Hyundai Coupe rv. 99" - Jde s tim neco udelat ???

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já třeba si koupil saxo, taktéž 1,6 a takový zdechlině jakou je ta coupé si dám k snídani 8) Nemluvě o tom že ten design se mi taky vůbec nelíbí.
Prostě když si chtěl větší výkon proč si nekoupil něco kde už ho máš od začátku. Taky mi příjde značně ujetý koupit auto a hned ho upravovat když to stejně nepojede jako jiný auto za stejnou cenu který si moh třeba mít...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Hyundai Coupe rv. 99" - Jde s tim neco udelat ???

Příspěvek od Fáboš »

nuff.dome píše:
Rudi píše:
nuff.dome píše: Problem je ten, ze to mam tyden stare.

Jo a nechapu proc by mel motor Mitsubishi patrit mezi levne motory??
:lol: to je inteligence, koupit auto, pak 2 dny potom zjišťovat, jak to vylepšit...to ti to nedošlo předtím a podle toho kupovat auto? :?
Jo inteligence. Zajimalo by mne PANE moderatiore, jake jste si koupil vy 1. auto ???????? Me se vzhedove libi, za ty penize lepsi nez nejaky Golf,Cordoba Sport, Corsa, megane...

Tak jsem si ho koupil a co? Ja mechanik nejsem, a proto jsem nevedel, ze i mitsubishi v tomhle hyuindai je problem upravit a sladit...
A zkoušel jsi si projet tyhle auta? Jenom tak pro zajímavost nám prozraď za kolik jsi tohle auto koupil... a my ti řeknem co je v týhle cenový relaci za nabídku s nějakym slušnym výkonem....

Jinak taky nechápu tvůj přístup....... :roll:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Mel jsem ten vykon v bejvaly Lantre (94)...jela skoro stejne jako soucasnej dvoulitr....nuff.dome sorry, ale prijdes mi decentne vyhrablej....nejen, ze tomu nerozumis a poustis se do velkejch akci, ale hlavne jsi mel zacit uz pred koupi auta. Ani trochu nechapu, proc jsi nesahl po dvoulitru, kterej ma o 18kW a nejakejch 45Nm vic. Pilote....
Beaver: Hyundai motory jsou povedeny...a o tom svedci i statistiky JD-Power a prodej. A ze mam o 8kW min? To me fakt nezere:D
japonec a korejec....

nuff.dome
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuff.dome »

Cena do 100tis.
Mel jsem na nej dobrou nabidku, tak proc ne?

Hehe, ty chces srovnavat saxo VS Coupé ??? A ze by jsis dal 115HP k snidani ? :D tomu se mi nechce verit.
Saxo je zase podle me nakupni vozicek pro damy, nic ve zlym ale tohle je neco jineho :D

Projet? Jo, golf, megane, nove Mondeo, Getze, Fabku, seaty.....

Ja nechtel hned kupovat 2.l. To uz bych si mohl za 100tis koupit starou kraksnu a rovnou ji ozivit. Treba Calibru ze ?

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to nuff dome:No myslim ze tu tvojí plechovku korejskou by si saxo VTR bo VTS fakt dalo k snidani...evidentne neviš o čem mluvíš.:c))A do 100 litru si mohl mít mnohem větší střely....Seat Cupra (Ibiza Cordoba),VW GOLF III VR6,2,0 16V GTi;Honda CRx,Civic,BMW e30,E36....je toho moc co líp vypadá a hlavně líp jede....tohle je sporták pro baby...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Generics píše:Mel jsem ten vykon v bejvaly Lantre (94)...jela skoro stejne jako soucasnej dvoulitr ... Hyundai motory jsou povedeny...
Ja taky jezdil Lantrou 1.6 a vím, že dokud to auto bylo prázdný a vezlo max. 2 lidi, tak se s tím dalo žít. Dynamika motoru nebyla špatná a s tím Coupé to bude jezdit relativně slušně. Když jsme ho naložili na dovolenou, tak to byl pochopitelně konec hry... Jinak nepodceňuju úplně kvalitu, ale mám podezření, že to je kus od kusu. V poslední době už to zřejmě bude OK, teďka už si nikdo kromě VW nedovolí vyrábět šmejdský agregáty :lol:

nuff.dome : Byť se ti to třeba nezdá, tak Coupé je taky nákupní košík, akorát v jiným obalu :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to Beaver:muzes mi vysvětlit ty šmejdský adregáty od VW????který máš na mysli???

MiTMaN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

no myslim si ze kdybys ses treba predtim podival po takovy Corse 1.8Gsi tak bys udelal lip.
Na myslim sem mel primo Fiat Coupe :) nic jinyho :)
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

nuff.dome píše:
Rudi píše: :lol: to je inteligence, koupit auto, pak 2 dny potom zjišťovat, jak to vylepšit...to ti to nedošlo předtím a podle toho kupovat auto? :?
Jo inteligence. Zajimalo by mne PANE moderatiore, jake jste si koupil vy 1. auto ???????? Me se vzhedove libi, za ty penize lepsi nez nejaky Golf,Cordoba Sport, Corsa, megane...

