měl jsem tam spoiler ale jak jsem psal ten jsem rozštipalKaty píše:a ted tam mas co ? ja myslela takovej ten hezkej co ma vice tigricek... ?
tento je takovej obyc k tomu zadnimu
narazník tigra
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Re: narazník tigra
a co u toho předního nárazníku tu díru trochu zahladit do obdelníku, aby tam nebyl ten úsměv a vypadalo to víc nasraně, to by pak k tomu zadnímu šlo víc, ne? ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Re: narazník tigra
no asi jo čovečeVelbloud píše:a co u toho předního nárazníku tu díru trochu zahladit do obdelníku, aby tam nebyl ten úsměv a vypadalo to víc nasraně, to by pak k tomu zadnímu šlo víc, ne? ;o)
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
no ten predni je od nás,a ten zadní je z Nemecka jinak ostatní co jsou tam jsou tadyKaty píše:no jinak , nad timhle naraznikem prednim premysli uz kamoska
a co neco z Nemecka dotahnout.... ? nebo uz tady jsou vsechny co se tam prodavaj ?
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
to je skoda. a co vybrat nejaky co tady je, ale maaaalo?Ála píše:no ten predni je od nás,a ten zadní je z Nemecka jinak ostatní co jsou tam jsou tadyKaty píše:no jinak , nad timhle naraznikem prednim premysli uz kamoska
a co neco z Nemecka dotahnout.... ? nebo uz tady jsou vsechny co se tam prodavaj ?
mas to nejak očihnute ?
moje šPunto, muj život
Hele,mam zadelat i tu diru na spz?
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Re: narazník tigra
mno já byhc jí zahladil.. jenže máš pak problém kam se značkou...
to samý řeším já chci taky "clean style" a zavařit zadní vrata a hladkej nárazník.. jenže kam s SPZ???
to samý řeším já chci taky "clean style" a zavařit zadní vrata a hladkej nárazník.. jenže kam s SPZ???
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion No prave,ale zas nejak moc me to tam nevadi, a nebo zadelat a dat to takhle nejak uplne dolu ale to tam moc trčí

OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