Mimoň
Re: Mimoň
fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
to budu jeste spat............
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
To prijedu z nocni!fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
jak muzes jezdit v sobotu rano z nocni???na nocni se konci snad v patek rano ne???Venca Brody píše:To prijedu z nocni!fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
Nekdo je hold lepsi nez my!!!Alik píše:jak muzes jezdit v sobotu rano z nocni???na nocni se konci snad v patek rano ne???Venca Brody píše:To prijedu z nocni!fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
no nevim jestli je to zrovna lepsiKapr píše:Nekdo je hold lepsi nez my!!!Alik píše:jak muzes jezdit v sobotu rano z nocni???na nocni se konci snad v patek rano ne???Venca Brody píše: To prijedu z nocni!
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Fufu posli mi sem odkaz kam jim tam mam napsat,nasel jsem na tuningcupu jen jejich ICQ.
To je napr. v pravidlecg : Jednotlivá kola soutěže začínají vždy předvýběrem, ve kterém se vyberou jen ta vozidla, která splňují určitou minimální úroveň úprav. To ale neznamená, že do soutěže mohou jen vozy s drahými laky, chromovanými koly a s pozlaceným motorem.
To je napr. v pravidlecg : Jednotlivá kola soutěže začínají vždy předvýběrem, ve kterém se vyberou jen ta vozidla, která splňují určitou minimální úroveň úprav. To ale neznamená, že do soutěže mohou jen vozy s drahými laky, chromovanými koly a s pozlaceným motorem.
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kapr píše:Fufu posli mi sem odkaz kam jim tam mam napsat,nasel jsem na tuningcupu jen jejich ICQ.
Až tady bude galerie mimoň tak jí otevři a pak dole máš sekci kde můžeš vkládat dotazy atd. http://www.tuningcup.cz/galerie/?tx_goo ... 9d04e16f82
...už jsem koukal .. GRATULACE.....fufu píše:Tož kókni sem http://www.tuningcup.cz/novinky/archiv/ ... togalerie/
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
No je to showcar. Ten moc policajtů neuvidí. 
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu

www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
PeLa píše:No je to showcar. Ten moc policajtů neuvidí.
To sice jo!Ale pak by to teda nemelo cisla ne???
to neni pravda stim normalne jedi!!!!!prijel po vlastni ose!!!!PeLa píše:No je to showcar. Ten moc policajtů neuvidí.
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
No těm jste se líbili. 
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu

www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele: