zkuste najit nakou jinou, neci ani dvoubarevnou kombinaci max, zluty auto, cerna haupna apod.
 zkuste najit nakou jinou, neci ani dvoubarevnou kombinaci max, zluty auto, cerna haupna apod.foto pro predstavu, sou na tom ted lesteny kola

budu rad za kazdou pripominku, radu, nazor, cokoliv

zkuste najit nakou jinou, neci ani dvoubarevnou kombinaci max, zluty auto, cerna haupna apod.

no vidis zlata me ani nenapadlaGraveman píše:..zlta nam jezdi po karvine a okoli..vypada skvele,cernou u sem videl ale nebyla moc povedena...ta zluta je asi nej..nebo to nech jak to mas..vypada skvele..
 , oranz bych to nechal ale nemuzu vuci tomu interieru jak sem psal.... chchi aby to vsechno ladilo k sobe takze nemuzu mit oranzcerny auto a zlutocernej interier
 , oranz bych to nechal ale nemuzu vuci tomu interieru jak sem psal.... chchi aby to vsechno ladilo k sobe takze nemuzu mit oranzcerny auto a zlutocernej interier 

a kdyz se zeptam jak bude vypadat byli auto se zlutym interierem???Ondras píše:Já mít možnost zvolit si barvu Hondy, tak volím jednoznačně bílou.
 prave je pruser ze sem vazanej tim interierem
  prave je pruser ze sem vazanej tim interierem  

neseru prachy abych si podruhy nechal precalounit interďerMr.Bean píše:A nechces radsi zmenit interier misto laku?
 prave ze interier sem dal pred zimou s tim ze bude auto zluty... a ted se nak nemuzu rozhodnout kvli lestenym kolum
  prave ze interier sem dal pred zimou s tim ze bude auto zluty... a ted se nak nemuzu rozhodnout kvli lestenym kolum   cerny auto a lesteny kola to vypada lip nez zluty s lestenejma kolama
  cerny auto a lesteny kola to vypada lip nez zluty s lestenejma kolama  

No jo no, byla blbost dělat nejdříve interiér a pak vybírat barvu autaDavidoff píše:a kdyz se zeptam jak bude vypadat byli auto se zlutym interierem???Ondras píše:Já mít možnost zvolit si barvu Hondy, tak volím jednoznačně bílou.prave je pruser ze sem vazanej tim interierem

nebo černá perleť.Jord píše:200% bilaaa....ty krystaly zadni tak budou skvele sedet

řikam to ti to furt
 řikam to ti to furt 

dobre vy chytraci a co ten zlutej interier?Fáboš píše:nebo černá perleť.Jord píše:200% bilaaa....ty krystaly zadni tak budou skvele sedet
A ty vole chester, asi si přijedeš pro pár facek, aby jsi se už probral, nejdřív,jsi chtěl nějaký ohavnosti místo nártazníků a teď tady máváš chameleonem nebo růžovou....

chápeš, žemáš pouze tři varianty, který přicházej k úvahu. černá, bílá nebo žlutá. k černý ti půjde vnitřek nejvíc, jelikož máš introš černo žlutej ne?Davidoff píše:dobre vy chytraci a co ten zlutej interier?Fáboš píše:nebo černá perleť.Jord píše:200% bilaaa....ty krystaly zadni tak budou skvele sedet
A ty vole chester, asi si přijedeš pro pár facek, aby jsi se už probral, nejdřív,jsi chtěl nějaký ohavnosti místo nártazníků a teď tady máváš chameleonem nebo růžovou....
jj cernozlutej intosFáboš píše:chápeš, žemáš pouze tři varianty, který přicházej k úvahu. černá, bílá nebo žlutá. k černý ti půjde vnitřek nejvíc, jelikož máš introš černo žlutej ne?Davidoff píše:dobre vy chytraci a co ten zlutej interier?Fáboš píše: nebo černá perleť.

jj prej jo, ale hraje v tom roli i nějaký číslo účtu, ale nevim jakou.....Davidoff píše:normalne nebudes tomu verit ale tedka mi ptacek poseptal ze mi prej udelas VTcko jo?Jord píše:dyt se zluta k bily hodi..navic ty ten intos mas vic do kremova nez do zluta ne? a to se hodi k oboum jak k cerny tak k bily

ajoo ja zapomnelFáboš píše:jj prej jo, ale hraje v tom roli i nějaký číslo účtu, ale nevim jakou.....Davidoff píše:normalne nebudes tomu verit ale tedka mi ptacek poseptal ze mi prej udelas VTcko jo?Jord píše:dyt se zluta k bily hodi..navic ty ten intos mas vic do kremova nez do zluta ne? a to se hodi k oboum jak k cerny tak k bily

pan podnikatel
 pan podnikatel