Moderátor: Rudi
no vono kujone, to je z bláta do louže...kujon píše:no jo, ale von ričma myslel ty fotky že sou lepší obsahově, přeci jen je na nich krásnej peugeotek 206 a na těch tvejch ..... opel.....![]()
![]()
Tak ten můj třeba neměl vůbec žádnou vůli ale už má, nicméně sem čet že stačí rozebrat částečně a maličko zmáčkonout kleštěma ty kolejničky v kterejch to jezdí a je to pak prej výborný. Jinak co sem čet tak s tim stačí zaskočit do nokia servisu a udělaj to taky a je to jistějšíDrGis píše:všech 10ks u nás v obchodě má vůli v mechanismu vysouvání
i nejlevnější slide od Samsungu - E250 je ve zpracování vysouvání proti N95 lepší, za 19k bych si představoval kvalitnější práci
Jo aha já si říkal že je to divnýFáboš píše:ričmo, tobě ten alkohol v mimoňi asi neudělal dobře na mozek co? Yanek ukazoval fotku ze svýho mobilu, on nokii nemá.....![]()
(myslim
)
no myslim, že na naetu je běžně hafo fotek jeho auta z telefonu kterýho je v čr tak jako šafránuRitchma píše:Jo aha já si říkal že je to divnýFáboš píše:ričmo, tobě ten alkohol v mimoňi asi neudělal dobře na mozek co? Yanek ukazoval fotku ze svýho mobilu, on nokii nemá.....![]()
(myslim
)
![]()
![]()
Já to pochopil tak že to je fotk a z N95 kterou někde schrastil ale přišlo mu to jako fotka z jeho minulýho. Tak mě příjde ta fotka z N95 o poznání lepší i když to zase neni tak šílenej rozdíl
Já to myslel tak že ten mobil někde schrastil ne že tu fotku zase tak moc sem toho snad nevypilFáboš píše:no myslim, že na naetu je běžně hafo fotek jeho auta z telefonu kterýho je v čr tak jako šafránuRitchma píše:Jo aha já si říkal že je to divnýFáboš píše:ričmo, tobě ten alkohol v mimoňi asi neudělal dobře na mozek co? Yanek ukazoval fotku ze svýho mobilu, on nokii nemá.....![]()
(myslim
)
![]()
![]()
Já to pochopil tak že to je fotk a z N95 kterou někde schrastil ale přišlo mu to jako fotka z jeho minulýho. Tak mě příjde ta fotka z N95 o poznání lepší i když to zase neni tak šílenej rozdíl
![]()