Blue Octane od Benziny je v poho..klidně ho vem, mám ho odzkoušený a beru ho furtluboT4 píše:tak co teda mám si jet natankovat do Ovy ??? sem bral na Benzině cosi co bylo označené 100 a za 31.20 přes Shoping parkem

Moderátor: Dave0401
Blue Octane od Benziny je v poho..klidně ho vem, mám ho odzkoušený a beru ho furtluboT4 píše:tak co teda mám si jet natankovat do Ovy ??? sem bral na Benzině cosi co bylo označené 100 a za 31.20 přes Shoping parkem
6 jak jezdím kolem kila a do 7 jak tak do 140 přes 7 se na delších trasách nedostavamF.l.a.n.e.l. píše:dolph: tobě to papká 6-7??? (jakou jízdou???)
Jo no to je faktDave0401 píše:to je jasne.. ten motor taha malucha a ne Golfa 3
Tak to je v klidu. Doufám že se mi taky něco neuvolní, ale víc jak 33kč/l jim nedám. to si raději naberu na OMW ten (německy řečeno) "zupa100"luboT4 píše:ted tu čtu na letáku V-Power Racing je taky 100oktanů
kuva neverim ze se tim da usetrit 2litry na 100km....to by se pak kurevsky vyplatilo kupovat ten N100Dave0401 píše:nevim.. ale ja zajel za 8,2/100 na N95 a vcera stejne trasa za 6,2/100 N100(OMV)
Dave0401 píše:tak jezdim jen na 100 octan... motor ma jiny zvuk.. klidnejsi a chlup lip to jede...
ano prosímSly píše:To jsou ty golfyKuryrujte se, pane Guna
asi joDave0401 píše:kdo se teda ukaze?
no ja asi sám....Dave0401 píše:samo abych nezapomel na Mirka se zenouti urco taky
jj to jo... skoda ze tak fajny weekend byl zakonceny navstevou nemocnice a nafasovanim sadryfelda píše:no ja asi sám....Dave0401 píše:samo abych nezapomel na Mirka se zenouti urco taky