Zahájení sezóny L4R + L4R´s fans and friends-změna 22.4.!!!!
Moderátor: Dave0401
Re: Zahájení sezóny L4R + L4R´s fans and friends-změna 22.4.
by Zuzce spadly i vlasy z avataru jak bych sem hodil klukaSusan0403 píše:barry píše:no hele tak Luboš má dvě vajica...stejně je má v pytlu tak to nemůže být jeho ne...a jako co bys chtěl jako důkaz? Ať si Luboš nafotí gule? no to dík...nic proti Lubošku ale už jsem po večeři...![]()
..neboj žádné focení vajec nebude...To jsem ani neměla na mysli..![]()
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jako, ze by se lekla, ja prtaveho ti priroda nadelilaluboT4 píše:by Zuzce spadly i vlasy z avataru jak bych sem hodil klukaSusan0403 píše:barry píše:no hele tak Luboš má dvě vajica...stejně je má v pytlu tak to nemůže být jeho ne...a jako co bys chtěl jako důkaz? Ať si Luboš nafotí gule? no to dík...nic proti Lubošku ale už jsem po večeři...![]()

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
hehehe
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
..Lubo až tak jo???luboT4 píše:by Zuzce spadly i vlasy z avataru jak bych sem hodil klukaSusan0403 píše:barry píše:no hele tak Luboš má dvě vajica...stejně je má v pytlu tak to nemůže být jeho ne...a jako co bys chtěl jako důkaz? Ať si Luboš nafotí gule? no to dík...nic proti Lubošku ale už jsem po večeři...![]()

ty vole zas by tu byl obrázek co se nevejde na obrazovku... 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů