amogh píše:nooo klasickej problem fabii, seriovej naraznik sice neni uplne osklivej ale je pomerne vysoko i kdyz auto dost snizis
ja to vyresil tim skodovackym pr ekrytem a lizem jenze pak mi zase neladil zadek kvuli liste a to je pak dokola
čistě teoreticky kdybych já měl fabii tak bych to řešil překrytem od škody a nehal bych jej upravit aby to bylo bez toho výřezu jako má Fabia Paris či jak se jmenoval ten modrý kombík. Na autě sem to neviděl a přitom by to bylo tak jedinečné při minimálních nákladech... a máš výfuk tam ke cheš neli níž...
.
.
.
.
tak a teď to budou mít všeci...
Takl tady máte slíbenou fotku ze zadu.....
Dělá to neskutečný randál Vypadá hezky,ale řve jak krává a výkon nikde. (neberto to jako urážku škodováckých motorů,pro ti nim nic nemám-ale tohle byl fakt výsměch) Jak na to šlápl, tak mě se začala třepat palubka v autě a přitom v podstatě nikam neujíždeěl
amogh píše:nooo klasickej problem fabii, seriovej naraznik sice neni uplne osklivej ale je pomerne vysoko i kdyz auto dost snizis
ja to vyresil tim skodovackym pr ekrytem a lizem jenze pak mi zase neladil zadek kvuli liste a to je pak dokola
čistě teoreticky kdybych já měl fabii tak bych to řešil překrytem od škody a nehal bych jej upravit aby to bylo bez toho výřezu jako má Fabia Paris či jak se jmenoval ten modrý kombík. Na autě sem to neviděl a přitom by to bylo tak jedinečné při minimálních nákladech... a máš výfuk tam ke cheš neli níž...
.
.
.
.
ted nevim co myslis, predni prekryt ma paris uplne stejnej jako ja (akorat mel na boku nadechy ca kulaty mlhovky) a zadni mel ala RS akorat na kombi ten se ale nevyrabi
ted zacal nekdo delat neco podobnyho z lamina ale nic moc
V-Y-V-I píše:Takl tady máte slíbenou fotku ze zadu.....
Dělá to neskutečný randál Vypadá hezky,ale řve jak krává a výkon nikde. (neberto to jako urážku škodováckých motorů,pro ti nim nic nemám-ale tohle byl fakt výsměch) Jak na to šlápl, tak mě se začala třepat palubka v autě a přitom v podstatě nikam neujíždeěl
.
.
.
.
ted nevim co myslis, predni prekryt ma paris uplne stejnej jako ja (akorat mel na boku nadechy ca kulaty mlhovky) a zadni mel ala RS akorat na kombi ten se ale nevyrabi
ted zacal nekdo delat neco podobnyho z lamina ale nic moc
mám na mysli překryt zadního nárazníku bez výřezu na výfuk...
uz jsem to chtel napsat drive,rad bych chtel pochvalit Amogha za tento topic,pekny prehled vcetne vecneho popisu vsech evoluci tohoto auta.Takhle bych si predstavoval sekci styling,aby se ubirala.Doufam,ze takovych topicu bude pribyvat.
Sorry za OT,ale uz jsem mel potrebu to nekde napsat
a v ricanech uz v zari doufam nebudem!!! ve 30ceti v podnajmu to uz neeeee
nééééé? Kua jsem se těšil, že tebe nebo Evu tam někdy potkám a ono prd jo? Tak to je blbý, a chcete domeček nebo spíš byt?
byt na nic jinyho neni , ty jo domecek to vize by se mi libil s garazickou domecek ))
to bych se asi musel narodit jinak
nevymlouvej se,normalne jdi do toho a postav nejake rodinne orli sidlo.Ja jsem do toho prasknul taky a nejsem zadnej zazobanej hejsek.
Nema cenu na neco cekat,v dnesni dobe to vynde na stejne penize,zda koupit byt nebo postavit dum.Nejdi nejaky slusny misto a uz zacni