foto pro predstavu, sou na tom ted lesteny kola

budu rad za kazdou pripominku, radu, nazor, cokoliv

no vidis zlata me ani nenapadlaGraveman píše:..zlta nam jezdi po karvine a okoli..vypada skvele,cernou u sem videl ale nebyla moc povedena...ta zluta je asi nej..nebo to nech jak to mas..vypada skvele..
a kdyz se zeptam jak bude vypadat byli auto se zlutym interierem???Ondras píše:Já mít možnost zvolit si barvu Hondy, tak volím jednoznačně bílou.
neseru prachy abych si podruhy nechal precalounit interďerMr.Bean píše:A nechces radsi zmenit interier misto laku?
No jo no, byla blbost dělat nejdříve interiér a pak vybírat barvu autaDavidoff píše:a kdyz se zeptam jak bude vypadat byli auto se zlutym interierem???Ondras píše:Já mít možnost zvolit si barvu Hondy, tak volím jednoznačně bílou.prave je pruser ze sem vazanej tim interierem
nebo černá perleť.Jord píše:200% bilaaa....ty krystaly zadni tak budou skvele sedet![]()
dobre vy chytraci a co ten zlutej interier?Fáboš píše:nebo černá perleť.Jord píše:200% bilaaa....ty krystaly zadni tak budou skvele sedet![]()
A ty vole chester, asi si přijedeš pro pár facek, aby jsi se už probral, nejdřív,jsi chtěl nějaký ohavnosti místo nártazníků a teď tady máváš chameleonem nebo růžovou....
chápeš, žemáš pouze tři varianty, který přicházej k úvahu. černá, bílá nebo žlutá. k černý ti půjde vnitřek nejvíc, jelikož máš introš černo žlutej ne?Davidoff píše:dobre vy chytraci a co ten zlutej interier?Fáboš píše:nebo černá perleť.Jord píše:200% bilaaa....ty krystaly zadni tak budou skvele sedet![]()
A ty vole chester, asi si přijedeš pro pár facek, aby jsi se už probral, nejdřív,jsi chtěl nějaký ohavnosti místo nártazníků a teď tady máváš chameleonem nebo růžovou....
jj cernozlutej intosFáboš píše:chápeš, žemáš pouze tři varianty, který přicházej k úvahu. černá, bílá nebo žlutá. k černý ti půjde vnitřek nejvíc, jelikož máš introš černo žlutej ne?Davidoff píše:dobre vy chytraci a co ten zlutej interier?Fáboš píše: nebo černá perleť.
jj prej jo, ale hraje v tom roli i nějaký číslo účtu, ale nevim jakou.....Davidoff píše:normalne nebudes tomu verit ale tedka mi ptacek poseptal ze mi prej udelas VTcko jo?Jord píše:dyt se zluta k bily hodi..navic ty ten intos mas vic do kremova nez do zluta ne? a to se hodi k oboum jak k cerny tak k bily
![]()
ajoo ja zapomnelFáboš píše:jj prej jo, ale hraje v tom roli i nějaký číslo účtu, ale nevim jakou.....Davidoff píše:normalne nebudes tomu verit ale tedka mi ptacek poseptal ze mi prej udelas VTcko jo?Jord píše:dyt se zluta k bily hodi..navic ty ten intos mas vic do kremova nez do zluta ne? a to se hodi k oboum jak k cerny tak k bily
![]()
![]()