Nojo, to musite bejt sikovnej aby vsechno bylo tam, kde to ma byt
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
AdieuD píše:
nojo, pan fabos by mel zajet k pani AdieuD
to jo, to by se nic nerozstříklo asy
Nojo, to musite bejt sikovnej aby vsechno bylo tam, kde to ma byt
jako na bubnu... nebo pak z toho buben
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Stačí to postříkat sajrajtem od sonaxu a vzít wapkou a je to jak nový. Já na fáčku budu mít všechno černý a na saxu budu mít středy kotoučů černý a brzdiče zelený, jenom až se k tomu dokopu
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Sice rok stará foto, ale taky jarní lakování...
Ps: Třmeny byly sundány, drátěným kotoučem ve vrtačce očištěny a pak stříknuty barvou na brzdiče, po roce se již tak nelesknou, ale pořád vypadají relativně dobře (po umytí).
takhle modry je mam ted a uz sem asi o neco starsi a du do ty tmave hnedy nebo sedy ale porad se mi tahle barva libi... ale chci decent radeji
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
krulis píše:takhle modry je mam ted a uz sem asi o neco starsi a du do ty tmave hnedy nebo sedy ale porad se mi tahle barva libi... ale chci decent radeji
to nech orezlí,bude to vypadat podobně a bude to zadarmo
Shanim, kdo by umel namichat barvu na brzdice, chtel bych presne stejnou jako barva auta (tmave fialova)....nemate nekdo zkusenost? Uz mi to pls nezamykejte, o tomhle jsem tu opravdu nic nenasel.
žebych si taky začal hrát , už mě to napadlo ale nevim jakou barvu¨, ted jsou černý předtim byli modrý ale je to dost hrubý takže bych to předělal ale jakej ten odstín auto je modro stříbrný
takoveju blbej dotaz... chystam se lakovat trmeny a bubny.. a je na to lepsi sprej nebo plechovka s barvou.. Nechce se mi trmeny moc rozebirat.. diky za rady
na stříbrné oktě mám vzadu bubny. Rád bych na to hodil barvu. Nerad bych se pouštěl do nějakého zvýraznění. Myslím si že červaná by křičela hodně. Co takle stříbrné v barvě auta a přední brzdiče červeně?
fuzzyi píše:na stříbrné oktě mám vzadu bubny. Rád bych na to hodil barvu. Nerad bych se pouštěl do nějakého zvýraznění. Myslím si že červaná by křičela hodně. Co takle stříbrné v barvě auta a přední brzdiče červeně?
rozhodně zvolit barvu stejnou... červená na stříbrné jde docela vidět...
fuzzyi píše:no nevim chlapy abych to nebylo zbytečně zvýrazněné když dám na bubny červenou
Kdyz se ti to nebude libit tak to znovu prestrikas ne?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro