Prostě když si chtěl větší výkon proč si nekoupil něco kde už ho máš od začátku. Taky mi příjde značně ujetý koupit auto a hned ho upravovat když to stejně nepojede jako jiný auto za stejnou cenu který si moh třeba mít...
A zkoušel jsi si projet tyhle auta? Jenom tak pro zajímavost nám prozraď za kolik jsi tohle auto koupil... a my ti řeknem co je v týhle cenový relaci za nabídku s nějakym slušnym výkonem....nuff.dome píše:Jo inteligence. Zajimalo by mne PANE moderatiore, jake jste si koupil vy 1. auto ???????? Me se vzhedove libi, za ty penize lepsi nez nejaky Golf,Cordoba Sport, Corsa, megane...Rudi píše:nuff.dome píše: Problem je ten, ze to mam tyden stare.
Jo a nechapu proc by mel motor Mitsubishi patrit mezi levne motory??to je inteligence, koupit auto, pak 2 dny potom zjišťovat, jak to vylepšit...to ti to nedošlo předtím a podle toho kupovat auto?
Tak jsem si ho koupil a co? Ja mechanik nejsem, a proto jsem nevedel, ze i mitsubishi v tomhle hyuindai je problem upravit a sladit...
Ja taky jezdil Lantrou 1.6 a vím, že dokud to auto bylo prázdný a vezlo max. 2 lidi, tak se s tím dalo žít. Dynamika motoru nebyla špatná a s tím Coupé to bude jezdit relativně slušně. Když jsme ho naložili na dovolenou, tak to byl pochopitelně konec hry... Jinak nepodceňuju úplně kvalitu, ale mám podezření, že to je kus od kusu. V poslední době už to zřejmě bude OK, teďka už si nikdo kromě VW nedovolí vyrábět šmejdský agregátyGenerics píše:Mel jsem ten vykon v bejvaly Lantre (94)...jela skoro stejne jako soucasnej dvoulitr ... Hyundai motory jsou povedeny...
já si koupil Clio, protože mi na začátek úplně dostačovalo, pořízovací náklady i provozní náklady jsou taky dobrý a navíc jsem s ním spokojen. Kdybych si chtěl koupit auto, který bych chtěl nějakým způsobem dále vylepšovat, tak bych si třeba Clio třeba nekoupil...nuff.dome píše:Jo inteligence. Zajimalo by mne PANE moderatiore, jake jste si koupil vy 1. auto ???????? Me se vzhedove libi, za ty penize lepsi nez nejaky Golf,Cordoba Sport, Corsa, megane...Rudi píše:to je inteligence, koupit auto, pak 2 dny potom zjišťovat, jak to vylepšit...to ti to nedošlo předtím a podle toho kupovat auto?
Tak jsem si ho koupil a co? Ja mechanik nejsem, a proto jsem nevedel, ze i mitsubishi v tomhle hyuindai je problem upravit a sladit...
VšechnyShaity píše:to Beaver:muzes mi vysvětlit ty šmejdský adregáty od VW????který máš na mysli???
Jo normální saxo je nákupní taška, VTSko, ale pojede i ten dvoulitrnuff.dome píše:Cena do 100tis.
Mel jsem na nej dobrou nabidku, tak proc ne?
Hehe, ty chces srovnavat saxo VS Coupé ??? A ze by jsis dal 115HP k snidani ?tomu se mi nechce verit.
Saxo je zase podle me nakupni vozicek pro damy, nic ve zlym ale tohle je neco jineho
Projet? Jo, golf, megane, nove Mondeo, Getze, Fabku, seaty.....
Ja nechtel hned kupovat 2.l. To uz bych si mohl za 100tis koupit starou kraksnu a rovnou ji ozivit. Treba Calibru ze ?
Ok, evidentne nevim o cem mluvim.Shaity píše:to nuff dome:No myslim ze tu tvojí plechovku korejskou by si saxo VTR bo VTS fakt dalo k snidani...evidentne neviš o čem mluvíš.:c))A do 100 litru si mohl mít mnohem větší střely....Seat Cupra (Ibiza Cordoba),VW GOLF III VR6,2,0 16V GTi;Honda CRx,Civic,BMW e30,E36....je toho moc co líp vypadá a hlavně líp jede....tohle je sporták pro baby...
Ritchma píše:Jo normální saxo je nákupní taška, VTSko, ale pojede i ten dvoulitrnuff.dome píše:Cena do 100tis.
Hehe, ty chces srovnavat saxo VS Coupé ??? A ze by jsis dal 115HP k snidani ?tomu se mi nechce verit.
Saxo je zase podle me nakupni vozicek pro damy, nic ve zlym ale tohle je neco jineho
Ja nechtel hned kupovat 2.l. To uz bych si mohl za 100tis koupit starou kraksnu a rovnou ji ozivit. Treba Calibru ze ?![]()
Já taky to auto kupoval s tim že tak jak jede mi to celkem stačí a že až mi to bude málo koupim jiný auto![]()
Umí tohle tvoje hyundai?
http://www.youtube.com/watch?v=mw6k3t8CrgM ?
a tady trochu poladěný![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YVOt265nm-c
Ty vážně nevíš o čem mluvíš.nuff.dome píše:Ritchma píše:Jo normální saxo je nákupní taška, VTSko, ale pojede i ten dvoulitrnuff.dome píše:Cena do 100tis.
Ja nechtel hned kupovat 2.l. To uz bych si mohl za 100tis koupit starou kraksnu a rovnou ji ozivit. Treba Calibru ze ?![]()
Já taky to auto kupoval s tim že tak jak jede mi to celkem stačí a že až mi to bude málo koupim jiný auto![]()
Umí tohle tvoje hyundai?
http://www.youtube.com/watch?v=mw6k3t8CrgM ?
a tady trochu poladěný![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YVOt265nm-c
Prosim, nedoakzuj mne na nejaka video, o Coupe bych ti mohl taky vysypat videii, ze by jsi se posadil.
V zakladu toho umi dost, proto se ptam jak poresi pokryti nizssich otacek
no to asi zadny auto...nuff.dome píše:Proste pointa je v tom, ze Hyundai Coupe se neda jen tak za par drobnych odladit. OK ?
je to pseudosportovní auto které ze sportáku nemá nic ( podvozek, motor ) jen trošku sportovní vzhled, kterej má mezi námi i megane coupe a na rovinu 1,6e v megane coupe 96 te pojede pokud nebude řidič vul..nuff.dome píše:Ok, evidentne nevim o cem mluvim.Shaity píše:to nuff dome:No myslim ze tu tvojí plechovku korejskou by si saxo VTR bo VTS fakt dalo k snidani...evidentne neviš o čem mluvíš.:c))A do 100 litru si mohl mít mnohem větší střely....Seat Cupra (Ibiza Cordoba),VW GOLF III VR6,2,0 16V GTi;Honda CRx,Civic,BMW e30,E36....je toho moc co líp vypadá a hlavně líp jede....tohle je sporták pro baby...
Nerekl bych ze je to pseudosportovni auto pro baby ale spis navnada na baby
no spíš myslím že nad 17 se za tím autem steží ohlídou- ty už jdou většinou po pravém zlatě, ne po kočičímnuff.dome píše:Motor mitsubishi ??? Samozdrejme ze ano. Zitra ti to vyfotim, aby jsi se presvedcil.
Myslis ze by mne vzrusovaly nejake 35ky ? Kolem 20 let akorat
před 10-ti lety možná bylonuff.dome píše:Ok, evidentne nevim o cem mluvim.Shaity píše:to nuff dome:No myslim ze tu tvojí plechovku korejskou by si saxo VTR bo VTS fakt dalo k snidani...evidentne neviš o čem mluvíš.:c))A do 100 litru si mohl mít mnohem větší střely....Seat Cupra (Ibiza Cordoba),VW GOLF III VR6,2,0 16V GTi;Honda CRx,Civic,BMW e30,E36....je toho moc co líp vypadá a hlavně líp jede....tohle je sporták pro baby...
Nerekl bych ze je to pseudosportovni auto pro baby ale spis navnada na baby
Si kup TDinuff.dome píše: V zakladu toho umi dost, proto se ptam jak poresi pokryti nizssich otacek