fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
To prijedu z nocni!fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
jak muzes jezdit v sobotu rano z nocni???na nocni se konci snad v patek rano ne???Venca Brody píše:To prijedu z nocni!fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
Nekdo je hold lepsi nez my!!!Alik píše:jak muzes jezdit v sobotu rano z nocni???na nocni se konci snad v patek rano ne???Venca Brody píše:To prijedu z nocni!fufu píše:...... v sobotu 5.května sraz u Aralu (u kruháče) v Českém Krumlově na nikoho se nečekáodjezd je v 6.30 hod
no nevim jestli je to zrovna lepsiKapr píše:Nekdo je hold lepsi nez my!!!Alik píše:jak muzes jezdit v sobotu rano z nocni???na nocni se konci snad v patek rano ne???Venca Brody píše: To prijedu z nocni!
Kapr píše:Fufu posli mi sem odkaz kam jim tam mam napsat,nasel jsem na tuningcupu jen jejich ICQ.
To je napr. v pravidlecg : Jednotlivá kola soutěže začínají vždy předvýběrem, ve kterém se vyberou jen ta vozidla, která splňují určitou minimální úroveň úprav. To ale neznamená, že do soutěže mohou jen vozy s drahými laky, chromovanými koly a s pozlaceným motorem.
...už jsem koukal .. GRATULACE.....fufu píše:Tož kókni sem http://www.tuningcup.cz/novinky/archiv/ ... togalerie/
PeLa píše:No je to showcar. Ten moc policajtů neuvidí.
to neni pravda stim normalne jedi!!!!!prijel po vlastni ose!!!!PeLa píše:No je to showcar. Ten moc policajtů neuvidí.