní průměr stejný jako máš ty trubku tak vem nějaký který bude mít průměr nejpodobnější ale větší. Když si vezmeš s odnimatelným silencrem tak bude i tichej a když budeš chtít hunbuk tak ten silencr odděláš.
no a ten silencer se tam jen nasouva vid ?elviiis píše:No za malé peníze se dají koupit otto racingy. Pokud zachováš vnitřní průměr laďáku s průměrem trubky jdouci k výfuku tak ti z výkonem ani ze spotřebou nic neudělá. Možná ti to pojede trochu lépe ale to spíš proto že máš orogo vejfuk bez tak vyhnilej. Pokud nebudou mít vnitřní průměr stejný jako máš ty trubku tak vem nějaký který bude mít průměr nejpodobnější ale větší. Když si vezmeš s odnimatelným silencrem tak bude i tichej a když budeš chtít hunbuk tak ten silencr odděláš.
neni to nejak jistene sorubkem co ?
takze kazdej vena m i to muze sundat....
pravdaelviiis píše:Je to tam našroubované. Myslím že to tam drží červíci. Ale jistej si tím nejsem. Ale určo to tam bude našroubované. Jinak by si ho při plném olynu vystřelil

no ja sem ted videl par takovech
dokonce jeden stelovaci kde se s tim tlumitkem dalo jeste tocit a podle toho si oteviral ramus...
muahahelviiis píše:No rámusi nejsou špatný sice majií takovej retodesign ale pokud bude za přijetelné peníze tak proč ne. Ale určo bych se neřídil atestem. Ani na technické ti nebudou hledat štítek na výfuku. A když jo tak jim řekneš že máš vejfuck vzhůru nohama a vyražený je to nahoře

dobra vymluva

no ok, du prolejzat webshopy kde sezenu nejakej peknej za rozumne korunky
jen jeste ktomu stelovatku hlasitosti
maji to opravdu vsechny ?
Zdravíčko připojuju se se svojím nálezem. Líbí se mi tenhle ale nevím jaký by to mohlo (nemohlo) mít zvuk na mojem autě. Je to tenhle http://tuning.autodoplnky.cz/anticor/ne ... ka-s702559
mám Kadetta 1.3i kat., takže nic moc výkonnýho. Nemáte to někdo třeba na Favoritu, Felině, nebo něčem s podobným motorem? Chtěl bych vědět jestli to bude mít alespoň nějaký zvuk nebo to bude ten SILENT NIGHT STYLE výfuk
.......
mám Kadetta 1.3i kat., takže nic moc výkonnýho. Nemáte to někdo třeba na Favoritu, Felině, nebo něčem s podobným motorem? Chtěl bych vědět jestli to bude mít alespoň nějaký zvuk nebo to bude ten SILENT NIGHT STYLE výfuk

Moc tlumit nejspis nebude - viz rozmer potrubi a umerne k tomu prumer tlumice. Pokud ale zachovas zbytek potrubi (stredni tlumic), pak to zrejme nebude rvat jak na lesy a mohlo by to mit i celkem kultivovany zvuk.kubi píše:Zdravíčko připojuju se se svojím nálezem. Líbí se mi tenhle ale nevím jaký by to mohlo (nemohlo) mít zvuk na mojem autě. Je to tenhle http://tuning.autodoplnky.cz/anticor/ne ... ka-s702559
mám Kadetta 1.3i kat., takže nic moc výkonnýho. Nemáte to někdo třeba na Favoritu, Felině, nebo něčem s podobným motorem? Chtěl bych vědět jestli to bude mít alespoň nějaký zvuk nebo to bude ten SILENT NIGHT STYLE výfuk.......
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"