Tak jsem si ho koupil a co? Ja mechanik nejsem, a proto jsem nevedel, ze i mitsubishi v tomhle hyuindai je problem upravit a sladit...
já si koupil Clio, protože mi na začátek úplně dostačovalo, pořízovací náklady i provozní náklady jsou taky dobrý a navíc jsem s ním spokojen. Kdybych si chtěl koupit auto, který bych chtěl nějakým způsobem dále vylepšovat, tak bych si třeba Clio třeba nekoupil...

a na tu druhou část ti odpovím tak jak bych to udělal já - kdybych sháněl nějaký auto do 100 tis., u kterýho bych chtěl nějakým způsobem dále zvyšovat výkon za né moc velký náklady a byl laik jako ty, tak první co by bylo, že si začnu zjišťovat u znalejších lidí, který auto by bylo pro mě asi nejvhodnější. Ty jsi postupoval opačným způsobem a kapku se ti vymstilo. Ale co si budem nalhávat, každýmu většinou dojde až na vyjímky, že u 1,6 ky zvyšovat zvyšovat výkon bude asi nákladnější...koneckonců píšou o tom prakticky všude...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Shaity píše:to Beaver:muzes mi vysvětlit ty šmejdský adregáty od VW????který máš na mysli???
Všechny :lol: Co naděláš, já jsem holt už zaslepenej :D Motory od VW mě zatím nedokázaly nijak oslovit, ať už nafta nebo benzín.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

nuff.dome píše:Cena do 100tis.

Hehe, ty chces srovnavat saxo VS Coupé ??? A ze by jsis dal 115HP k snidani ? :D tomu se mi nechce verit.
Saxo je zase podle me nakupni vozicek pro damy, nic ve zlym ale tohle je neco jineho :D

Ja nechtel hned kupovat 2.l. To uz bych si mohl za 100tis koupit starou kraksnu a rovnou ji ozivit. Treba Calibru ze ?
Jo normální saxo je nákupní taška, VTSko, ale pojede i ten dvoulitr 8)
Já taky to auto kupoval s tim že tak jak jede mi to celkem stačí a že až mi to bude málo koupim jiný auto 8)
Umí tohle tvoje hyundai?
http://www.youtube.com/watch?v=mw6k3t8CrgM ?
a tady trochu poladěný 8)
http://www.youtube.com/watch?v=YVOt265nm-c
Function > Form

nuff.dome
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuff.dome »

Shaity píše:to nuff dome:No myslim ze tu tvojí plechovku korejskou by si saxo VTR bo VTS fakt dalo k snidani...evidentne neviš o čem mluvíš.:c))A do 100 litru si mohl mít mnohem větší střely....Seat Cupra (Ibiza Cordoba),VW GOLF III VR6,2,0 16V GTi;Honda CRx,Civic,BMW e30,E36....je toho moc co líp vypadá a hlavně líp jede....tohle je sporták pro baby...
Ok, evidentne nevim o cem mluvim.

Nerekl bych ze je to pseudosportovni auto pro baby ale spis navnada na baby :)

nuff.dome
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuff.dome »

Ritchma píše:

Já taky to auto kupoval s tim že tak jak jede mi to celkem stačí a že až mi to bude málo koupim jiný auto 8)
Umí tohle tvoje hyundai?

Prosim, nedoakzuj mne na nejaka video, o Coupe bych ti mohl taky vysypat videii, ze by jsi se posadil.
V zakladu toho umi dost, proto se ptam jak poresi pokryti nizssich otacek :D

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

nuff.dome píše:
Ritchma píše:

Umí tohle tvoje hyundai?

Prosim, nedoakzuj mne na nejaka video, o Coupe bych ti mohl taky vysypat videii, ze by jsi se posadil.
V zakladu toho umi dost, proto se ptam jak poresi pokryti nizssich otacek :D
Ty vážně nevíš o čem mluvíš. :wink:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

nuff.dome
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuff.dome »

Proste pointa je v tom, ze Hyundai Coupe se neda jen tak za par drobnych odladit. OK ?

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

nuff.dome píše:Proste pointa je v tom, ze Hyundai Coupe se neda jen tak za par drobnych odladit. OK ?
no to asi zadny auto...

Ale s timhle asi fakt nema cenu neco delat (resp. do toho cpat prachy)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to nuff dome:ehmm cože Coupe jako lepidlo na baby..to asi neee ...tak mozna kdyz maj 10 dioptrií a par kjilo navíc..:c)))))
ALe popravdě jestli to bude spolehlivý a je to tvoje první auto tak se s ním vyblbni rychle to prodej a kup si něco co ty koně má už od serie:c)))Kazdej slapne nekdy vedle....

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Je jedno, jestli mluvime o Hyundaii, Citroenu, Peugeotu, VW...mame tady jeden atmosferickej motor. Nuff mel limit do 100tKc, do kterych by se krasne vesel i s dvoulitrem, na nej se da turbokit koupit za cca 2500USD. Jestli jsi mel v umyslu ladit motor, vybral sis spatne a stejne tak by sis vybral spatne u kteryhokoliv jinyho de facto maloobsahovyho auta, ktery muzes koupit jeste v silenjsim verzi. Coupe je docela velky auto, pekne pristupnej kufr, prostornej interier, s nakupni taskou bych ho nesrovnaval.
japonec a korejec....

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to Beaver:No když myslíš...:c)))))))))))))

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Mně se odjakživa líbil Fiat Coupé.. nedávno jsem ho pořídil v nejslabší motorizaci 1.8 16V - 130PS a jsem spokojenej. Není to stíhačka, ale dost aut umí polechtat. U mně byla navíc podmínka objemu do 1850ccm kvůli povinnýmu ručení a v podstatě i trochu kvůli spotřebě. (I když oproti N/A 2.0 16V to zas takovej rozdíl není - více-méně ani výkonovej :D )
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nuff.dome píše:
Shaity píše:to nuff dome:No myslim ze tu tvojí plechovku korejskou by si saxo VTR bo VTS fakt dalo k snidani...evidentne neviš o čem mluvíš.:c))A do 100 litru si mohl mít mnohem větší střely....Seat Cupra (Ibiza Cordoba),VW GOLF III VR6,2,0 16V GTi;Honda CRx,Civic,BMW e30,E36....je toho moc co líp vypadá a hlavně líp jede....tohle je sporták pro baby...

je to pseudosportovní auto které ze sportáku nemá nic ( podvozek, motor ) jen trošku sportovní vzhled, kterej má mezi námi i megane coupe a na rovinu 1,6e v megane coupe 96 te pojede pokud nebude řidič vul..

Jinak kde jsi přišel k tomu že je v tom motor mišivbuši ? nejaká babka povídala?

Tohle je návnada na baby tak do 17ti let :D teda vlastně bábata....
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

nuff.dome
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuff.dome »

Motor mitsubishi ??? Samozdrejme ze ano. Zitra ti to vyfotim, aby jsi se presvedcil.

Myslis ze by mne vzrusovaly nejake 35ky ? Kolem 20 let akorat :D

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nuff.dome píše:Motor mitsubishi ??? Samozdrejme ze ano. Zitra ti to vyfotim, aby jsi se presvedcil.

Myslis ze by mne vzrusovaly nejake 35ky ? Kolem 20 let akorat :D
no spíš myslím že nad 17 se za tím autem steží ohlídou- ty už jdou většinou po pravém zlatě, ne po kočičím :D .. no i když nějaký neznalý vesnický pipky možná se ohlídnou v těch 18ti :D

co mi chceš fotit chceš říct že na motoru jsou ventilové dekly s nápisem mišivbuši?, no hned bych kontroloval kod motoru proti TP :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Shaity

Příspěvek od Shaity »

Idaho ty seš přísnej:c)))he he he ...ale máš pravdu za tím se ohlídnou tak malý děti..:c))

nuff.dome
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuff.dome »

Tak by mne zajimalo co vy konretne vlastnite za poklad ???? :D
A MITS. to 100% je!

Nemyslim si, ze je to auto za kterem se nikdo neohledne. Furt to ma neco do sebe oproti nejakym deklum,plastum a mrizek ve spoileru.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

chudak ma novy auto a hned se na nej takhle sesypete :)) me se to auto taky vubec nelibi ale vim v jaky jsem byl v euforii kdyz jsem si privezl domu toyotu..euforie trvala dlouho kdyz ten den odesla spojka a na mesic sla do neschopnyho servisu :cry:

kazdopadne vykasli se na naky upravy..uzivej si novy auto, hlavne nikde nerikej "hyundai je nejlepsi nejkrasnejsi auto" a mej radost :) na tomhle se vyjezdi a nic neres..za prachy ktery usetris na benzinu a opravovani za nejaky GTi nebo turbo v nic moc stavu si muzes casem koupit neco pro zabavu ;)

PJ
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PJ »

No jenom k tomu Saxo vs. Coupe... myslim že by tě Ritchma slušně vytrestal vem si že je to auto lehčí a má o fou lepší výkon :)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

nuff.dome píše:

před 10-ti lety možná bylo :smich2: některý pipky možná dneska dostaneš ještě na TTčko, ale většinou už i to jim je okoukaný....
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No nuff je maličko mimo mi příjde. Když mu sem hodim video aby viděl jak zrychluje téměř sériový saxo vlastně jenom s filtrem a výfukem tak mi řekne ať na něj nezkoušim video. Nevim proč já sem třeba hledal jak zrychluje coupe ale když sem našel nějaký V6 tak to bylo horší jak to saxo :roll:
Příště by ses měl rozmyslet jestli "babolap" nebo aby to jelo :)
Function > Form

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

nuff.dome píše: V zakladu toho umi dost, proto se ptam jak poresi pokryti nizssich otacek :D
Si kup TDi :roll: :roll: Co chceš od 16ventilu v nízkejch otáčkách? :? :? Jinak tohle auto je na ten motor težký :?:

Odpovědět

Zpět na „Korea cars“